Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Frenkie írta:

A videóbíró miért rossz? Így igazságosabb itélet születik nem? Hisz pl le lehet lassítani az eseményt. Nincs az hogy rosszul látta a bíró, ott lesz a teljesen egyértelmű videó.

Amíg emberek értékelik ki, sose lesz teljesen jó. Már így is annyi rossz ítélet született a vb-n, hogy egy kezemen se tudom megszámolni. Egy csomó esetet vissza se néznek, amely előtt teljesen értetlenül állok

Hozzászólás ideje:

Ha valaki nézte a Szaúd-Egyiptom mérkőzést, akkor látni, hogy még a videóbíróval is tököltek egy 5-6 percet, amikor egy nyilvánvaló helyzet volt. A szaúdi játékos a labda felé "futott", de az egyiptomi játékos fogta a mezét, erre az előbbi előreesett, látszott, hogy ő színlelte ezt, hogy megkapják a tizit. A bíró tizit akart adni, de ebből lett egy 5-6 percet várakozás, mert a videóbíró nál nem nagyon tudtak döntést hozni, erre a bíró is megnézte az esetet, és tizenegyest adott. Dafuck? Ennyit ér a videóbíró, én azt mondom.

Hozzászólás ideje:
31 perccel korábban, Bence1997 írta:

Dafuck? Ennyit ér a videóbíró, én azt mondom.

Mi az h ennyit ér?? Hány elmaradt tizit rakott rendbe a videobiro? Legalább 4-5-öt eddig. A spanyolok gólja sem volt les. A vidi nélkül az is bukó...

Hozzászólás ideje:

Ez igaz, de így is sok érthetetlen hiba van. Remélem ez tényleg csak annak tudható be, hogy nagyon gyerekcipőben jár még a dolog. Idővel majd jobb lesz, remélem. Az tagadhatatlan, hogy nélküle sokkal rosszabb lenne a helyzet. De lehet túl sokat vártam tőle kicsit így elsőre.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Ausztrália - Peru 2-1

Dánia - Franciaország 1-2

Izland - Horvátország 0-2

Nigéria - Argentína 2-1

Hozzászólás ideje:

Ausztrália - Peru 0:2

Dánia - Franciaország 0:1

Izland - Horvátország 0:2

Nigéria - Argentina 1:3

Hoppá, mindenhol vemdéggyőzelmet tippeltem. Lehet, még annyit sem fogok eltalálni, mint tegnap. :D

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Ez igaz, de így is sok érthetetlen hiba van. Remélem ez tényleg csak annak tudható be, hogy nagyon gyerekcipőben jár még a dolog. Idővel majd jobb lesz, remélem. Az tagadhatatlan, hogy nélküle sokkal rosszabb lenne a helyzet. De lehet túl sokat vártam tőle kicsit így elsőre.

Még sokat kell javulnia, az tuti. Pl. percekig lamentálni afölött, hogy a bíró nézze-e meg, tök hülyeség. Ha vitatható az ítélet, hívják oda a játékvezetőt és nézze vissza. Fölösleges úgy állni percekig a pályán, hogy a bíró rá se néz a monitorra. Aztán ha a bíró bizonytalan egy tizenegyes kapcsán, akkor sétáljon oda a monitorhoz és kérjen visszanézést. Abszolút baromság, hogy csak akkor mehet oda, ha rászólnak a fülére. Mert?

Hozzászólás ideje:

Ausztrália - Peru 1-1

Dánia - Franciaország 1-3

Izland - Horvátország 0-2

Nigéria - Argentína 2-0

Hozzászólás ideje:

Ausztrália 0 - 1 Peru

Dánia 1 - 2 Franciaország

Izland 0 - 2 Horvátország

Nigéria 1 - 1 Argentína

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.