Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Remélem Messi elnököt akar buktatni. Verjen alá! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Nem rossz ez a Fradi, kb. úgy játszanak, mint egy átlagos spanyol csapat, akikkel a Barca szokott találkozni a La Ligában. Szerintem a Kijev verhető ilyen játékkal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Ja. Eddig kb. az amire számítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: FCB-FTC 5-1 Lottószámokat is kérek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Kár ezért a sok gólért, mert ennyire alárendelt azért nem volt a Fradi, kiváltképp az első félidőben. Persze a pontszerzésre egy pillanatig sem volt esély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. 25 perccel korábban, Yoda József írta: Lottószámokat is kérek Pont ezt találtam el... Fuck! Mondjuk ez a realitás. 17 perccel korábban, Nute Gunray írta: Kár ezért a sok gólért, mert ennyire alárendelt azért nem volt a Fradi, kiváltképp az első félidőben. Persze a pontszerzésre egy pillanatig sem volt esély. Egyetértek. Sajnos annyival gyorsabbak voltak, hogy a végén már nem voltunk ott fejben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 21. Nem láttam végig a meccset, de egyáltalán nem volt rossz a Fradi. A helytállás tekintetében nem lehet panasz és meg kell becsülni ezt a lehetőséget, hogy ott vannak a BL-ben, innentől minden extra. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 21. 48 perccel korábban, Wilde írta: Nem láttam végig a meccset, de egyáltalán nem volt rossz a Fradi. A helytállás tekintetében nem lehet panasz és meg kell becsülni ezt a lehetőséget, hogy ott vannak a BL-ben, innentől minden extra. Nem vagyok fradista, sőt, foci szurkoló sem, de ezt én is igy gondolom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 21. Ezt olvassátok el... Ekkora szívást, basszus... https://www.origo.hu/sport/csapat/20201021-ferfi-kosarlabda-bajnokok-ligaja-koronavirus-jarvany-falco-nyizsnij-novgorod.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. 2020. 10. 20. - 12:02, Ody Mandrell írta: Ki mit tippel a mai meccsre? FCB-FTC 5-1 Az igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. 8 órával ezelőtt, Donát írta: Az igen. Veszem ma a lottót. Egyébként eddig bejött, hogy magunk ellen tippeltem aztán jó eredményt értünk el. Jövőhétre: Ferencváros 2-1 Dinamo Kijev 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Veszem ma a lottót. Egyébként eddig bejött, hogy magunk ellen tippeltem aztán jó eredményt értünk el. Jövőhétre: Ferencváros 2-1 Dinamo Kijev Rakom a mixet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. @Yoda József szabad a pálya a bérletekért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Kihagyom szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Napi vicc: Hamilton: Begörcsölt a lábam. 1-2 perc múlva megfut egy újabb leggyorsabb kört... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. 11 perccel korábban, Bence1997 írta: Napi vicc: Hamilton: Begörcsölt a lábam. 1-2 perc múlva megfut egy újabb leggyorsabb kört... Hát biztos úgy görcsölt be hogy tövid nyomta tőle a pedált Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. 8 órával ezelőtt, Yoda József írta: Kihagyom szerintem Drága igaz? Meg azért inkább vagy Lákista. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 25. 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Drága igaz? Meg azért inkább vagy Lákista. Drága is, meg elnézve az Fradi-Újpesten a maszk nélküli tömeget, nincs kedvem kockáztatni. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Hajrá Fradi! Ody, kimentél a stadionhoz? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Nem mentem ki, ebben a helyzetben nem kockáztatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Sebaj, szurkoljuk ki a tévé elől! 25 év után legyen újra győzelem!!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Ez a fekete mikor került be a klub színeibe? Fura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Nem úgy tűnik, hogy most szereznénk meg az újabb pontot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem úgy tűnik, hogy most szereznénk meg az újabb pontot... Várjunk még azzal! Tokmac! Wow! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Ott zizzen! 2-2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. 1 félidőnyi előnyt adva nem lesz könnyű tovább menni... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Micsoda meccs! Igaza van a szpíkernek, hogy sokszor mondják mennyi külföldi van a Fradiban, de ma (is) úgy küzdöttek, mint a leghithűbb Fradisták! Jövőhéten jó lenne egy iksz a Juve ellen. Nincsenek jó formában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. 1 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: 1 félidőnyi előnyt adva nem lesz könnyű tovább menni... Igen, kár volt az első félidőért. Lehet a Barca földig rombolta a srácok önbizalmát, és azt hitték, hogy a Dinamo ellen sincs keresnivaló. Pedig dehogynem, ez Tokmac gólja után jól látszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.