Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Nem, ezek az újrakiadások lesznek. Vagis fogják a dobozokat és feltöltik az eddig megjelentetett DVD-kkel. Szóval semmi újdonásg nem lesz a dobozokon kívül bennük. Se szinkron (kivéve a Sith-eket ugyebár , se feliratos extrák, se új extrák. ) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Sajna így sokat nem fognak értékesíteni belőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Sajna így sokat nem fognak értékesíteni belőle. Pedig továbbra is szép a doboza. Főleg a magyar feliratokkal. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Pedig továbbra is szép a doboza. Főleg a magyar feliratokkal. Kérdem én, ki az a hülye aki 9000 Ft-ot ad a mai világban egy dobozért? :S Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Hát nekem csak az EP3 van meg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Akinek hiányos a készlete vagy egyáltalán nincsenek meg a filmek ilyen kiadásban annak megéri biztos. De amúgy.......felesleges. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Karrde, nem felejtettem el, amit írtam a múltkor. Lehet, hogy lesz belőle valami. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Én gondolkodom rajta, hogy megveszem a Prequel Trilogy-t, mivel az első 3 részből nekem csak a Sith-ek eredeti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Én gondolkodom rajta, hogy megveszem a Prequel Trilogy-t, mivel az első 3 részből nekem csak a Sith-ek eredeti. Ez dicséretes szándék Donát. azt se feledd, hogy itt megkapod az extra DVD-ket is ami külön vonzó lehet! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Az viszont kevésbé az, hogy az EpI-II DVD-n nincs magyar szinkron. Az én EpII-es másolt DVD-m van. (Az EpI-esen nincs)... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Lehet hogy én elcsábulok rá.... a klasszikus Trilógia megvan, az új viszont nincs.... és ha megunom a dobozát, SimonZ -től kérek valami újat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Az viszont kevésbé az, hogy az EpI-II DVD-n nincs magyar szinkron. Az én EpII-es másolt DVD-m van. (Az EpI-esen nincs)... Minek az az ócska szinkron? Vagy esetleg Te mindig azzal nézed? Ugye nem. A másolt EPII -esre házilag rakták rá a magyar szinkront, de néhol hallatszik alatta az angol szöveg is. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Minek az az ócska szinkron? Vagy esetleg Te mindig azzal nézed? Ugye nem. A másolt EPII -esre házilag rakták rá a magyar szinkront, de néhol hallatszik alatta az angol szöveg is. Nekem is megvan szinkronnal, de azt a vhs-ről rakták rá, így csak sztereó. Bár az is elég. Viszont az EP1 moziváltozata kéne szinkronnal, mert nem tudom, hogy fogom megnézetni a húgommal karácsonykor. :P Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Így van, én is a tesóm miatt szeretném a szinkront. Én amúgy angolul nézem az újakat, magyarul nézném a régieket... Ha azokon ugyebár, mint egy elvárható dvd tulajdonságként, rajta lenne az általam annyira szeretett és megszokott (SE) szinkron. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Megvegyem neked karácsonyra? Még én se veszem meg magamnak karácsonyra Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Karrde, nem felejtettem el, amit írtam a múltkor. Lehet, hogy lesz belőle valami. Köszi szépen, hogy gondolsz rám Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Így van, én is a tesóm miatt szeretném a szinkront. Én amúgy angolul nézem az újakat, magyarul nézném a régieket... Ha azokon ugyebár, mint egy elvárható dvd tulajdonságként, rajta lenne az általam annyira szeretett és megszokott (SE) szinkron. Így van! A gyerekek miatt kell a szinkron mindenképpen, és egyébként az SE szinkronja meg nagyon jó is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Ezek jó érvek, de sajna nem lesz rajta a szinkron. