Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Jó lenne, ha lehetne látni is. Csoli. Két apró észrevétel. Nem kellenek ilyen nagy képek mert nem lehet őket áttekinteni. A kardokból lehetne olyan amin rajta vannak teljesen nem csak félig? Ezek a valósághű replikák? Egyébként a cumis Darth Vader mindent visz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. (szerkesztve) Jó lenne, ha lehetne látni is. Csoli. Két apró észrevétel. Nem kellenek ilyen nagy képek mert nem lehet őket áttekinteni. A kardokból lehetne olyan amin rajta vannak teljesen nem csak félig? Ezek a valósághű replikák? Egyébként a cumis Darth Vader mindent visz. Holnapra csinálok a kardokról tökéleteseket. Fényben vagy sötétben kéred Őket? És igen rendes fém, 1:1 méretarányú, fix pengés replikák. 84 led által kúszik bele a fény és hangot is ad lóbálásra érintésre.. Szerkesztve: 2014. Szeptember 8. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Nappali fénynél. Rohadt jól néznek ki. Elég drága lehetett. Princess Leia mit szólt ehhez a vételhez? Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Kiraly latom nem csak en gyujtok kardot csak az a baj nehez oket beszerezni normalis arakon. mig az alap 140 euro de a tobbi el van szallva es amerikabol hozatni sokba van a Zoll miat itt ugyhogy marad a hasznalt Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. (szerkesztve) Nappali fénynél. Rohadt jól néznek ki. Elég drága lehetett. Princess Leia mit szólt ehhez a vételhez? A kardokat nem egyszerre szereztem be. Az első kettőnél Leia még "kitartott egyetemista csajszi" volt. (ezér' most kapnék rendesen) A 3. és 4. nél meg talán már terhesen vagy gyesen? mindegy, itt is kitartott volt.. Így nem nagyon volt megkérdezve.. Szóval, jó volt beszerezni még "legény koromban" mert így családosan lakáshitel mellett már nem menne. A lényeg(640*480ba állítottam a fényképezőt): Szerkesztve: 2014. Szeptember 9. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Nagyon jól néznek ki, gratula! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Szerény, mert a fele se látszik a teljes gyűjteménynek (se lego, se filmes szinten). Woww, rendezkedési bravúr ennyi mindent bezsúfolni egy ekkora szobába Cseréld el a szobát Elmentettem egy-két képet arra az esetre, ha húgom megint morogna, hogy felnőtt fejjel minek rakok ki filmposztereket a szobám falára Az egyéb érdekességekről nem is beszélve. Meg van mind a négy hivatalos fénykard szín Master Replicas force FX lighsaber-ből.(Yoda, Windu, Anakin, és Ep4 Vader) Ez is szép Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Szépek Csoli! Így már jobban lehet látni micsoda munkák. Ezekből kivehető a penge? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. (szerkesztve) Szépek Csoli! Így már jobban lehet látni micsoda munkák. Ezekből kivehető a penge? Nem. De hallottam egy vállalkozó szellemű ügyeskedő bandáról akik megbontották és kivehetővé tették. Hát egészségükre.. Nem tudom mit okozhat egy ilyen beavatkozás, mert meglepően jól bírják amúgy a kardok a püffölést.. Van hozzájuk egyébként állvány(arany star wars logóval) ami falra fúrható és ott díszeleghetnének. De kikapcsolva fehér pengékkel nem igazán mutatnak. Viszont ugyanilyen állványon van 0,35:1 hez arányú micro fénykard(csak markolat) ugyanígy a Master Replicas cégtől, ami már igen jól mutat polcon, vagy a tv előtt/alatt.. Nekem abból csak 3 db van.(ep 4 obi-wan, ep 3 Anakin és Sidious) Szerkesztve: 2014. Szeptember 9. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Ilyenre gondolsz? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. (szerkesztve) Nem. Ilyenekre! Ja és tudtátok, hogy a híres neves Master Replicas cég megnevezett kb 1 tucat országot, ahová köszöni, de nem szállít árut és MI közte vagyunk? Hát köszönjük! Szerkesztve: 2014. Szeptember 10. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Egyszer élőben is megvizsgálnék egy ilyet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. (szerkesztve) Egyszer élőben is megvizsgálnék egy ilyet. Ha Mohácson jársz, esküszöm a vendégem vagy! És kihívlak egy fénykardpárbajra is. Szerkesztve: 2014. Szeptember 11. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Akkor sose fogom látni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Hú ez baromi jó! És ha jól értem, akkor eredeti céljára (kardozás) is alkalmas? Baromi feelinges lehet!!! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Akkor sose fogom látni. Soha nem mond, hogy soha..busójárás? Hú ez baromi jó! És ha jól értem, akkor eredeti céljára (kardozás) is alkalmas? Baromi feelinges lehet!!! Youtube-ra beírod, hogy force fx lihgtsaber fight, olyan jelmezes home vidókat fogsz látni, hogy ihaj. Úgy püffölik, hogy el se hiszed.. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Mohács nincs a világvégén Egyik kolléganőmék minden évben mennek a busójárásra, élnek ott barátaik, ilyenkor több napot is eltöltenek Mohácson. Ha csak egy napra mennének valamikor, lehet, hogy lemennék velük. