Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Azért van abban valami groteszk amikor Anakin a kis padawan jelölteket menti Mustafaron... Én erre nem is gondoltam. Itt Anakinról beszélünk, aki jobbára jó és nemes dolgokat tesz még ekkor. Ha pedig mégsem, az akkor sem mérhető a templombeli mészárlásával. Bennem egyáltalán nincs összekötve Darth Vader-rel, amikor a TCW-t nézem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Nekem viszont tetszett a gondolatod, Ody! Mindenképpen irónikus! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Én erre nem is gondoltam. Itt Anakinról beszélünk, aki jobbára jó és nemes dolgokat tesz még ekkor. Ha pedig mégsem, az akkor sem mérhető a templombeli mészárlásával. Bennem egyáltalán nincs összekötve Darth Vader-rel, amikor a TCW-t nézem.Én nem tudok elvonatkoztatni tőle, sokszor eszembe jut mi lesz belőle. Főleg az ilyen jelenetek alatt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Én nem tudok elvonatkoztatni tőle, sokszor eszembe jut mi lesz belőle. Főleg az ilyen jelenetek alatt. Ez a hatása, hogy ez a széria az EP3 után került bemutatásra. Ha mondjuk ezt a sorozatot az EP2 és EP3 között mutatták volna be, akkor már el tudnál vonatkoztatni szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: a Jedik meditációja. Válasz
Leon Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: a Mustafari bázis kezd összeomlani, Anakin kapaszkodik, majd az Erővel magához húzza a kis rodiait, végül egy csúszás után a lávába rúgja a droidot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. (szerkesztve) Kedvenc jelenet: a Mustafari bázis kezd összeomlani, Anakin kapaszkodik, majd az Erővel magához húzza a kis rodiait, végül egy csúszás után a lávába rúgja a droidot.Annak a gyerkőcnek nagyon ártatlan nézése van. Szinte könyörög Anakinnak, hogy mentse meg. Nagyon aranyos. sokszor volt olyan érzésem a rész megtekintése közben, hogy a gyerkőcök néha tudatosan cselekednek. Szerkesztve: 2009. November 29. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: a mustafari mentőakció. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Kedvenc jelenet: Amikor Bane kalap nélkül Sidioussal beszélget a búvóhelyén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Nagyszerű jelenet amikor a végén Obi és Mace sunyít, mert kicsúszott a kezeik közül Bane. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Súlyos hiba csúszott a magyar szinkronba... Anakin egy gungan "kisfiú" sikításáról beszél, holott Roo-Roo Page enyhén szólva lány. Egyébként különösebb probléma nem volt benne, kár, hogy Denal neve lemaradt a magyar szövegből. Helyette csak egyszerűen "katonának" szólították. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Ott is van egy apró baki szinkron terén, amikor Mace, Obi és Anakin vallatják Bane-t. Mozog mindhárom karakter szája, mégis csak Obi illetve Anakin hangját hallani. A következő "El viszel minket a holokronhoz!" c. mondatnál viszont hallatszik Kőszegi Ákos is. Az is zavaró, - bár lehet, csak nálam van így - hogy a főcímnél szimplán zéró a hangerő. A 2x01-ben is volt egy furcsa ütemváltás a főcím zenéjében. Nem ártana, ha odafigyelnének az ilyenre... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Az is zavaró, - bár lehet, csak nálam van így - hogy a főcímnél szimplán zéró a hangerő. A 2x01-ben is volt egy furcsa ütemváltás a főcím zenéjében. Nem ártana, ha odafigyelnének az ilyenre...Csak az SD-nél van ez, a HD-nél nincs. Pretoriansékat hibáztasd Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Az említett hibák ellenére, nekem tetszett magyarul. Ez az egyik kedvenc epizódom a sorozatban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Sokszor írtam már, hogy ebben a részben nekem nem jön be Sidious, mert nem érzem Sidiousosnak. Nem igazán tudtam megmagyarázni, mi miatt van ez a karakteridegenesség, aztán ma, hogy én is elkezdtem elölről nézni az évadot, rájöttem: ez gesztikulál. Beszéd közben hadonászik, mint egy megvadult karmester. Teljesen karakteridegen mozgáskultúra. Sidious ilyet nem csinál, ő legtöbbször maga előtt tartja a kezét és annyi (pont olyan pozícióban, amiből kellemesen el lehet kezdeni villámozni). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Anno erre hivatkoztam én is Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Most, hogy újra megnéztem magyarul, valahogy nem tűnt karakteridegennek Sidious. Inkább tipikus Sith. Jó gonosz. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerintem a kis lurkók kihozták Sidiusból a "hadonászó karmesetrt" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. (szerkesztve) Szerintem a kis lurkók kihozták Sidiusból a "hadonászó karmesetrt" Akkor már értem miért voltam 'zavart' ez ügyben. Ez ugyanis nálam teljesen beleillik a Sidious képbe. Bár igaz, hogy nem szokott hadonászni. Valahogy mégse érzem tőle idegennek. Ebben a helyzetben így gesztikulált. Úgyse látta senki. Szerkesztve: 2010. Május 3. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 5. A mai nap sorra került eme trilógia is. Hát egyem meg, kajáltam minden percét. Hajh, de hiányoznak azok a régi idők, amikor ezek még mentek a tv -ben. Sebaj, a modern időkben is kijár az SW fanoknak a jóból. Na de visszatérve erre a trilógiára: Bane egy állat! Egyszerűen egy remek karaktert készítettek Filoniék - kronológiailag ez az első feltűnése. Todo jeleneteit imádtam, régen is komáltam a droidot, de most is nagyon bejött. A felrobbantása ügyes elterelés volt Cad részéről. Az egész trilógia remek hangulatot árasztott. Bár Mustafar felbukkanása kicsit csorbít az összképen, de még így is egy baromi erős történetről beszélünk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.