Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ilyenkor főleg felmegy az emberben a pumpa, amikor igazi focit lát és nem olyan kínlódást mint amit a MOL Vidi vagy a picipest ma bemutatott. Európa segglyukában hat pontból egyet hoztak, miközben a 4 millió lakosú szomszéd VB döntőre készülhet. Hát a b*düs k*rva anyátokat! 

Te még mindig követed ezeket a meccseket? Minek?? :lol: Ebből a közegből más már nem emelkedhet fel, csak bukás. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Megnéztem az eredményeket. Azért az beszédes, hogy Te is mennyire kiábrándultál a magyar futballból. Még nem is olyan régen nem értetted miért vagyok annyira cinikus és pesszimista ezzel kapcsolatban. :D

A magyar focit én már évek óta nem nézem. Néha délutáni programként kimegyek egy loki meccsre, de egyébként tv-ben, hírekben, eredményekben sem követem. Egyedül a kupacsapatoknak és a válogatottnak szoktam szorítani. Az előbbiről azért szoktam le, mert már egyértelműen látszik, hogy Orbánékban, Csányiékban az IGÉNY sincs meg, hogy legyen esélyünk. A válogatottnak 2016 után kijár valamennyi bizalom, de mocsokra és szenvedésre számítok ott is.

Hozzászólás ideje:

Az állás:

1. Nute - 50 pont

1. Ody - 50

3. Bence - 47

3. RacerX - 47

5. Frenkie - 43

5. Donát - 43

7. Nabo - 40

8. Yoda - 39

9. Tomcsi - 38

9. Miss - 38

11. Wilde - 37

12. M. Laci - 34

13. Dei - 33

14. Jake - 28

15. Kenobi Tábornok - 27

16. Fulcrum - 4

16. Csoli - 4

Hozzászólás ideje:

Most nyilatkozta a kedves vezetőnk, hogy a horvát foci sikere a magyar focié is, hiszen a régióban élnek, mi kutyánk kölyke. Az ő sikerük, a mi sikerünk is.

Mi ez, ha nem előrelépés?

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, JakeSully írta:

Most nyilatkozta a kedves vezetőnk, hogy a horvát foci sikere a magyar focié is, hiszen a régióban élnek, mi kutyánk kölyke. Az ő sikerük, a mi sikerünk is.

A lényeg, hogy Eszéken is épül most már a stadion. A jövőben így a mi kutyáink kölykei belefialhatnak majd oda is. 

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, JakeSully írta:

Ez hülye, már bocsánat..

Hozzászólás ideje:
2018. 07. 12. - 12:51, JakeSully írta:

Van előrelépés a magyar futballban, csak meg kell látni a pozitívumokat. A magyar válogatott kikapott 2-1-re a luxemburgi válogatottól még ősszel, most nyárra már annyit előreléptünk, hogy a Videoton legalább egy x-et ki tudott hozni a luxemburgi bajnok ellen. Klasszikust idézve "az előrelépés megkérdőjelezhetetlen"... csak az örök gáncsoskodók nem tudnak örülni az ilyen részsikereknek, amiből majd aztán szépen összeáll egy komolyabb eredmény is. :evil:

A további meccsekre:

Belgium 2 - 1 Anglia

Franciaország 2 - 0 Horvátország

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.