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 13. Hozzászólás ideje: 2008. November 13. Egy srác érdeklődő levelére ezt írta az Intercom válaszként. : "A most megjelenő változat csak külső megjelenésében tér az eddig megjelent változattól. Az klasszikus és az új trilógia került új, egységes dobozokba. Sajnos a lemezek tartalma változatlan. Számunkra is fontos, hogy a Csillagok háborúja sorozat magyar szinkronnal is megvásárolható lehessen. Minden eddigi erőfeszítéseink ellenére ezt még a jogtulajdonos nem tette számunkra lehetővé. Remélem, hogy a jövőben jobb hírekkel tudok szolgálni. Ebben a változatban a legutóbbi mozifilm (Star Wars - III. rész - A Sith-ek bosszúja) viszont 5.1-es magyar hanggal is megtekinthető. Tisztelettel: InterCom" Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Ha valaki látja az előtrilógiát Auchanban, Tescóban, Saturnban, ilyesmi helyen legyenkedves szólni hogy hol, mennyiért! Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. (szerkesztve) Az xpress előrendelései szerint többen rendelték meg eddig az előtrilógiát mint a régi pakkot. Meglepő módon az értékelése is 97 %-os a filmeknek. Szerkesztve: 2008. November 21. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Persze, az előtrilógiát még nem adták ki egyben, díszben. Válasz
Leon Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. ÖÖÖ... hallottam valahol, hogy a Jedi visszatérnek van egy olyan kiadása, aminek a végén, amikor Vadernek leveszik a maszkját, Hayden Christensen arca van "odarakva". Tényleg van ilyen kiadás, tudtok erről valamit ? És, ha igen nem tudjátok van ennek a kiadásnak valami megkülönböztethető címe ? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. (szerkesztve) Itt vannak a Tartakovsky sorozat linkjei. Volume I-II. Én még nem töltöttem le, mivel nekem megvan régebbről, így sajnos nem tudom, hogy extrákat vagy egyéb dolgokat tartalmaz e. Minden esetre a linkeket egy DVD tok fényképe mellett találtam, mellé írva: DVD ripp magyar szinkronnal. (Én egyébként személy szerint nem hiszem, hogy extrákat is tartalmazna, de mondom, nem tudom biztosra.) A DVD Rip azt jelenti, hogy a DVD verzióból konvertálták át aviba, szóval ez szinte biztos, hogy nem tartalmazza az extrákat, és a DVD menüt... Igen, én hallottam erről. Ez egy 2006ban megjelent speciális különkiadás, de nem ott látható Hayden Christensen, ahol mondtad, hanem ott, amikor megjelenik a szelleme a film végén. Meg szintén a film végén még Naboo-t is láthatjuk, hogy felszabadult. Az Új Remény speckós kiadásában nincs sok újítás, csak benne vannak az elejéről kivágott jelenetek, ahol Luke Biggs Darklighterrel beszélget, meg Jabba kinézete fel van turbózva, meg persze az összes speciális effekt. A fénykardok, és a lézerek már olyan minőségben vannak rajta, mint az új trilógiában. A Birodalom Visszavág verziójában pedig mikor Vader leborul, és Palpatine-nal beszélget, oda pedig Ian McDiarmid van beszerkesztve, meg ott is egy rakat felújítás... De erre azt mondták, hogy ez nem fog megjelenni Magyarországon... Szerkesztve: 2008. November 28. - KisKósa Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Off A nálunk megjelent (azt hiszem, 2004-ben) hivatalos dvd-n a végén a szellemek közt Hayden C. látható Obiként, és az ep5-ben, amikor Vader leborul és dumálnak, ott Ian M. szerepel. A fénykardok még mindig kifogásolhatók, de ezekről már sokat írtunk a megfelelő topikban, szerintem nézzetek szét ott Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. OffA nálunk megjelent (azt hiszem, 2004-ben) hivatalos dvd-n a végén a szellemek közt Hayden C. látható Obiként, és az ep5-ben, amikor Vader leborul és dumálnak, ott Ian M. szerepel. A fénykardok még mindig kifogásolhatók, de ezekről már sokat írtunk a megfelelő topikban, szerintem nézzetek szét ott Hayden Obi-Wanként? Érdekes... Csakhogy ez nem a 2004es, hanem 2006os verzió... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hayden Obi-Wanként? Érdekes... Csakhogy ez nem a 2004es, hanem 2006os verzió... Az Obi az tuti félreírás. De tényleg 2004-es. 2006-ban az eredeti verziók jöttek ki, minden rendezői új jelent nélkülözésével. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Akkor bocsesz, én tudtam rosszul... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hayden Obi-Wanként? Érdekes... Á, bocsi, elírtam Sajna kicsit le van amortizálva az agyam, és akkor ilyeneket írok... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Hozzászólás ideje: 2008. November 29. December 5. után szállítható. Az mindjárt itt van. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.