Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Akárhogy érzed te, a tény az tény, az ep3 (is) a Star Trek, a Transformers 2, de különösen az Avatar után trükktechnikailag elavult. Ez törvényszerű, és ezek a filmek is elavulnak pár éven belül (sőt, az Avatar után voltaképpen a másik kettő el is avult).Most őszintén? Nem mindegy? Minek mindig hasonlítgatni? Élvezzük a filmeket és kész. Vagy most az Avatar szintjére kell felturbózni az SW -ket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Dzséjt: Tudtam, hogy a CGI-ről írtál, mert olvastam az írásodat és értelmeztem is. Azért írtam, hogy nem tökmindegy, hogy bábu vagy cgi, merthogy egy nézőnek holtmindegy. A sok CGI utálónak, és az ugyanannyi CGI imádónak sajnos nem, és bevallom, nekem sem. Én egy szinten szeretném látni a hat filmet CG szempontjából. Szeretném, ha kivennék az összes olyan űrjelenetet, amiben modellek vannak és a helyükre - ahogy számos ilyen jelenet helyére - CG jelenetek kerülnének. Szeretném, ha a fénykardok olyan szépek és élesek lennének, mint az ep3-ban. Ha a Falcon elhúz egy csillagromboló fölött, akkor ugyanolyan jól lássam az ágyúkat, mint az ep3-ban, és ne legyen az az érzésem, hogy a csillagromboló a semmiből köpködi ki a lövedékeket. Azt is szeretném, ha az ep1-2-3 azon jeleneteit, amiről irritálóan üvölt, hogy CG, lecserélnék egy sokkal szebbre, vagyis kupálják ki a tankok rohamát a Naboon, csinálják meg rendesen a geonosisi gyárat (legfőképpen, ne lapítsa ki az az átkozott présgép Amidalát), stb (most az ep3-ból nem ugrik be túl szembántó jelenet, de tudjuk be annak, hogy régen láttam és későn van, mert tuti, hogy van ). Ja, és javítsák ki a figyelmetlenségből jött hibákat. Szedjék ki Sidious kezéből Anakin fénykardját, Boba Fett és Lando ne legyen bal kezes, stb. Most őszintén? Nem mindegy? Minek mindig hasonlítgatni? Élvezzük a filmeket és kész. Vagy most az Avatar szintjére kell felturbózni az SW -ket? Jó lenne, én piszkosul díjaznám És hát, mivel Lucas is állandóan újítgat, azt hiszem feltételezhetjük, hogy neki sem mindegy, éppen milyen technikai szinten van a gyermeke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Na ezekkel tökéletesen egyetértek azt leszámítva, hogy képminőségben az ep1 a legrosszabb. Ezt is vegyük a listához. Lucasnak mindenképpen "viritania" kell valamit a katasztrofális klasszik DVD kiadás miatt. Nem kevés kritikát kapott. És ami a legjobban dühitheti, hogy Ő kapta, nem a projekt stáb. Persze mostmár őket szidjuk, de Én személy szerint legelőször Lucas mamáját foglaltam imába........ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Na ezekkel tökéletesen egyetértek azt leszámítva, hogy képminőségben az ep1 a legrosszabb. Ezt is vegyük a listához. Igaz, bár ezzel azért nem foglalkoztam, mert evidens, hogy az ep1 képminőségét feljavítják. Durva lenne, ha ugyanolyan gyér lenne, mint DVD-n. Szerintem az elmúlt években az is átesett ugyanazon a digitális tisztításon (és lehetséges, hogy az ep2 is), amint anno az ep4-5-6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Így legyen!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Írtam, hogy számomra........ Számodra nem lehetnek rosszak, mert a vizuális effektusok minősége nem szubjektív dolog, ellentétben a történettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Állj állj állj!! Én nem azt mondtam, hogy rosszak, hanem hogy nem tetszenek, számomra 0. Egyébként szerintem meg szubjektív. Olyan mint egy hangról vagy egy dallamról beszélni. Valakinek tetszik valakinek nem......... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Most nem arról beszélünk, hogy hogy néznek ki az effektek, hogy mit akartak vele megvalósítani, hanem hogy milyen a minőségük. Azt elfogadom, hogy nem tetszik, ahogy kinéz, de be kell ismerned, hogy profin meg van csinálva. Nem olyan szintű, mint például a kedd esti B-horror trükkjei a filmpluszon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Most nem arról beszélünk, hogy hogy néznek ki az effektek, hogy mit akartak vele megvalósítani, hanem hogy milyen a minőségük. Azt elfogadom, hogy nem tetszik, ahogy kinéz, de be kell ismerned, hogy profin meg van csinálva. Nem olyan szintű, mint például a kedd esti B-horror trükkjei a filmpluszon... Ez tiszta sor, de Én meg pont arról beszéltem, "hogy néznek ki az effektek, hogy mit akartak vele megvalósítani". Egy szóval se mondtam, hogy nem profi. Megint csak egy zenei példa: Nem szeretem a jazz-t, de elismerem, hogy egy jó jazz zenésznek akkora tudása van és olyan dolgokat művel a hangszerén amilyet ha 1000 évig élnék se tudnék megtanulni. De ettől függetlenül nem tetszik és a számomra 0. Én csak ezt akartam mondani ezzel......... