Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. A többi kategóriát nem jelölgettem volna, szóval egyért meg kár lett volna Azért ide leírod, mik lettek volna a jelöltjeid? Kíváncsi vagyok, hogy alakult volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Eddig három lista futott be hozzám És melyik a harmadik? Az email küldéssel hogy állsz? Segítsek esetleg? Beírtam a harmadikat is. A többi kategóriát nem jelölgettem volna, szóval egyért meg kár lett volna Pedig küldhettél volna egy kategóriát is, nem kellett az összesre szavazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. (szerkesztve) Végül is most már mindegy Sky, majd megírom priviben, most már úgysem befolyásol semmit, aztán nem kéne megkavarni, hogy esetleg emiatt nem is lett volna biztos ez a 6 Szerkesztve: 2010. Május 11. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Az email küldéssel hogy állsz? Segítsek esetleg? Akár át is veheted, kehés az e-mailküldöm rendszerem. Ma már többen jelezték, hogy nem kapják meg a mailjaim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. De jó hogy ennyi időm van még. Addig csak végzek a Lost-tal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. De jó hogy ennyi időm van még. Addig csak végzek a Lost-tal. A Lostot előbbre helyezed, mint a Star Warsot? Ejnye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Voksaim elküldve. Én már voksoltam Itt kapjátok meg az igazolást: megjöttek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Elment az enyém is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Az egyedi ízlésedet elnézve, várható volt ez a felállás. Azt hitted egy Legacy of Terror bekerülhet? Az csak neked meg nekem tetszett. Rólam sem kell ám megfeledkezni. Nekem is az egyik nagy kedvencem ez az epizód, de majdnem az évad fele a kedvencem, így hát áldozatokat kellett hoznom és nem jelöltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. A Lostot előbbre helyezed, mint a Star Warsot? Ejnye Jelenleg semmi más nem érdekel. Vagy 3 hete filmet sem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. (szerkesztve) Útnak indult az én listám is. Szerkesztve: 2010. Május 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Útnak indult az én listám is. És meg is érkezett. Nos, öt listánál járunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. És meg is érkezett. Nos, öt listánál járunk.Egy nap alatt ez nem rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Én nem fogom elsietni ezt, idő is van még hozzá, szóval majd jövő héten szavazok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Én közben megcsináltam az egész listát, de ezek csak az első reakciók. Kotlok még rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. A voksaimat elküldtem én is most már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. A voksaimat elküldtem én is most már. Meg is érkezett. Te vagy az első a mai nap Arra kérnék mindenkit, hogy ne rakjátok a jelölteket pont szerint csökkenő sorrendbe. Gyorsabban tudom bejegyezni a pontokat, ha nem a jelöltek sorrendje megegyezik az itteni sorrenddel, és nem kell keresgélnem, mi mihez tartozik. Köszi. És amúgy miért hagyjátok ki zene és a szinkronhang kategóriát? Revan, te már a második vagy, aki ezt megtette, okozva nekem némi kellemetlenséget Kérlek, ne hagyjatok ki kategóriákat, nem hiszem, hogy ne tudnátok eldönteni, hogy melyik a jobb. Vagy legalább jelezzétek előbbre, hogy a hülye számolója ne a lista végén figyeljen fel arra, hogy két kategóriával kevesebb van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Meg is érkezett. Te vagy az első a mai nap Arra kérnék mindenkit, hogy ne rakjátok a jelölteket pont szerint csökkenő sorrendbe. Gyorsabban tudom bejegyezni a pontokat, ha nem a jelöltek sorrendje megegyezik az itteni sorrenddel, és nem kell keresgélnem, mi mihez tartozik. Köszi. És amúgy miért hagyjátok ki zene és a szinkronhang kategóriát? Revan, te már a második vagy, aki ezt megtette, okozva nekem némi