GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Azért az számomra elég érdekes kérdés, hogy Sidious miért nem hasonlít az EPVI-ban az EPIII-as (illetve a Classic Trilogy DVD-n az EPV-ös) önmagára? Nem értem, hogy miért nem az EPVI alápján készítették a maszkot. Bár ha az EPV-ben nem cserélik le a régit, akkor még megérteném, hogy 23 év alatt változott az öreg, de így az EPV után kissé furcsa, hogy más figurát látunk. Ezért is vagyok kiváncsi az Adywan-os EPV Revisited-re, mert azt hallottam, hogy ott az EPVI-hoz próbálták igazítani az Uralkodó kinézetét.... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. http://www.flashreport.org/images/emperor12.jpg http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/us/wrlds/s...us_darkside.jpg Nem tudom, hogy szerinted miért nem hasonlítanak... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Palpatinet mindig Ian McDiarmid játszotta. 1983 -ban soványabb volt. Ennyi a különbség. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. És fiatalabb is. Ennek ellenére az EpVI-os képen sokkal öregebbnek és elhasználtabbnak tűnik, vagyis épp, ahogy kell. Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. JóJó, lehet nem jól fogalmaztam. Hasonlítani hasonlít csak nem ugyanaz Az EPVI ''sárgább''. És fiatalabb is. icon4.gif Ennek ellenére az EpVI-os képen sokkal öregebbnek és elhasználtabbnak tűnik, vagyis épp, ahogy kell. Nos, ez igaz, de az EPV-ben még a ''fiatalabb'' Sidious van, szóval 1 év alatt használódott el ennyit? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. JóJó, lehet nem jól fogalmaztam. Hasonlítani hasonlít csak nem ugyanaz Az EPVI ''sárgább''. Nos, ez igaz, de az EPV-ben még a ''fiatalabb'' Sidious van, szóval 1 év alatt használódott el ennyit? Az EPV -ös majom nőt mindenképpen ki kellett cserélni. Engem nem zavar. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Nos, ez igaz, de az EPV-ben még a ''fiatalabb'' Sidious van, szóval 1 év alatt használódott el ennyit? Egy év alatt sokat változhat az ember, pláne, ha a Sötét Oldalt szolgálja. Palpatine-nál meg végképp nem csoda, az öreg egy perc alatt eléggé megváltozott az ep3-ban Amúgy meg nem olyan nagy a különbség. Kicsit lefogyott, kicsit nyúzotabb lett, de hát melyik Uralkodót nem viselné meg, ha a nehezen megszerzett Galaxisában a kezdetben csak baljós árnyként jelen lévő Lázadás erőre kapna, akiket még a Birodalom visszavágásakor a klónok támadása sem riasztott el. Ráadásul még a Sithek bosszúja által kipusztultnak hitt ősi ellenség, a Jedi is visszatért. Nem utolsó sorban, rég nem fiatal és fitt, a fiatalodásra fikarcnyi új reménye sincs, így az sem csoda, hogy a támadást az Endor bolygó ellen már nehezen vezényli le, és keresztül is húzza a számításait az Ewokokból verbuválódott bátrak kavaravánja, akiket a doroidok vezetnek, melyeket ő C-3PO-nak és R2-D2-nak ismert meg. Szóval, igazán elnézhetjük neki, hogy ez a sok herce-hurca, amiben már a klónok háborúja óta nem volt része, fizikálisan is meglátszódott rajta. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Vagyis: elhasználódott Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Ez szép volt Dzséjt. Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Köszi Dzséjt a magyarázatot, ebben a nagyon ötletes írásban! Válasz
CaptainCody Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Igy nézett ki fiatal korában Palpatine: (Épp mestere: Darth Plagueis oktatja) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Ez de jó kép! Egyetértek! Honnan van? Válasz
CaptainCody Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Egyetértek! Honnan van? Nem tudom már az oldal cimét, de ha beütöd a gugli képkeresőbe azt, hogy young palpatine, meg fogod találni a képet, és az oldalt is ahol fenn van. Válasz
CaptainCody Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Irtak valaha Palpatinéról könyvet, vagy valamilyen sztorit? Ha van ilyen, szivesen elolvasnám, ugyanis részben Palpi rajongó vagyok:) Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2009. Március 16. Hozzászólás ideje: 2009. Március 16. http://starwars.wikia.com/wiki/Palpatine Itt pl. megtalálható. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. http://www.youtube.com/watch?v=MnQ_mp9TzZY Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. A Birodalomban nem McDiarmid volt az Uralkodó, ezt elírták. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. A Birodalomban nem McDiarmid volt az Uralkodó, ezt elírták. Ja, pedig előtte írták, hogy egy öregasszony arcára vetítették egy majom szemeit... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Biztos Jedi Visszatért akart írni a fickó. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. A Birodalomban nem McDiarmid volt az Uralkodó, ezt elírták. De a felújított változatban igen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. De a felújított változatban igen. Igen, de ebben a mondatkörnyezetben mindenképpen az ep6-ra utalt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Dzséjt: Palpatine és a császár egy személy, de két különböző személyiség, ahogy Anakin és Vader is egy személy, de két személyiség Attól, hogy valaki átöltözik és megjátssza magát, nem lesz két személyiség. Vagy a színészek jó sok személyiséggel vannak megáldva. Hogy miért öltözik mindenki fekete köpenybe és Batman kosztümbe? Mert sokkal királyabbak azok a szerkók. Ennyi. Attól Palpatine még színészkedik a szenátor ruhában, akárcsak Bruce Wayne az öltönyben, de nem lett egy második személyisége egyiknek sem. Hogy megértsed (), mi a különbség a kettős személyiség és a színészkedés között, ott a Doktor, aki regenerálódás után más emberré válik. Nem kiadja magát másnak, hanem átalakul egy másik személlyé, mentálisan is. Vader meg egyszerűen megváltozott, ahogy az ember szoktak az évek során, pláne, ha trauma éri. Én is más vagyok, mint kettő, négy vagy tíz évvel ezelőtt, és valószínűnek tartom, hogy te is. Meg mindenki. De ő sem tudathasadásos elmebeteg, akiben két személyiség lakozik. Nem Dr. Jekyll és Mr. Hyde (még egy jó példa arra, hogy mi a különbség a másik személyiség, és a megjátszás, fejlődés között) egyik Sith sem. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. (szerkesztve) Hülye kérdés meg komolytalan, de újranézve EP 1-et beugrott egy kérdés: Palpatine-nak mi a t*köm a keresztneve? Szerkesztve: 2013. Október 13. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Az EU szerint elutasította a keresztnevét és kitörölte az életéből. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. De akkoris volt neki Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Az ep1-ben kiderül, "Frank" a neve. "I must be Frank, your majesty" Régen mintha olvastam volna, hogy egy korai vázlatban Cosh Palpatine volt még teljes neve. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Tudomásom szerint "h" nélkül. Tehát Cos Palpatine. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.