Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lenne egy kérdésem: Keresem a Torrent utcai boltban a Force Unleashed 1-et, de mindenhol csak ezt találom: Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition. Kérdésem: Ebben benne van alapjáték is? Mert valami 14 GB, gondolom alapból nem akkora a mérete.

Igen benne van.

Hozzászólás ideje:

Lenne egy kérdésem: Keresem a Torrent utcai boltban a Force Unleashed 1-et, de mindenhol csak ezt találom: Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition. Kérdésem: Ebben benne van alapjáték is? Mert valami 14 GB, gondolom alapból nem akkora a mérete.

Az Ultimate Sith Edition a PC-re kiadott "bővített" verzió, tartalmilag mindössze annyi a különbség a simához képest, hogy van benne három extra egypályás küldetés.

Hozzászólás ideje:

Köszi már mondták hogy teljes értékű a játék :)

Ebben viszont segíthetnétek ha tudtok :) :

SWTFU_2012-07-20_11-24-35-27_www.kepfeltoltes.hu_.png

Itt hogy lépek a játék és a kontroller részbe? Végignyomkodtam már minden billentyűt de cs*szik váltani.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Épp most fejeztem be a KotOR 2-t és igazából 2 dolog nem tetszik benne: az eleje és a vége.

Az eleje azért mert egy kicsit megrázóan hatott, hogy amit az eső rész végén csináltunk igazából nem sokat segített a Rendnek. A vége... hát... ordít a folytatásért, amit végülis a Revan könyvben megkaptuk (meg foglyuk kapni), csak nem tudom miért nem csinálták játékban.

Hozzászólás ideje:

No, leszedtem a TOR-ot, leszedett minden patch-et, rámegyek play gombra, elindul, egy 5 mp-ig fekete képernyő oszt kidob az asztalra hibaüzenet nélkül. Ötletek?

Hozzászólás ideje:

Az jó. Remélem szabadabb játékmenettel lesz. Örülnék egy GTA-szerű Star Wars játékhoz. :D

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

Én is várom a Star Wars 1313-at. :) Végre egy minőséginek tűnő játék, amiben nem a Jedik/Sith-ek a főszereplők (tudom, a Republic Commando-ban sem ők voltak, de azt nem sikerült működésre bírnom, így nem is igazán ismerem), illetve az Erő ilyen-olyan alkalmazása a legfőbb feladat (hozzáteszem, én nagyon szeretem a TFU 1-2-t). Kíváncsi vagyok, miként működik majd fejvadász főszereplővel a játék, ráadásul Coruscant alvilága sem épp egy unalmas helyszín. Remélem, nem a tv sorozat rovására készítik a játékot, mert a témája nagyon hasonló. A TPS-nek külön örülök, mivel abba a ritka kategóriába tartozom, akinek jobban bejön, mint az FPS.

Leszedtem a TOR-ot, most épp több gigás cuccokat szedd le, majd ha sikerült kipróbálni akkor írok róla :)

Jó kérdés, nekem a KotOR 1-nél történt ugyanez, valószínűleg azért, mert nem fut Win7-en. A TOR viszont igen, így nem tudom, mi lehet a gond, de ha sikerül megoldanod, megköszönném, ha beírnád ide is, hátha nálam se az OS a gond.

Hozzászólás ideje:

Az jó. Remélem szabadabb játékmenettel lesz. Örülnék egy GTA-szerű Star Wars játékhoz. :D

Az jó lenne :D

Jó kérdés, nekem a KotOR 1-nél történt ugyanez, valószínűleg azért, mert nem fut Win7-en. A TOR viszont igen, így nem tudom, mi lehet a gond, de ha sikerül megoldanod, megköszönném, ha beírnád ide is, hátha nálam se az OS a gond.

SWTOR.hu fórumon is rákérdeztem, hátha ott valaki okosabb mint én. Nekem W7 64 bitem van lehet az a baja.

Hozzászólás ideje:

Nekem is hasobló gondom akadt, valhogyan sikerült megoldanom, csak nem jut eszembe. :(

De próbálom felidézni.

Szerkesztve: - Darth Raven

Hozzászólás ideje:

Nekem is hasobló gondom akadt, valhogyan sikerült megoldanom, csak nem jut eszembe. :(

De próbálom felidézni.

Adja az ég hogy sikerüljön :D

Hozzászólás ideje:

Adja az ég hogy sikerüljön :D

Pedig pont ez az egy részlet hiányzik...

Arra emlékszem, hogy amikor leszedtem Win7-en próbáltam elindítani és akkor jelentkezett ez a probléma. Szóval inkább XP-n próbálkoztam, ott már elinult. Csak az az apró gond volt, hogy nem volt hajlandó betölteni semmit (órákig vártam, de hiába), szóval visszemntem Win7-re, aztán addig bújtam az oldalakat, amíg ránem akadtam. Azt tudom, hoy angol nyelvű volt, de csak ennyit. Miután ezt megoldottam ugyanaz volt a gond mint XP-nél, szóval nem jutottam valami sokra. Azt úgy oldottam meg, hogy a lehető legminimálisabbra vettem a grafikát és aztán már működött.

Szerkesztve: - Darth Raven

Hozzászólás ideje:

Pedig pont ez az egy részlet hiányzik...

Arra emlékszem, hogy amikor leszedtem Win7-en próbáltam elindítani és akkor jelentkezett ez a probléma. Szóval inkább XP-n próbálkoztam, ott már elinult. Csak az az apró gond volt, hogy nem volt hajlandó betölteni semmit (órákig vártam, de hiába), szóval visszemntem Win7-re, aztán addig bújtam az oldalakat, amíg ránem akadtam. Azt tudom, hoy angol nyelvű volt, de csak ennyit. Miután ezt megoldottam ugyanaz volt a gond mint XP-nél, szóval nem jutottam valami sokra. Azt úgy oldottam meg, hogy a lehető legminimálisabbra vettem a grafikát és aztán már működött.

Mit írtál be Googlebe arra se emlékszel?

Hozzászólás ideje:

Fél év távlatából nehezen, de ha most keresném azt írnám be, hogy: "Star Wars TOR game freezed out after 5 sec"

Talált Jordant meg Sebulbát meg 1-2 SWTOR topicot de nem lettem okosabb.

Hozzászólás ideje:

Ha itt nincs rajta a megoldás, akkor sehol.

Ha vallásos lennék imába foglalnám a neved, de így csak egy italmeghívást kapsz amit behajthatsz ha egyszer eljutok egy fórumtalira :D

Ez a módszer működött:

Possible Solution #1: Disable fullscreen mode

Go to your the folder where you installed Star Wars: The Old Republic (SWTOR)

Look for the file client_defaults.ini and open it

Press Ctrl+F search for the following line: FullScreen=true

Change ‘true’ to ‘false’

Restart Star Wars: The Old Republic (SWTOR)

Már csak valami szervert kellene találni, de nagyrésze levan zárva...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.