Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Eddig három lista futott be hozzám

És melyik a harmadik? :)

Az email küldéssel hogy állsz? Segítsek esetleg? Beírtam a harmadikat is. :D

A többi kategóriát nem jelölgettem volna, szóval egyért meg kár lett volna :D
Pedig küldhettél volna egy kategóriát is, nem kellett az összesre szavazni. :P
Hozzászólás ideje:

Végül is most már mindegy :)

Sky, majd megírom priviben, most már úgysem befolyásol semmit, aztán nem kéne megkavarni, hogy esetleg emiatt nem is lett volna biztos ez a 6 :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Az egyedi ízlésedet elnézve, várható volt ez a felállás. :) Azt hitted egy Legacy of Terror bekerülhet? :D Az csak neked meg nekem tetszett. :D

Rólam sem kell ám megfeledkezni. :o Nekem is az egyik nagy kedvencem ez az epizód, de majdnem az évad fele a kedvencem, így hát áldozatokat kellett hoznom és nem jelöltem. :P

Hozzászólás ideje:
A Lostot előbbre helyezed, mint a Star Warsot? :D Ejnye :)

Jelenleg semmi más nem érdekel. Vagy 3 hete filmet sem láttam. :D

Hozzászólás ideje:
A voksaimat elküldtem én is most már.

Meg is érkezett. Te vagy az első a mai nap :D

Arra kérnék mindenkit, hogy ne rakjátok a jelölteket pont szerint csökkenő sorrendbe. Gyorsabban tudom bejegyezni a pontokat, ha nem a jelöltek sorrendje megegyezik az itteni sorrenddel, és nem kell keresgélnem, mi mihez tartozik. Köszi.

És amúgy miért hagyjátok ki zene és a szinkronhang kategóriát? Revan, te már a második vagy, aki ezt megtette, okozva nekem némi kellemetlenséget :D Kérlek, ne hagyjatok ki kategóriákat, nem hiszem, hogy ne tudnátok eldönteni, hogy melyik a jobb. Vagy legalább jelezzétek előbbre, hogy a hülye számolója ne a lista végén figyeljen fel arra, hogy két kategóriával kevesebb van :?

Hozzászólás ideje:

Arra kérnék mindenkit, hogy ne rakjátok a jelölteket pont szerint csökkenő sorrendbe. Gyorsabban tudom bejegyezni a pontokat, ha nem a jelöltek sorrendje megegyezik az itteni sorrenddel, és nem kell keresgélnem, mi mihez tartozik. Köszi.

És amúgy miért hagyjátok ki zene és a szinkronhang kategóriát? Revan, te már a második vagy, aki ezt megtette, okozva nekem némi kellemetlenséget :D Kérlek, ne hagyjatok ki kategóriákat, nem hiszem, hogy ne tudnátok eldönteni, hogy melyik a jobb. Vagy legalább jelezzétek előbbre, hogy a hülye számolója ne a lista végén figyeljen fel arra, hogy két kategóriával kevesebb van :?

A TCW zenéi olyan semmilyenek számomra, egyáltalán nem fognak meg.

Valahogy az angol hangok se tetszenek annyira. Magyarul jobbak.

Hozzászólás ideje:

Marha későn van már szólni, de a hírek között a címben a második évad az '2.' ponttal a 2 után, hiányzik onnan :D Úgy látom, mindenhova így kerül be, mailbe is.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

A "LEGJOBB ZENE" és a "LEGJOBB FELSZÍNI CSATA" kategóriákban pedig a "Landing at Point Rain" lett elírás áldozata.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És amúgy miért hagyjátok ki zene és a szinkronhang kategóriát? Revan, te már a második vagy, aki ezt megtette, okozva nekem némi kellemetlenséget :? Kérlek, ne hagyjatok ki kategóriákat, nem hiszem, hogy ne tudnátok eldönteni, hogy melyik a jobb. Vagy legalább jelezzétek előbbre, hogy a hülye számolója ne a lista végén figyeljen fel arra, hogy két kategóriával kevesebb van :?

így van! Aki veszi a fáradságot és szavaz, az legyen szíves az összes kategóriára szavazni! Így kaphatunk majd teljes képet. Köszönjük. Remélem Dzséjt visszaküldted pótlásra a hiányzó részeket? :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Marha későn van már szólni, de a hírek között a címben a második évad az '2.' ponttal a 2 után, hiányzik onnan :D Úgy látom, mindenhova így kerül be, mailbe is.
Ez tényleg nagy hiba, de legalább a főcímben javítottam. :? Figyelmetlen voltam, mert ezt én írtam.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
A TCW zenéi olyan semmilyenek számomra, egyáltalán nem fognak meg.

Valahogy az angol hangok se tetszenek annyira. Magyarul jobbak.

Lám-lám, nem vagyunk egyformák. :? A zenék nekem nagyon tetszenek, és én pont jobban szeretem az angol szinkronhangokat. :D
Hozzászólás ideje:
Ez tényleg nagy hiba, de legalább a főcímben javítottam. :D Figyelmetlen voltam, mert ezt én írtam.
Az általam jelzett hiba is javításra kerül? :?
Hozzászólás ideje:
Az nem helyesírási hiba, csak két felcserélt szó. :D Ettől még nyilván tudjuk melyik részről van szó. :?
Ez igaz de mégis csak szebb úgy ha azzal a címmel szerepel amit az írója adott neki. :D

Ha már szavazunk akkor szerintem ennek is meg kell adni a módját. :?

Hozzászólás ideje:
Lám-lám, nem vagyunk egyformák. :? A zenék nekem nagyon tetszenek, és én pont jobban szeretem az angol szinkronhangokat. :D

Nálam általánosságban mindig a magyar szinkron jön be jobban mindenben. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.