kellemetlenséget Kérlek, ne hagyjatok ki kategóriákat, nem hiszem, hogy ne tudnátok eldönteni, hogy melyik a jobb. Vagy legalább jelezzétek előbbre, hogy a hülye számolója ne a lista végén figyeljen fel arra, hogy két kategóriával kevesebb van A TCW zenéi olyan semmilyenek számomra, egyáltalán nem fognak meg. Valahogy az angol hangok se tetszenek annyira. Magyarul jobbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. (szerkesztve) Marha későn van már szólni, de a hírek között a címben a második évad az '2.' ponttal a 2 után, hiányzik onnan Úgy látom, mindenhova így kerül be, mailbe is. Szerkesztve: 2010. Május 12. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Igazad van Hál' istennek a levelekben is így küldtem el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. A "LEGJOBB ZENE" és a "LEGJOBB FELSZÍNI CSATA" kategóriákban pedig a "Landing at Point Rain" lett elírás áldozata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Meg is érkezett. Te vagy az első a mai nap Arra kérnék mindenkit, hogy ne rakjátok a jelölteket pont szerint csökkenő sorrendbe. Gyorsabban tudom bejegyezni a pontokat, ha nem a jelöltek sorrendje megegyezik az itteni sorrenddel, és nem kell keresgélnem, mi mihez tartozik. Köszi. És amúgy miért hagyjátok ki zene és a szinkronhang kategóriát? Revan, te már a második vagy, aki ezt megtette, okozva nekem némi kellemetlenséget Kérlek, ne hagyjatok ki kategóriákat, nem hiszem, hogy ne tudnátok eldönteni, hogy melyik a jobb. Vagy legalább jelezzétek előbbre, hogy a hülye számolója ne a lista végén figyeljen fel arra, hogy két kategóriával kevesebb van így van! Aki veszi a fáradságot és szavaz, az legyen szíves az összes kategóriára szavazni! Így kaphatunk majd teljes képet. Köszönjük. Remélem Dzséjt visszaküldted pótlásra a hiányzó részeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. (szerkesztve) Marha későn van már szólni, de a hírek között a címben a második évad az '2.' ponttal a 2 után, hiányzik onnan Úgy látom, mindenhova így kerül be, mailbe is.Ez tényleg nagy hiba, de legalább a főcímben javítottam. Figyelmetlen voltam, mert ezt én írtam. Szerkesztve: 2010. Május 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. A TCW zenéi olyan semmilyenek számomra, egyáltalán nem fognak meg.Valahogy az angol hangok se tetszenek annyira. Magyarul jobbak. Lám-lám, nem vagyunk egyformák. A zenék nekem nagyon tetszenek, és én pont jobban szeretem az angol szinkronhangokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Ez tényleg nagy hiba, de legalább a főcímben javítottam. Figyelmetlen voltam, mert ezt én írtam.Az általam jelzett hiba is javításra kerül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Lám-lám, nem vagyunk egyformák. A zenék nekem nagyon tetszenek, és én pont jobban szeretem az angol szinkronhangokat. Én is ezt a vonalat erősítem. A magyar jó, de sehol sincs az eredetihez képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Az általam jelzett hiba is javításra kerül? Az nem helyesírási hiba, csak két felcserélt szó. Ettől még nyilván tudjuk melyik részről van szó. De azt is átírom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Az nem helyesírási hiba, csak két felcserélt szó. Ettől még nyilván tudjuk melyik részről van szó. Ez igaz de mégis csak szebb úgy ha azzal a címmel szerepel amit az írója adott neki. Ha már szavazunk akkor szerintem ennek is meg kell adni a módját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Ez igaz de mégis csak szebb úgy ha azzal a címmel szerepel amit az írója adott neki. Ha már szavazunk akkor szerintem ennek is meg kell adni a módját. Remélem kegyes leszel, és megbocsájtod nekem ezt a hibát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Lám-lám, nem vagyunk egyformák. A zenék nekem nagyon tetszenek, és én pont jobban szeretem az angol szinkronhangokat. Nálam általánosságban mindig a magyar szinkron jön be jobban mindenben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.