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Ez tiszta sor, de Én meg pont arról beszéltem, "hogy néznek ki az effektek, hogy mit akartak vele megvalósítani". Egy szóval se mondtam, hogy nem profi. Megint csak egy zenei példa: Nem szeretem a jazz-t, de elismerem, hogy egy jó jazz zenésznek akkora tudása van és olyan dolgokat művel a hangszerén amilyet ha 1000 évig élnék se tudnék megtanulni. De ettől függetlenül nem tetszik és a számomra 0. Én csak ezt akartam mondani ezzel......... Ezt hol jelezted? "...számomra 0, mind effektekben..." Az effekteknek a minőségéről folyt a vita. Inkább azt kellett volna mondanod, hogy nem tetszik, ahogy kinéz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Ezt hol jelezted? "...számomra 0, mind effektekben..." Az effekteknek a minőségéről folyt a vita. Inkább azt kellett volna mondanod, hogy nem tetszik, ahogy kinéz. Szerintem a "számomra" rész egyértelmű jelzése ennek Elég nyilvánvalóan egy szubjektív véleményt prezentál és nem a technikai milyenségéhez szólt hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Szerintem a "számomra" rész egyértelmű jelzése ennek Elég nyilvánvalóan egy szubjektív véleményt prezentál és nem a technikai milyenségéhez szólt hozzá Köszönöm......... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Egy boltban sem találom őket Az Xpressen rajta van 4500/díszdoboz.Prequel Klasszikus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. 9 ezret nem érnek meg neked a filmek? Szomorú Hogy őszinte legyek 9000-et nekem se érnek meg úgy, hogy 6 film közül mindössze 1 szinkronos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Hogy őszinte legyek 9000-et nekem se érnek meg úgy, hogy 6 film közül mindössze 1 szinkronos.Nálam a klasszikus a polcon van jópár (kb. 5) éve, ezen okból (is). De hát ha szeretem a filmet, megtisztelem a színészeket, a kellékeseket meg hasonló dolgozókat azzal, hogy megveszem, hogy a későbbiekben is ilyen színtű munkát tudjanak végezni.A prequelt pedig ha 1-2x láttam szinkronosan, így az nem hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Nekem is csak a szinkron-hiány miatt nem csücsül a polcomon. (Amúgy amikor utoljára voltam a "hülye piros üzletben" 3000-3000 volt.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Xpressen a Saga összecsomagolva hat rugó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Xpressen a Saga összecsomagolva hat rugó...Ennyiért ingyen van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. 3D-ben nem gyűn? Vagy azt majd a következő évben dobja ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Részleteket nem közölt? Remélem ha ő nem is, de a C5 végén azért valami infot csak fogunk tudni róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. 3D-ben nem gyűn? Vagy azt majd a következő évben dobja ki?Hülyeségeket ne ide írj. Részleteket nem közölt? Remélem ha ő nem is, de a C5 végén azért valami infot csak fogunk tudni róla. Rengeteg extrát ígért. Van miből válogatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Miért lenne hülyeség? A jövő évben már számos 3D-s Blu-ray kiadvány jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Miért lenne hülyeség? A jövő évben már számos 3D-s Blu-ray kiadvány jön.Amik olyan kamerákkal/technikával lettek elkészítve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Amik olyan kamerákkal/technikával lettek elkészítve.Pontosan. Majd biztos előbb 3D BR-en adja ki, és kihagyja a mozis bemutatót... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Látom ígért törölt jeleneteket is, ez jó hír Csak ne azok legyenek rajta ami a BTM cd-jén is voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A kimaradt jelenetekre kíváncsi leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A kimaradt jelenetekre kíváncsi leszek. Én is! Biztos lesznek csemegék. Na de a minőségért mostantól lehet imádkozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Amik olyan kamerákkal/technikával lettek elkészítve.Pontosan tudjuk, hogy manapság egy konvertálás mennyi ideig tart. A Titánoknál volt ugye emiatt talán két-három hetes csúszás? Számoljunk az SW szériára pár hónapot, másrészről meg nem hinném, hogy Lucas újraforgatná. Szóval kivitelezhető lenne ez két éven belülre, főleg, hogy ugye új generációként van feltüntetve a 3D-s Blu-ray. Nem is kéne ennél, jobb reklám a formátumnak az Avatarral egyetemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Pontosan tudjuk, hogy manapság egy konvertálás mennyi ideig tart. A Titánoknál volt ugye emiatt talán két-három hetes csúszás? Na de olyan is... Amúgy is, előbb moziban menne, nem BD-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Na de olyan is... Amúgy is, előbb moziban menne, nem BD-n. Ez már részletkérdés csupán, hogy melyik bemutatót előlegezi meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.