Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Már ha ez Yoda. Lehet más is a fajából.Amúgy, te számolod, hányszor láttad? Persze lehet más is, de nekem egyből az agg mester jutott az eszembe. Számolom a megtekintéseket, főleg kíváncsiságból. Régebben mindenki büszkén verte a mellét, hogy ő több százszor látta ezt meg azt a részt. Hát....nekem több mint két és fél év kelett, hogy 100-szor lássam az EPIII-at, pedig elég intenzív voltam. Megvan dátum szerint az összes alkalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. És ez hol van amúgy a filmben? Amikor Vader masírozik a templomba a klónokkal, akkor lehet látni az egyik oszlopon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Nem semmi a százszor megnézés.Jó ha tartok 10-nél. Szerintem én sem járok többnél, már ha nem számítjuk a részletekben nézést (én azt nem számolom). Elismerésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Szerintem én sem járok többnél, már ha nem számítjuk a részletekben nézést (én azt nem számolom). Elismerésem. Részletekben nézés nálam se számít, csak a teljes egész megtekintések (menütől-menüig). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Hú, szép teljesítmény. :) Én szerintem az EP3-at láttam a legkevesebbszer az összes rész közül. Pedig ez a kedvencem, mégis, ekkorra már valahogy elmúlt nálam a "minden hétvégén SW-t nézünk korszak". A Jedit láttam a legtöbbször (ripityára nézett videoszalag ), aztán a Birodalom, a Klónok, az Új remény és a Baljós. A Sith-eket kb. 20-30-szor láthattam. Én nem vagyok biztos benne, hogy az Yoda... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Itt egy HD kép, amin rajta van a 3 másik oszloppal együtt. Hát fogalmam sincs. Majd megnézem az Art of Revengeben, mert ott említést tettek ezeken az oszlopokon lévő domborművekről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Gratula!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Nem semmi a százszor megnézés.Jó ha tartok 10-nél. Valahogy úgy, én sem járok többnél. Van még ezeregy dolog, amivel tölti az ember az idejét, így sajna nem fér bele, hogy a kedvenceit sokszor megnézze Minden ritka nézés egy újabb izgalom, de ennek az íze szerintem úgy marad meg igazán, ha valaki nem nézi hetente meg De valóban nem semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Valahogy úgy, én sem járok többnél. Van még ezeregy dolog, amivel tölti az ember az idejét, így sajna nem fér bele, hogy a kedvenceit sokszor megnézze Minden ritka nézés egy újabb izgalom, de ennek az íze szerintem úgy marad meg igazán, ha valaki nem nézi hetente meg De valóban nem semmi. Nekem így is megmaradt az íze, mert ez nem erőszak, és főleg nem lóverseny. Ugye nem gondolod, hogy azért néztem meg ennyiszer, hogy majd itt jampizhassak vele? Akkor nézem amikor jól esik, és persze volt olyan is, hogy másfél hónapig felé se néztem. Ez a kedvenc SW filmem, ezért láttam ennyiszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Nem gondolom azt, csupán a magam szempontját írtam le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Hát érdemes így egyáltalán ROTS témában vitatkozni veled? Azt is észreveszed, amit én legfeljebb a jövő évtizedben fogok észrevenni (ha szerencsém lesz) Szerintem én sem láttam 10-15-nél többször, de igazából fogalmam sincs a pontos számról. A legtöbbet viszont én sem ezt láttam, hanem az Új reményt: vagy tízszer moziban még a 80-as években, aztán videokazettán X+1-szer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Persze, hogy érdemes vitatkozni ROTS témában velem. Egyébként ugyanúgy megmaradt minden erénye a filmnek, sőt most már tökéletes egésznek látom. Több értelmezési lehetőséggel, és egyáltalán nem gyors ha már az ember kívülről fújja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Az a baj, hogy torrentről irdatlan mennyiségű filmeket húzok le és általában azokat nézem, és nincs időm a Star Wars-ra.De be van iktatva, a baráti körel egy Star Wars maraton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Frenkie, ez ismerős, nálam is hasonló a helyzet, időhiány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Azért az se semmi, ahogy Saleucami-n dögkeselyű szerű lények kajálnak a klónkatonák teteméből! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Biztos vacsoraidő volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Nekem a Saleucamiban a felfordult lépegető tetszik. Szó szerint feldobta a talpát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Nekem a Saleucamiban a felfordult lépegető tetszik. Szó szerint feldobta a talpát Na azt még nem vettem észre! Hol látható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. (szerkesztve) A háttérben ott vannak a lábai: Szerkesztve: 2008. Január 29. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Az Annex dómot valóban áthelyezták a szenátus mellé az EPII óta, vagy csak ebből a szögből nem mutatták anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Az ep2-ben másik irányából filmezték, azért nem látszódik. Egy épületet azért mégsem lehet csak úgy cik-cak áthelyezni. Ez azért is biztos, mert az épület felé tartó árok az ep2-ben sokkal keskenyebb, és nem olyan mély, ráadásul ott átszeli két csőszerű valami. Plusz a környező épületek sem olyanok, szóval tuti, hogy az ep2-ben vagy a Szenátus irányából lett "filmezve", vagy oldalról. Ep2-ben a dóm Ep3-ban a dóm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Köszi! Szerintem mind a kettő szemből lett filmezve. A képek bal szélén van két épület ami egyezik. Az egyik félkör alakú, a masáik meg közvetlen mellette. Ez a két elem ugyanaz a képeken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Amikor a mostani kvízkérdéshez keresgéltem a válazst azt olvastam hogy Ani a jobb oldali sebe mellé egy bal oldalit is kapott ami a filmben is látható. Ezen a képen aránylag jól látszik egy sebhelyszerűség ami vagy az vagy H.C. csak megvágta magát borotválkozás közban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Vagy pedig a szerep kedvéért megvágta magát borotválkozás közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Durván meg kellett vágnia magát! Nagyon amatőr lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Biztos fénykarddal borotválkozott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Vááááá! Mit fedeztem fel! Palpi Winduékkal szemben végig Anakin kardjával harcolt. Az elugrás előtt még a sajátját fogja, de utána már Anakin kardját használja. Ez többször is tisztán kivehető a képen. (persze leginkább kikockázva.) (Egyébként a Wookieepedián olvastam erről a bakiról. Vagyis valójában ott fedeztem fel. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Ez, ha jól tudom, az utóforgatás miatt van. Eredetileg Lucas úgy tervezte, hogy amikor Winduék megérkeznek Palpatine-hoz, akkor Anakin már a szobában tartózkodik. A két fél szóváltásba keveredik, Anakinnek döntenie kell, és végül odadobja a kardját a főkancellárnak. Ám Lucas úgy vélte, hogy Anakin átállása így túl direkt lenne, ezért az utóforgatáson átvariálta az egész jelenetet, ezt láthatjuk most is a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Hát ha Windu és Palpi fejét le tudtzák cserélni digitálisan, a fénykardot is lecserélhették volna, úgyhogy tényleg baki. Majd Adywan vagy egy hivatalos továbbjavítás megoldja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Az ilyen bakikat nem kell kijavítani. Külön öröm, ha valaki felfedez egyet, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.