Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

1x15 - Trespass

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egész korrekt kis epizód volt. Technikailag is szépen kivitelezettre sikerült. A történet során meg örültem, hogy nem a Jedik oldották meg a problémát. :D

Hozzászólás ideje:
. Egyébként miért hiszi mindenki azt, hogy a talz egy új faj az SW-ben? Meg miért mondogatja Miss Karde egy másik topikban, hogy a talz EU? Egyáltalán nem az, mert már a klasszikus filmben is szerepelt. Egyébként kíváncsi lennék hogyan jutottak el az Orto Plutoniára, mert eredetileg a Pzobon őshonosak, ha jól tudom.

Itt a Talz a filmből, ha valaki nem hinné:

Talz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Most olvastam a kibővített bevezetőben, hogy Orto Plutonia-nak mégis van némi köze a Hoth-hoz :yeah:

Hozzászólás ideje:
"A Civilizált Rendszerek Egyezményére most először utalnak a Star Warsban."

Mi is ez valójában? Még soha nem hallottam róla.

Jó kérdés, ez annyira új dolog, hogy még a wookipedia sem ír róla bővebben. :yeah:

Hozzászólás ideje:
Jó kérdés, ez annyira új dolog, hogy még a wookipedia sem ír róla bővebben. :yeah:

Jah, hát akkor nem csoda, hogy először utalnak rá... :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem elő kerül még, mivel a mondatkörnyezet alapján ez valami olyasmi, amit a Birodalom az elsők között rúgna fel. Gondolok itt arra, hogy szerintem ez határozza meg, mitől számít egy faj civilizáltnak.

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom nektek fel tűnt-e, de amikor néztem a magyar verziót feltűnt, hogy amikor Anakin, és Rex bemennek a szepi bázisra, és meglátják a fejetlen droidokat, Anakin megpaskolja Rex vállát. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem tudom nektek fel tűnt-e, de amikor néztem a magyar verziót feltűnt, hogy amikor Anakin, és Rex bemennek a szepi bázisra, és meglátják a fejetlen droidokat, Anakin megpaskolja Rex vállát. :)

Nekem elsőre feltűnt, jópofa jelent. :)

• 2 hónappal később...
  • 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Fantasztikus volt most megnéznem ezt a részt! Nem elég, hogy kiváló még a hangulata is pont a télbe illik. Már csak két nap. :D

Akkorra jön a tv?

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Ez nagyon jó!!! Nincs még ilyen?

De... Van fent még a Duel Of The Droids, Clone Cadets és a Padawan Lost epizódokból. :) Azért érezhető, hogy nem hivatalos kiadás, hanem úgy varázsolták át az epizódokból, és itt-ott hallani a háttérzajt. :)

Szerkesztve: - KisKósa

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Utolsó parancsomként, mint Pntora elnöke,utasítom, hogy pusztítsa el a Talz-okat.

Attól félek, nem tehetem, elnök úr. A pantorai tanács lefokozta önt. A békéről jöttem tárgyalni.

Nem...Az lehetetlen. Béke? Soha! Én meghaltam...a népünkért...

Ez az évad egyik legjobb része, abból a szempontból, hogy aki jelentéktelen, azt milyen könnyen lenézik és átlépik ebben a bonyolult univerzumban!

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ez az évad egyik legjobb része, abból a szempontból, hogy aki jelentéktelen, azt milyen könnyen lenézik és átlépik ebben a bonyolult univerzumban!

Nem jelentéktelen, csak simán irracionális, elvakult és idióta.

• 3 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Kevés olyan szereplő akad a Star Warsban, akit jobban gyűlölök ennél a Chi Cho miniszterelnöknél. Az ilyen ostoba, korlátolt, arrogáns, hatalmaskodó szemétládáktól kinyílik a bicska a zsebemben. Ez a barom mit hitt, ki ő, a Galaxis ura? Hát hogy ugráltatott már mindenkit, a Jediktől a klónokon át a talzokig. Akárhányszor látom ezt a részt, várom a halálát és örülök, hogy szenvedett és, hogy mielőtt meggebedt, még hallhatta, hogy a nagy áldozatából az ég adta egy világon senki sem kért.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A legjobb a halálos sebesülése volt. Amikor először láttam, és odahívta magához Chu-chi -t arra gondoltam: "na végre belátja a hibáját". Erre mit csinál a barma? Megparancsolja Chu-chi -nak, hogy ölesse le az összes Talzot. :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ez a rész nekem totál nem rémlik így a leírásból. Most már ideje tényleg tartanom egy TCW-darát, mert a legkorábbi részek (1-2. évad) elég jelentős résézét csak egyszer láttam (sőt azon se lepődnék meg, ha véletlenül 1-2 kimaradt volna).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.