MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. (szerkesztve) Ody, rendben megkaptad a szavazásom? Szerk:Megkaptam. Szerkesztve: 2009. Április 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Lassan én is elküldöm, de tegnap olyan gyomorrontás kapott el, hogy még most is gyenge vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Én azon csodálkozom hogy az Innoncents of Ryloth nem került be a szvazásba pedig szerintem az a legjobb a Ryloth trilógiából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Egyetértek. A kedvenc epizódom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Arról nincs valami lista hogy a legjobb idegen és legjobb mellékszereplő kategóriákban melyik név kit takar? A többinél ott van hogy melyik epizód, ez alapján már be lehetett lőni. Viszont itt nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. A Gugli a barátod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Én azon csodálkozom hogy az Innoncents of Ryloth nem került be a szvazásba pedig szerintem az a legjobb a Ryloth trilógiából Én meg azon csodálkozom, hogy Ziro miért nem került be a szavazásba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Én meg azon csodálkozom, hogy Ziro miért nem került be a szavazásba... Nekem Ziro egyáltalán nem szimpatikus karakter(szerintem már a mozifilmbe is felesleges lett volna belerakin, ment volna nélküle is) és ha bekerült volna biztos neki adtam volna az 1 pontot. Ízlések és pofonok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Guglizzam át őket egyenként? :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Guglizzam át őket egyenként? :SHa nem akarsz guglizni akkor máshogy is utánuk lehet nézni. Ezt Oldi linkelte be korábban. Itt elég sok infó van a szereplőkről. Nem olyan nagy meló utánuk nézni. Én a listákhoz ezt is átnéztem és a részekbe is belenéztem és egyáltalán nem volt vészes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Én meg azon csodálkozom, hogy Ziro miért nem került be a szavazásba... Szerintem annyira apró itt, hogy fel sem merül a szerepeltetése a jelöltek között, és annyian vannak, akik sokkal jobb karakterek nála. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Arról nincs valami lista hogy a legjobb idegen és legjobb mellékszereplő kategóriákban melyik név kit takar? A többinél ott van hogy melyik epizód, ez alapján már be lehetett lőni. Viszont itt nincs Idegen: Cad Bane: utolsó részt, szerintem őt tudod Cham Syndulla: utolsó Ryloth-rész, a twi'lek "felkelő-szerű" fickók, aki végül segít Winduéknak Hondo Ohnaka: a kalózok vezére, aki elfogta Dooku-t, a rész címét ne kérdezd, hadilábon állok velük Mar Tuuk kapitány: első Ryloth-rész, a bolygót blokád alatt tartó szepi haderő vezére Numa: a twi'lek kislány, aki összebarátkozik a klónokkal Tee Watt Kaa: Jedi crash és folytatása, a lurmenek vezetője Mellékes: Aayla Secura: szerintem őt nem kell bemutatni, Jedi crash és folyt. Cad Bane: lásd fent Cham Syndulla: lásd fent Hondo Ohnaka: lásd fent Mar Tuuk kapitány: lásd fent Riyo Chuchi szenátor: Trespass részben a szenátornő, aki végül megbékíti a talzokat (havas rész) Remélem, jól írtam mindenkit, és így tudod, kikről van szó. Még ha nem is túl professzionális a leírás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Remélem, jól írtam mindenkit, és így tudod, kikről van szó. Még ha nem is túl professzionális a leírás Nagyon jól leírtad, én is kb. így magyaráztam a lányomnak, és mindenkire ráismert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Köszi, próbáltam érthetően Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. MissKarrde:köszi, ez rajtam is sokat segít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Köszi! enélkül asszem lemaradt volna nálam ez a két versenyszám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Szívesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Szépen gyűlnek a szavazatok az aktív fórumosoktól, eddig csak egy külsős szavazott - Pildi lánya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Én a hugommal eggyütt szavaztam csak ő még nem látta az összesrészt ezért szavaztunk inkább eggyütt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Végre elment a saját és a fiam Gergő külön listája is. Akkora ellentétek voltak, hogy inkább külön csináltuk meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Bocsesz, lemaradtam... Mi van most itt? A 6-okat sorrendbe kell rakni és elküldeni ide: metis@freemail.hu ??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Bocsesz, lemaradtam... Mi van most itt? A 6-okat sorrendbe kell rakni és elküldeni ide: metis@freemail.hu ??? Úgy is jó. Vagy pontozod őket 1 től 6 -ig. Nézd meg a híreket, ott le van írva minden részlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Köszi! Megvan, el is küldtem. Ui.: Csináljátok meg a quizt az oldalamon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Tegnap elküldtem a metisre a listát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Aki még nem küldte be a listáját igyekezzen! Szerda éjfélig lehet szavazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Elküldtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Sajna én nem láttam az összes részt, ami lement a CW-n azokat láttam, és nem is tudom szerdáig megnézni, szal ebből most kimaradok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Sajna én nem láttam az összes részt, ami lement a CW-n azokat láttam, és nem is tudom szerdáig megnézni, szal ebből most kimaradok... Sajnos. De legalább akkor megkaptad a levelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Egy kicsit kíváncsi vagyok: Hány szavzó van eddig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Egy kicsit kíváncsi vagyok: Hány szavzó van eddig? Eddig 32 -en szavaztak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.