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Mohács nincs a világvégén Egyik kolléganőmék minden évben mennek a busójárásra, élnek ott barátaik, ilyenkor több napot is eltöltenek Mohácson. Ha csak egy napra mennének valamikor, lehet, hogy lemennék velük. Egyszer érdemes megnézni! Mi már unjuk.. Ha bárki erre jár, lefényképezheti a felvonulást a teraszomról -mert a fő utcán lakunk az 1. emeleten- és persze vendégem egy forralt borra! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Off Köszi, hátha lesz rá egyszer alkalom Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. http://www.gamestar.hu/star-wars-a-vilag-legertekesebb-sisakja.html Hát erre gyűjthetnék egész életemben Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Hozzászólás ideje: 2014. November 22. A hétvégén Debrecenben tartják a Kockafesztet, ahol több tucat legó terepasztal és játékok várják az érdeklődőket. A Star Wars témájú asztalokat befotóztam nektek. Természetesen az egyik legnagyobb jelenet a filmből a hoth-i csata volt, ahol bázis és csatatér egyaránt szerepet kapott: A Millenium Falcon épp felszállni készül, miközben az X-szárnyúak kísérik a transzportokat és a hósiklók pedig szembeszállnak a rettegett Birodalommal: Eközben az AT-AT-k és AT-ST-k egyre közelebb araszolnak az Echo bázishoz és a pajzsgenerátorhoz: Számomra külön öröm volt, hogy a PT 2 terepasztallal is képviseltette magát, (bár kár, hogy a Geonosis kimaradt, ami személy szerint az egyik kedvenc csataterem). Az alábbi képen épp a gunganeket próbálják a földdel egyenlővé tenni a droidok: A túlerő megkérdőjelezhetetlen: Még szerencse, hogy a gungák bekapcsolják a pajzsgenerátort! A másik prequel terepasztal pedig elsőre egy összevisszaságnak tűnhet, valójában viszont pont azt a katyvaszt adja vissza, amit kashyyyki csata néven ismerünk (Wookie-k, Klónok, Droidok, Jedik): Sokáig kerestem, de csak meglett Yoda a végén (az akkor még egészséges Luminara is!!!): A terepasztalok nem férnek be a szobámba, de Vader Nagyúr simán a lakás ékessége lehetne: Vagy akár R2 is (ő a barátnőm kedvence): Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Klassz képek. SW-témában nem is láttam még ilyen gazdag terepasztal kínálatot. Igaz, én eddig még csak bevásárlóközpontban találkoztam a LEGO kiállításokkal, ahol terepasztalra vonatkozóan korlátozottak a lehetőségek. Viszont Vader Nagyúr és R2 mindenhol oszlopos tag volt eddig is. Nagyon jól néznek ki. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Nagyon jók! Legfeljebb a Londonban látott Lego-asztalhoz hasonlítható Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Naaagyon babaaaaa Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hamarosan érkezik a Lego Ghost a gyűjteményembe... és még a Phantom is bele tud majd dokkolni, amit tök jó áron szereztem (7.000). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Most egy icipicit baromira irigy vagyok. Én is szemezek már vele egy ideje, csak a pénzt nem sikerült még félredobni rá. Pedig remekül mutatna a Falcon és a Twilight között. Amiatt viszont morcos vagyok a LEGO-ra, hogy hiába veszi meg az ember a Ghostot és a Phantomot, akkor sem lesz meg a teljes csapat, mert Sabine-t momentán semmihez sem kapni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Most egy icipicit baromira irigy vagyok. Én is szemezek már vele egy ideje, csak a pénzt nem sikerült még félredobni rá. Pedig remekül mutatna a Falcon és a Twilight között. Amiatt viszont morcos vagyok a LEGO-ra, hogy hiába veszi meg az ember a Ghostot és a Phantomot, akkor sem lesz meg a teljes csapat, mert Sabine-t momentán semmihez sem kapni. Jogos. Viszont jövőre jön a 75090-es szett, amiben benne lesz. Bár nekem inkább a 75083-as AT-DP tetszik Kallus ügynökkel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 28. Hozzászólás ideje: 2014. November 28. Nekem meg a TIE Advance v1 (75082). Az is jól fog majd mutatni a TIE-kollekcióm mellett. Már azt leszámítva, hogy mindegyikük az első generációs kék-fekete változata, így színben annyira nem fognak harmonizálni. (Egyszer de jó lenne megfejteni, hogy a LEGO miért ezt a színt választotta az egyértelműen szürke TIE-vadászokhoz - de még a későbbi generációk is feketék voltak.) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 28. Hozzászólás ideje: 2014. November 28. Hú, az se rossz, az Inkvizítor miatt mondhatni kötelező darab lesz az is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 28. Hozzászólás ideje: 2014. November 28. Igen, ő sem hiányozhat a kultikus SW-gonoszok sorából. És mi lesz itt jövőre, ha beüt az ep7? Már így is le vagyok maradva a legógyűjtésben, mint a borravaló, erre meg jön egy új trilógia spin-offokkal karöltve, meg még itt a Rebels is. Ojvé... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.