Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

2x11 - Lightsaber Lost

Ajánlott hozzászólás

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Először is... Amikor először meghallottam Tera Sinubét, azt gondoltam, hogy ez egy f*s szinkronhang... Aztán, annál a jelenetnél, amikor a Pókláb Fogadóban vannak már úgy gondoltam, hogy bár lehetett volna jobb is, ettől függetlenül egész jól illik hozzá. A rész végére pedig már nagyon megtetszett... Ritkán változik meg véleményem ennyire még az epizód megnézése alatt. A többieké, mint például Bannamu, Ione Marcy és Cassie Cryar rendben voltak. :hehe:

Hozzászólás ideje:

Megint hozta a formáját a szinkron, nem kellett csalódnom. Molnár Ilona Ahsokaként aranyos, mint mindig, de Sinube és Marcy hangjával sem volt semmi bajom. Amit kicsit mellényúlásnak érzek, az Cryar hangja, az ő karakteréhez egy kevésbé "lágyabb" hang jobban dominált volna, de annyira nem volt zavaró, hogy rontson a rész színvonalán.

Érdekes apróság, hogy Sinube Jocastát "jokasztának" mondja, nem "dzsokasztának". Anakin "dzsokasztái nú" beszólása után, a 2x01-ben, ez kevésbé észrevehető, ennek ellenére jobban is figyelhettek volna.

Hozzászólás ideje:
Érdekes apróság, hogy Sinube Jocastát "jokasztának" mondja, nem "dzsokasztának". Anakin "dzsokasztái nú" beszólása után, a 2x01-ben, ez kevésbé észrevehető, ennek ellenére jobban is figyelhettek volna.

Ne is mondd... Annál résznél kajak én érzem magam kényelmetlenül. :D De nem hinném, hogy van értelme egységességet keresni a magyar szinkronban, mert nem nagyon fogsz találni, sajna. :D

• 3 évvel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ahsoka szemszögéből nagyon érdekes rész. Ugye a Brain Invaders -ben láttuk utoljára, ahol azt írtam, hogy egy mérföldkő a lány számára. Nos itt kicsit levettek a renoméjából és megmutatták, hogy jócskán van még mit tanulnia. Sinube mester remek kontraszt volt a lány hiányosságainak kiemelésére. A legdurvább jelent az, amikor Ahsoka rámozdul Banamu -ra. Az nagyon Anakin -os megmozdulás.

• 11 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Igen, jó kis rész, és Sinube még Yodánál is "lassan járj, tovább érsz" figura!

És milyen is az Ő fénykardjának a színe?

Fehér, nem? Legalábbis nagyon annak tűnik. :)

• 5 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.