Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Ez állat. 1:1-es CW Yoda a Holdfény játékboltban: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Vader meg átment Sith Ghost Riderbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Vader meg átment Sith Ghost Riderbe. És akkor mit szóljon Grivi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 14. Nagyon szép kis szobrocska: My Webpage Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 14. Hát ez a Luke elég debilen néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 15. Olyan mintha napok óta nem aludt volna. Ez a Yoda totál túlhajszolja a gyereket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 15. Szerintem így nézhetett ki, mikor kijött a barlangból: - Yoda mester! Yoda mester! Ott benn... ott... benn... - Kenobi? - Nem... nem... ez... köpenyes... fénykardos... - Élőlény? - Ja... olyasmi... nagy... szuszog... fekete. - Mace Windu. - Nem... az ki? Mindegy... szóval, Vaker... Fater... Vödör... - Darth Vader? - Ja! Talált! Ott benn van. Megtámadott... vagyis én őt... szóval ott van! Benn. - Nem baj, fiam. Ma már ne szívj többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 15. Hehe, qva jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Na én a nyolcvanas években ezeket gyüjtöttem.Trafikokban lehetett kapni.Ezek közűl mrg volt mind. képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Nekem is voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Ámberök! Akinek van fölösleges 40 vagy 60 ezer forintja, az most szert tehet egy fénykard replikára. Obi-Wan Kenobi ep3-as, Darth Maul dulpla, Darth Maul fél és Mace Windu ep2-3-as kardjai a HoldfényTeamnél, csak előrendelésre. Hihetetlen ez a bolt. http://www.holdfenyteam.hu/starwars/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. (szerkesztve) Mindig is szerettem volna ilyet(főleg a drágább replikát), de 40 ezer forint egy kicsit sok érte. Szerkesztve: 2007. Június 2. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Szerintem meg meglepően olcsó. Múltkor néztem egy külföldi oldalon, ott átszámítva közel 100 000 jött ki (persze, az valószínűleg valami más fajta replika). Ha azt veszem, a legdrágább legom csak ötezerrel volt olcsóbb. Igaz, azért is vért izzadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Jé, ezt láttam a King Comics- ban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Ámberök! Akinek van fölösleges 40 vagy 60 ezer forintja, az most szert tehet egy fénykard replikára. Nekem Ani EP3-asa kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen bábukat nálunk is lehet venni... a Boba Fett szobrot, a Yoda-classicot, meg az Unleashed-Assajt szivesen a polcomon tudnám... bár az áraikat elnézve ez inkább megmarad az elgondolás szintjén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Gyűjteményem bővült 2 uralkodói gárdista, 2 Vader, és 1 Boba FEtt lego kulcstartóval. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Egyébként figurákat te gyűjtesz Dzséjt? A Sideshowos figurákat ismered? Kéne nyitni 1 figura topikot is. Igen, bár Star Wars figurákat nem gyűjtök. Ennek ellenére van pár ajándékba (Vader, Maul, Ben Kenobi, storntrooper, Xizor), meg egyet vettem (Aayla Secura). De ezek mind ilyen "gagyik", Sideshow figuráji, bár valóban szépek (talán A legszebbek), de kicsit drágák. Szóval figurát csak alienben gyűjtök, SW esetében meg legot. Szerkesztve: 2007. December 10. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Egyébként figurákat te gyűjtesz Dzséjt? A Sideshowos figurákat ismered? Kéne nyitni 1 figura topikot is. Igen, bár Star Wars figurákat nem gyűjtök. Ennek ellenére van pár ajándékba (Vader, Maul, Ben Kenobi, storntrooper, Xizor), meg egyet vettem (Aayla Secura). De ezek mind ilyen "gagyik", Sideshow figuráji, bár valóban szépek (talán A legszebbek), de kicsit drágák. Szóval figurát csak alienben gyűjtök, SW esetében meg legot. Nekem a sideshowosk közül sikerült begyűjteni 3 darabod. Megvan a Bespin Han, Anakin Skywalker meg a Darth Vader(sith apprentice) Valóban drágák de ahogy írtad is az egyik legszebbek. Mondanom sem kell hogy ők a kedvenceim Ha érdekell valakit itt 1 link a gyűjteményről. Bár ezek még régebbi képek.Még hiányzik a Sideshowos Darth Vader Figura gyűjtemény Szerkesztve: 2007. December 10. - Geri_mester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Wow, szép "kis" gyűjtemény. Az a "tróntermes párbaj" szet saját gyártmány, vagy a díszlettel együtt lehetett venni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Wow, szép "kis" gyűjtemény. Az a "tróntermes párbaj" szet saját gyártmány, vagy a díszlettel együtt lehetett venni? A tróntermes az saját készítésű Van 1 Death Star Hangaros is ahol Obi és Vader párbajozik az ep4 ben. Valamennyire látszik a 3. 4. képen. Szerkesztve: 2007. December 10. - Geri_mester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. A tróntermes az saját készítésű Van 1 Death Star Hangaros is ahol Obi és Vader párbajozik az ep4 ben. Valamennyire látszik a 3. 4. képen. Ja, az is feltűnt. Jó kis diorámát építettél melléjük De gondolom a Mustafar az már nem saját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Ja, az is feltűnt. Jó kis diorámát építettél melléjük De gondolom a Mustafar az már nem saját. Köszi;) a mustafaros az nem saját. Szerkesztve: 2007. December 10. - Geri_mester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Lehet hogy a trafós csajszi is gyűjtöget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hirtelen olyan rokonszenves lett ez a csaj. Sok millió ember irigyli most Vader helyzetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Én a csajt is szívesen tudnám a gyűjteményemben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Én a csajt is szívesen tudnám a gyűjteményemben Valamiért nagyon éreztem hogy ezen a véleményen leszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Én a csajt is szívesen tudnám a gyűjteményemben Csak kérdés, van-e neki elég hely a polcodon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Szerintem nem a polcán hanem az ágyában tartaná. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.