JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Francesko Zombori a tegnapi meccsről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Wilde: Nem most kellett volna Egervárinak lemondania, ha nem a gyönyörű 3-0-t követően. Tök mindegy, hogy 5-1 vagy 8-1, ugyanúgy 0 pont jár érte. A román meccs viszont igazi 6 pontos meccs volt, ahol lélektelenül fociztunk. Ha lett volna Egerváriban tartás, akkor ott lemond és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Ha ő le akart mondani, vagy félre akarták állítani, akkor tényleg megtehette volna már szeptemberben is, tekintve, hogy olyan mindegy volt ki a szövetségi kapitány, a hollandok ellen úgyse lett volna semmi esélyünk. Mondjuk a pályán a lélektelen hozzáállás nem feltétlenül az edző tehetségtelenségének a lenyomata, pl. Mourinho alatt is játszott lélektelenül a Real (az ő szakmai képességeit meg gondolom nem kérdőjelezi meg senki). Ettől függetlenül szerintem sem Egervári a jövő, de nem ezen okok miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Hát ez most nem jött össze... de sebaj.. reméljük 4 év múlva most már kijutunk a foci Vb-re. Soha nem jutunk ki. Ez genetikailag belénk van kódolva. Mármint a lúzerség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Mondjuk jobb, hogy nem a vb-n történt meg ez a 8-1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Nem is tudtam, hogy Sanya filmsztárként kezdte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Horogkereszt? 2 millió! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Evezzünk, vagyis inkább vezessünk kellemesebb vizekre A mai futam kifejezetten jó volt, eltekintve a végétől. Nagyon drukkoltam Grosjeannak, hogy nyerje meg a futamot, de hát a Red Bull erőfölénye végül legyűrte őt. Szimpatikus ez a francia srác, és úgy tűnik, már nem annyira forrófejű, mint akár egy éve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Ez hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Ravens - Green Bay Eddig nagyon jól védekezik a GB, a Raven viszont támadásban gyenge... A GB két futóját jól elintézték. Érdekes lesz a második félidő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Packers-Ravens Jó kis meccs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. (szerkesztve) Későn ébredtek. Flacco -tól azért többet lehetne várni nem? Elég sok volt a rossz passz. Szerkesztve: 2013. Október 13. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Kudar miatt szerkesztettem a hsz-ed, ő felvételről szokta megnézni a Ravens meccseket Valami nagyon nincs rendben a Ravensnél, tavaly Superbowl, idén viszont csak szenvedés. Elengedték az egyik legjobb elkapójukat, mert nem fért bele a fizuja a fizetési sapkába Flacco béremelése miatt, illetve visszavonult Ray Lewis és eligazolt Ed Reed is, valószínűleg ezekre vezethető vissza a probléma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Hogy áll most a Ravens? A GB szinte a védelmével nyerte meg a meccset. az az újonc srác viszont nagyot játszott náluk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. A Ravens 3-3-mal áll (még bármi lehet ebben a csoportban, az első tuti továbbjut 16 meccs után), a Packers 3-2-vel (ők már pihentek egy meccset). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Az AFC North nagyon kiegyenlített eddig, köszönhetően annak, hogy a Cincinnati nem azt hozza amit vártak tőlük, a Pittsburgh meg eddig terített betli... a Browns szerintem ki fog esni a playoff hunt-ból, hosszú távon nem látok bennük potenciált. Szóval a két aspiráns csapatból bármelyik odaérhet a divízió első helyére, mondjuk wild card-on innen nehéz lesz bekerülni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Köszi köszi! Bármi jöhet, de Ravens Broncost mindig megnézem és mivel nincs sportcsatornám, ezért leszedem és úgy nézem meg kicsit később. Donát ezt már tudja. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Az AFC North nagyon kiegyenlített eddig, köszönhetően annak, hogy a Cincinnati nem azt hozza amit vártak tőlük, a Pittsburgh meg eddig terített betli... a Browns szerintem ki fog esni a playoff hunt-ból, hosszú távon nem látok bennük potenciált. Szóval a két aspiráns csapatból bármelyik odaérhet a divízió első helyére, mondjuk wild card-on innen nehéz lesz bekerülni... Szerintem a Wild Card kilőve a Kansas és a Miami csoportja miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. A fenéket volt jó meccs. komolyan sírok hogy ilyen játékot kell már látnom a RAvenstől. Az oké, hogy a jó játékosok nagy része eligazolt, de hogy Flacco nem tud egy értelmeset passzolni, ezt nem értem. Tavaly lehetetleneket dobott, és mégis tökéletesen hogy csak néztem. Jó ez a mostani állapot még nem jelent semmit, kb tavaly is ilyen sz-rul kezdtek és elég a rájátszásba bejutni, onnan már nem számítanak a korábbi eredmények, de ez a Ravens akkor is csak halvány árnyéka a tavalyinak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Nem tudtam hova rakni, szóval berakom ide. Senna mint rohamosztagos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Szalai kiborította a bilit. 20 éve át vannak verve a magyar szurkolók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. (szerkesztve) Huszti után ő is megy a levesbe. Szerkesztve: 2013. Október 14. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Nem fog. Holnap ott lesz a kezdőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. (szerkesztve) Mert még előtte kihirdették a keretet és a kezdőt. "A szerencsétlen öngólt leszámítva nem játszottam rosszul" – Devecseri a 8-1-ről Hát ez kész... Szerkesztve: 2013. Október 14. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Bognár Gyuri szerint Mezey lenne a legalkalmasabb kapitány http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-bognar-szerint-most-mezey-legmegfelelobb-a-kapitany-2287603 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. http://www.youtube.com/watch?v=AvEwGxquE0g Nekem ez jut eszembe mindig Mezey-ről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. (szerkesztve) Kaszinós Gyurka elmehet a p*csába a többi matuzsálem ingyenélővel egyetemben. Nekem ez jut eszembe mindig Mezey-ről. Ez hatalmas. Mészölynek is kb. 3-as IQ -ja van, és ezek a legbefolyásosabb személyek a futballban. Röhej. Szerkesztve: 2013. Október 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Mészölyt ne bántsd, az egyik legszimpatikusabb ember ma a magyar labdarúgásban. Én mindig is kedveltem, ma pont az olyan edzőkre lenne szükség mint amilyen ő volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Mészöly egy hatalmas talj paraszt. Lehet, hogy jó szakember volt de inkább a tüzet tudta szítani. Ő is eléggé benne van a mai helyzetben, nem kell zsírozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.