Platschu Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Egész korrekt kis epizód volt. Technikailag is szépen kivitelezettre sikerült. A történet során meg örültem, hogy nem a Jedik oldották meg a problémát. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. . Egyébként miért hiszi mindenki azt, hogy a talz egy új faj az SW-ben? Meg miért mondogatja Miss Karde egy másik topikban, hogy a talz EU? Egyáltalán nem az, mert már a klasszikus filmben is szerepelt. Egyébként kíváncsi lennék hogyan jutottak el az Orto Plutoniára, mert eredetileg a Pzobon őshonosak, ha jól tudom. Itt a Talz a filmből, ha valaki nem hinné: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Szerintem mindenki elhitte Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Tudom, csak úgy "örültem" mikor megláttam az EPIV nézés közben, hogy nyomtam is gyorsan egy Prt Scr-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 22. Chi-Co -nak teljesen sith szemei vannak. Lehet, hogy átállt a sötét oldalra és azért volt olyan agresszív? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Most olvastam a kibővített bevezetőben, hogy Orto Plutonia-nak mégis van némi köze a Hoth-hoz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. "A Civilizált Rendszerek Egyezményére most először utalnak a Star Warsban." Mi is ez valójában? Még soha nem hallottam róla. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. "A Civilizált Rendszerek Egyezményére most először utalnak a Star Warsban." Mi is ez valójában? Még soha nem hallottam róla. Jó kérdés, ez annyira új dolog, hogy még a wookipedia sem ír róla bővebben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Jó kérdés, ez annyira új dolog, hogy még a wookipedia sem ír róla bővebben. Jah, hát akkor nem csoda, hogy először utalnak rá... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Lehet, hogy később lesz még róla szó Különben nincs túl sok értelme bedobni, ha nem derül ki róla több. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerintem elő kerül még, mivel a mondatkörnyezet alapján ez valami olyasmi, amit a Birodalom az elsők között rúgna fel. Gondolok itt arra, hogy szerintem ez határozza meg, mitől számít egy faj civilizáltnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. No meg egy egyezmény nem igazán a diktatúrákra jellemző. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Valaki ronggyá nézte az ESBt az epizód készítése előtt, és szerencsére nem az Adywan féle színesített verziót. Hangulatos. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. Nem tudom nektek fel tűnt-e, de amikor néztem a magyar verziót feltűnt, hogy amikor Anakin, és Rex bemennek a szepi bázisra, és meglátják a fejetlen droidokat, Anakin megpaskolja Rex vállát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. Nem tudom nektek fel tűnt-e, de amikor néztem a magyar verziót feltűnt, hogy amikor Anakin, és Rex bemennek a szepi bázisra, és meglátják a fejetlen droidokat, Anakin megpaskolja Rex vállát. Nekem elsőre feltűnt, jópofa jelent. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Újra megtekintette az epizódot, amely igen üdítőleg hatott rám ebben a nagy melegben. Kicsit Anakin és Obi-Wan Nelvan -on átélt kalandjához hasonlít ez az egész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Fantasztikus volt most megnéznem ezt a részt! Nem elég, hogy kiváló még a hangulata is pont a télbe illik. Már csak két nap. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Fantasztikus volt most megnéznem ezt a részt! Nem elég, hogy kiváló még a hangulata is pont a télbe illik. Már csak két nap. Akkorra jön a tv? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. http://www.youtube.com/watch?v=2oRQN5VY1cU&feature=channel_video_title Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Ez nagyon jó!!! Nincs még ilyen? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. (szerkesztve) Ez nagyon jó!!! Nincs még ilyen? De... Van fent még a Duel Of The Droids, Clone Cadets és a Padawan Lost epizódokból. Azért érezhető, hogy nem hivatalos kiadás, hanem úgy varázsolták át az epizódokból, és itt-ott hallani a háttérzajt. Szerkesztve: 2011. Június 17. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. De... Van fent még a Duel Of The Droids, Clone Cadets és a Padawan Lost epizódokból. Köszi! Hallgatom is őket. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Utolsó parancsomként, mint Pntora elnöke,utasítom, hogy pusztítsa el a Talz-okat. Attól félek, nem tehetem, elnök úr. A pantorai tanács lefokozta önt. A békéről jöttem tárgyalni. Nem...Az lehetetlen. Béke? Soha! Én meghaltam...a népünkért... Ez az évad egyik legjobb része, abból a szempontból, hogy aki jelentéktelen, azt milyen könnyen lenézik és átlépik ebben a bonyolult univerzumban! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Ez az évad egyik legjobb része, abból a szempontból, hogy aki jelentéktelen, azt milyen könnyen lenézik és átlépik ebben a bonyolult univerzumban! Nem jelentéktelen, csak simán irracionális, elvakult és idióta. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Valóban remek rész, jómagam is nagyon kedvelem, Flóri amúgy szerintem a bennszülött népre célzott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 1. Hozzászólás ideje: 2015. December 1. Kevés olyan szereplő akad a Star Warsban, akit jobban gyűlölök ennél a Chi Cho miniszterelnöknél. Az ilyen ostoba, korlátolt, arrogáns, hatalmaskodó szemétládáktól kinyílik a bicska a zsebemben. Ez a barom mit hitt, ki ő, a Galaxis ura? Hát hogy ugráltatott már mindenkit, a Jediktől a klónokon át a talzokig. Akárhányszor látom ezt a részt, várom a halálát és örülök, hogy szenvedett és, hogy mielőtt meggebedt, még hallhatta, hogy a nagy áldozatából az ég adta egy világon senki sem kért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 1. (szerkesztve) A legjobb a halálos sebesülése volt. Amikor először láttam, és odahívta magához Chu-chi -t arra gondoltam: "na végre belátja a hibáját". Erre mit csinál a barma? Megparancsolja Chu-chi -nak, hogy ölesse le az összes Talzot. Szerkesztve: 2015. December 1. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Ez a rész nekem totál nem rémlik így a leírásból. Most már ideje tényleg tartanom egy TCW-darát, mert a legkorábbi részek (1-2. évad) elég jelentős résézét csak egyszer láttam (sőt azon se lepődnék meg, ha véletlenül 1-2 kimaradt volna). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.