Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez nem valami figura a Crash Bandicoot videojáték-szériában?

Tesvírem'! Hát erről van szó!

Ifjú éveimet végig gokart-oztam ezzel a figurával. Családban és barátokkal is.

Most öt év szünet után került elő a playstation, hogy memutassam a gyerekeknek, és müködik!

17 éves írott cd, pár kilobyte-os memóriakártya a régi mentésekkel együtt. Hihetetlen.

Crash Team Racing forever.

Szóval nyugi,ez az első és utolsó sw idegen avatarom. Még pár napig marad, aztán csere. ;)

• 4 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Csoli, az új avataroddal kapcsolatban. Akárhányszor meglátom, azt hiszem, hogy kudar vagy. :D

Miért használta ezt? Egy Fisto vs Grievous volt neki sokáig nem?

Hozzászólás ideje:

Igen, az volt, de fejben annak hála Fistót mindig kudarhoz kapcsolom. Én nem a konkrét képet, hanem formákat vagy a képen látható egyént kapcsolom össze az azt használó egyénnel. Ody például a mai napig Kaminóként él bennem. :)

Hozzászólás ideje:

Igen, az volt, de fejben annak hála Fistót mindig kudarhoz kapcsolom. Én nem a konkrét képet, hanem formákat vagy a képen látható egyént kapcsolom össze az azt használó egyénnel. Ody például a mai napig Kaminóként él bennem. :)

Megértem. Tényleg sokáig volt Kaminói panoráma Ody.. De Te sem vagy sokáig kismackótól eltérő avatarrral általában! ;)

ez most megtetszett, (egyébként a Genndy-s cw ihlette, amit most néztem meg először a gyerekekkel - óriási sikere volt :D) de nem annyira tudok vele azonosulni én sem. Kanan még visszatér!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Nekem ebből kifolyólag most Bomarr és Fulcrum keveredik össze, mindig rá kell pillantani a névre is . :)

Hozzászólás ideje:

Megértem. Tényleg sokáig volt Kaminói panoráma Ody.. De Te sem vagy sokáig kismackótól eltérő avatarrral általában! ;)

ez most megtetszett, (egyébként a Genndy-s cw ihlette, amit most néztem meg először a gyerekekkel - óriási sikere volt :D) de nem annyira tudok vele azonosulni én sem. Kanan még visszatér!

Nálam most BB-8 valószínűleg még marad egy ideig. Nagyon bejött a karakter. De egyszer valószínűleg visszatérek Kicsi Yub-Yubhoz (amikor felépülők az ep7 lázból :D).

Persze nem azért írtam, hogy magadra vedd, csak viccesnek találtam a dolgot. :) De Kanan azért jobb.

Nekem ebből kifolyólag most Bomarr és Fulcrum keveredik össze, mindig rá kell pillantani a névre is . :)

Szintén zenész. Hát még Hunner és Frenkie. Mondjuk utóbbi sajnos már nem aktív... :(

Akinek viszont piszok gyorsan megszoktam az avatárját, az Pildi, Karrde ás Donát. Ők nagyon eltalálták. :)

Hozzászólás ideje:

Szintén zenész. Hát még Hunner és Frenkie. Mondjuk utóbbi sajnos már nem aktív... :(

Akinek viszont piszok gyorsan megszoktam az avatárját, az Pildi, Karrde ás Donát. Ők nagyon eltalálták. :)

Köszi. :) Csoli új avatarjáról én is mindig kudarra asszociálok. :D

Hozzászólás ideje:

Nálam most BB-8 valószínűleg még marad egy ideig. Nagyon bejött a karakter. De egyszer valószínűleg visszatérek Kicsi Yub-Yubhoz (amikor felépülők az ep7 lázból :D).

Szerintem remek ez a mostani BB-8. :) Kicsi Yub-Yub-nak viszont már történelme van, így visszavárjuk. :D

Köszi, én is nagyon megszerettem. :) Pedig mire rászántam magam a váltásra, addigra már erősen figyelni kellett, hogy a fórumos avatar palettáról mit választott valaki más. Még szerencse, hogy sikerült időben lecsapni rá.
Hozzászólás ideje:

Köszi, örülök, hogy sikerült jól eltalálni :) Egyelőre marad, mert egyrészt lusta vagyok cserélni, másrészt ahhoz kellene egy jobb :) A jelenlegi még mindig tetszik.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem Anakin vagyok hanem Ody Mandrell. ;) Éppenséggel Demoklész kardja is lehet. :P

Nem látszol a képen. Kiretusált a szuper pit-droid csapatod! ;)

Hozzászólás ideje:

Nem csak az avatarom változott, de az "aláírásom" is. Érzem a haragotokat. Egyszerűen nem tudok elaszakadni Palpatine-tól. Túl zseniális.

Szerkesztve: - A pécsi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.