Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Ezt akarom az ep1-be! :63: Biztos ki fognak adni a ROTS dvd megjelenése után egy ep1-2-3 díszdobozt.Szerintetek már ez a gyönyörűség lesz a TPM-ben? :shock: : Akkor befonom a hajam, mert idén vettem meg az ep1-2-t DVD-n és nem örülnék neki, ha máris le kéne váltanom De szerintem is csak a Saga kiadáson lesz rajta a kis zöldfülü ilyen formában. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Nekem csak 1-2 hónapja van meg másoltan extra lemezekkel együtt. Másoltam be tudnám szerezni, de biztos, hogy csak extra lemez nélkül. Jó lenne tudni, hogy mikor lesz egyben kiadva, mert ha sokára, akkor beszerezném másoltan. Addig is tudjam nézni dvd-n. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Látom most már csak fele annyira vagy szomorú lipi... Nekem még meg sincs az 1-2. DVD-n és nem sok remény van, hogy kiadják a 3.-al együtt, így jártam, ki későn kel nem kap ep1-2-t extralemezzel. :56: Nem,nem.Csak az előző nyolcat egészítettem ki még néggyel Egyébbként nekem egyik sincs meg eredetiben mert várom a Saga kiadást az új Yodával,szinkronnal,javított fénykardeffektekkel........................ Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Látom most már csak fele annyira vagy szomorú lipi... Nekem még meg sincs az 1-2. DVD-n és nem sok remény van, hogy kiadják a 3.-al együtt, így jártam, ki későn kel nem kap ep1-2-t extralemezzel. :56: Az ep.2 után is kiadtak egy ep.1-2 csomagot ('Legenda Doboz' vagy valami hasonló volt a neve), szerintem most is kiadják a hármat egy csomagban, de persze mindenféle változtatás nélkül. Igen igen szerintem is így lesz,bár lehet lesz annyi változtatás,hogy már szinkronosan fog kijönni az 1-2 is. :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Egyébbként nekem egyik sincs meg eredetiben mert várom a Saga kiadást az új Yodával,szinkronnal,javított fénykardeffektekkel........................ Csak nehogy aztán a két szék közé üllj. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Egyébbként nekem egyik sincs meg eredetiben mert várom a Saga kiadást az új Yodával,szinkronnal,javított fénykardeffektekkel........................ Csak nehogy aztán a két szék közé üllj. Azt mondod,hogy vegyem meg amit majd kiadnak és ha lesz majd egyszer egy olyan,hogy Star Wars Saga Dvd akkor cseréljem le Őket? Igazad van,mert mi van ha nem lesz?..................... :mrgreen: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Igazad van,mert mi van ha nem lesz?..................... :mrgreen: Vagy nem abban a formában amire számítasz. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Igazad van,mert mi van ha nem lesz?..................... :mrgreen: Vagy nem abban a formában amire számítasz. Ha csak az a három dolog lesz újdonság rajta(szinkron,fénykardeffektjavítás,Digi Yoda)már megérné.Szerintem :wink: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Lehet hogy a sagadvd blu-ray lemezen lesznek... Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Lehet hogy a sagadvd blu-ray lemezen lesznek... Az biztos,hogy várja a nagy kapacitású adathordozót,de,hogy ez a Blu-ray lesz vagy a HD-DVD az még nem biztos,sőt az is lehet,hogy egy közös szabvány lesz.Ha sikerülne minnél hamarabb megegyezni a stúdióknak a közös szabványban Lucas azonnal kiadná a SagaDvd-t Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Ha sikerülne minnél hamarabb megegyezni a stúdióknak a közös szabványban Lucas azonnal kiadná a SagaDvd-t Nem hinném, hogy ezen múlik. Söt biztos nem. Ha akarnák, már holnap kiadhatnának egy Saga DVD-t, de Lucas érthetően vár vele hisz még kell az ep.3 DVD-nek is egy kifutási idő, ami minimum három-negyed vagy akár egy év. A másik meg az, hogy Lucas a multkori Comic-con-on azt nyilatkozta, hogy többet nem fog belenyulni a filmekbe. Ezt csak azért jegyzem meg, mert itt már mindenki biztosra veszi, hogy lesz újabb update, ám ez egyelőre még korántsem biztos (persze kizárni se lehet). Szerintem a Saga DVD-re a legnagyobb esély a 30-dik évfordulóra lesz, tehát 2007 környéke. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Igazad van.Összekevertem a 3D Star Wars-sal.Annál vár az új adathordozóra.Az,hogy belenyúl vagy nem?Szerintem mindig fog változtatni rajta.Ezt már nem egyszer mondta,hogy így marad,meg,hogy ez az amit elképzelt és így teljes,de valahogy mindig másképp lett.Szerintem amíg él és amíg lesznek újabb és újabb kiadásai a SW-nak addig bele fog nyúlni.Lehet,hogy nem mindegyiknél,de túlnyomú részben igen. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Például most az ep.3-ba egyáltalán nem nyúlt bele a DVD kiadásnál Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Például most az ep.3-ba egyáltalán nem nyúlt bele a DVD kiadásnál A kivétel erősíti a szabályt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem csak technikai oldalon nyúlhat már bele. Történetileg úgy jó, ahogy van. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem csak technikai oldalon nyúlhat már bele. Történetileg úgy jó, ahogy van. Pontosan,és valljuk be a klasszikra néhol ráférne.De így is jó és úgy is jó.Ha belenyúl ha nem Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Hát ez... hát ez... GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ Bár az ep3-ra nem kellett volna közére a Star Wars felirat (nálunk meg az ep4-5-6-ra a sárga 12-es karika) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Hát ez... hát ez... GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ Bár az ep3-ra nem kellett volna közére a Star Wars felirat (nálunk meg az ep4-5-6-ra a sárga 12-es karika) Jól elcseszték az EPIII-as gerincet. Ezért is lesz majd jó a Saga kiadás. Ott minden filmnek egyformán méretezett tokja lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Jól elcseszték az EPIII-as gerincet. Ezért is lesz majd jó a Saga kiadás. Ott minden filmnek egyformán méretezett tokja lesz. Addig meg nekünk majd kijavítja Simon Z Mester pöpecre (amellett, hgy már most kész állapotban van az ő ep3-as borítója, ami színtén nagyon jó alkotás). Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Hát ez... hát ez... GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ Bár az ep3-ra nem kellett volna közére a Star Wars felirat (nálunk meg az ep4-5-6-ra a sárga 12-es karika) Jól elcseszték az EPIII-as gerincet. Ezért is lesz majd jó a Saga kiadás. Ott minden filmnek egyformán méretezett tokja lesz. Az külföldi trilogia DVD kiadáson is egyformán méretezett a gerinc.Lehet hogy a Saga kiadást is elcseszik itthon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Hozzászólás ideje: 2005. November 1. Az külföldi trilogia DVD kiadáson is egyformán méretezett a gerinc.Lehet hogy a Saga kiadást is elcseszik itthon. Remélem addig összeszedik magukat... Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Az külföldi trilogia DVD kiadáson is egyformán méretezett a gerinc.Lehet hogy a Saga kiadást is elcseszik itthon. Remélem addig összeszedik magukat... Csatlakozom az imához. :63: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Aki esteleg meg szeretné venni a Trilógia DVD díszdobozt, most az xpress-en kedvezményes áron juthat hozzá. 9990.- forintot mindeképpen megér. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. STAR WARS SAGA THE BEST! http://img155.imageshack.us/my.php?image=u...titled214mq.gif Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ez gyönyörű. ami engem illet, én nagyon vadásznék egy EPI-II DVD-re, csak nincs túl sok pénzem, az a gond Mert nekem megvan az EpI másolt DVD változatban, de nincs hozzá extra, az EpII meg extrásan másolva, csak az extrákon semmilyen felirat sincs. Még angol sem. Mindez azért, mert mire rajongó lettem, vagy nem volt pénzem megvenni, vagy utána meg már nem is láttam sehol őket Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Sokan vadásznak EPI-II DVD-re, de sajnos elég nehéz szerezni. És akkor is csak kéz alól... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Nekem mondod Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ez gyönyörű. ami engem illet, én nagyon vadásznék egy EPI-II DVD-re, csak nincs túl sok pénzem, az a gond A klub után megérdeklődtem egy helyen, és azt mondták, hogy nincs forgalomban Pedig nekem is kellene. Most kiírattam mindkettőt munkatársam fiával angol hanggal feliratosan, mert jobb híján megteszi. De még csak menü sincs hozzá, az extra lemezről nem is beszélve. Próbálom majd a neten, ha lesz rá egy kis időm. Amikor utoljára láttam a kettőt egybecsomagolva háromezer valamennyiért a Media Marktban, hezitáltam, hogy megvegyem-e. Most már nagyon bánom, hogy nem vettem akkor meg Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.