Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Wilde: Nem most kellett volna Egervárinak lemondania, ha nem a gyönyörű 3-0-t követően. Tök mindegy, hogy 5-1 vagy 8-1, ugyanúgy 0 pont jár érte. A román meccs viszont igazi 6 pontos meccs volt, ahol lélektelenül fociztunk. Ha lett volna Egerváriban tartás, akkor ott lemond és kész.

Hozzászólás ideje:

Ha ő le akart mondani, vagy félre akarták állítani, akkor tényleg megtehette volna már szeptemberben is, tekintve, hogy olyan mindegy volt ki a szövetségi kapitány, a hollandok ellen úgyse lett volna semmi esélyünk. Mondjuk a pályán a lélektelen hozzáállás nem feltétlenül az edző tehetségtelenségének a lenyomata, pl. Mourinho alatt is játszott lélektelenül a Real (az ő szakmai képességeit meg gondolom nem kérdőjelezi meg senki). Ettől függetlenül szerintem sem Egervári a jövő, de nem ezen okok miatt. :peace:

Hozzászólás ideje:

Hát ez most nem jött össze... de sebaj.. reméljük 4 év múlva most már kijutunk a foci Vb-re. :)

Soha nem jutunk ki. Ez genetikailag belénk van kódolva. Mármint a lúzerség.

Hozzászólás ideje:

Evezzünk, vagyis inkább vezessünk kellemesebb vizekre :) A mai futam kifejezetten jó volt, eltekintve a végétől. Nagyon drukkoltam Grosjeannak, hogy nyerje meg a futamot, de hát a Red Bull erőfölénye végül legyűrte őt. Szimpatikus ez a francia srác, és úgy tűnik, már nem annyira forrófejű, mint akár egy éve.

Hozzászólás ideje:

Kudar miatt szerkesztettem a hsz-ed, ő felvételről szokta megnézni a Ravens meccseket

Valami nagyon nincs rendben a Ravensnél, tavaly Superbowl, idén viszont csak szenvedés. Elengedték az egyik legjobb elkapójukat, mert nem fért bele a fizuja a fizetési sapkába Flacco béremelése miatt, illetve visszavonult Ray Lewis és eligazolt Ed Reed is, valószínűleg ezekre vezethető vissza a probléma.

Hozzászólás ideje:

Az AFC North nagyon kiegyenlített eddig, köszönhetően annak, hogy a Cincinnati nem azt hozza amit vártak tőlük, a Pittsburgh meg eddig terített betli... a Browns szerintem ki fog esni a playoff hunt-ból, hosszú távon nem látok bennük potenciált. Szóval a két aspiráns csapatból bármelyik odaérhet a divízió első helyére, mondjuk wild card-on innen nehéz lesz bekerülni...

Hozzászólás ideje:

Köszi köszi! :D Bármi jöhet, de Ravens Broncost mindig megnézem és mivel nincs sportcsatornám, ezért leszedem és úgy nézem meg kicsit később. :D Donát ezt már tudja. :D :D

Hozzászólás ideje:

Az AFC North nagyon kiegyenlített eddig, köszönhetően annak, hogy a Cincinnati nem azt hozza amit vártak tőlük, a Pittsburgh meg eddig terített betli... a Browns szerintem ki fog esni a playoff hunt-ból, hosszú távon nem látok bennük potenciált. Szóval a két aspiráns csapatból bármelyik odaérhet a divízió első helyére, mondjuk wild card-on innen nehéz lesz bekerülni...

Szerintem a Wild Card kilőve a Kansas és a Miami csoportja miatt.

Hozzászólás ideje:

A fenéket volt jó meccs. :D

komolyan sírok hogy ilyen játékot kell már látnom a RAvenstől. Az oké, hogy a jó játékosok nagy része eligazolt, de hogy Flacco nem tud egy értelmeset passzolni, ezt nem értem. Tavaly lehetetleneket dobott, és mégis tökéletesen hogy csak néztem. Jó ez a mostani állapot még nem jelent semmit, kb tavaly is ilyen sz-rul kezdtek és elég a rájátszásba bejutni, onnan már nem számítanak a korábbi eredmények, de ez a Ravens akkor is csak halvány árnyéka a tavalyinak.

Hozzászólás ideje:

Kaszinós Gyurka elmehet a p*csába a többi matuzsálem ingyenélővel egyetemben.

Nekem ez jut eszembe mindig Mezey-ről. :D

Ez hatalmas. :lol: Mészölynek is kb. 3-as IQ -ja van, és ezek a legbefolyásosabb személyek a futballban. Röhej. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Mészölyt ne bántsd, az egyik legszimpatikusabb ember ma a magyar labdarúgásban. Én mindig is kedveltem, ma pont az olyan edzőkre lenne szükség mint amilyen ő volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.