Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Az ep2-ben már sokkal elfogadhatóbb, higgadtabb az ábrázolása, így sokkal szimpatikusabb is, beleérteve a naivságát, aminek ismert következményei is értelmet nyernek Ahogy többen is mondták már, Jar-Jar a köztársaság helyzetét tükrözi. Az első részben még csak apró(bb) gondok nyomasztják a Köztársaságért harcoló Szenátorokat, mint például a Nabboo megszállása, ami láthatólag nem okozott akkora sokkot a szenátoroknak. Jar-Jar ekkor még önfeledten szórakozik, és nem gondterhelt (na jó, a száműzetést leszámítva). A második részben már olyan komoly gondokkal kell szembenéznie a Köztársaságnak, olyanokkal melyek teljesen kettéosztják. Naná, hogy Jar-Jar is komolyodik. Viszont az átlagember semmit sem lát a galaxis politikájából, csak azt tudja, hogy Palpatine kedves ember, aki a Demokráciáért harcol. Ez jókora naivitás, mely visszaköszön Jar-Jar halálos ítélet kimondásakor is. A harmadik rész legfőbb jellemzője a válság, a halál és a rombolás. Jar-Jar itt nem pusztán komoly, hanem szomorú, ami egyértelmű jelzés, hogy hova torkollott Palpatine mesterkedése. Összegezve: Jar-Jart megfigyelve választ kaphatunk a Köztársaság alakulásának kérdésére. Arról nem is beszélve, hogy a Birodalom alatt (Klasszik trilogy) egyszer sem látjuk Jar-Jart, ami utalás arra, hogy a Birodalom alatt a Köztársaság teljes mértékben megszűnik létezni. Illetve, hála Lucasnak, mostmár az EpVI végén láthatjuk, amikor már legyőzik a halálcsillagot, és megszűnik a Birodalom (az EU-t leszámítva), naná, hogy viszont látjuk a Gungákat, meg a Nabbo-t, és miért ne lehetne ott Jar-jar is? Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Úgy gondoltam, hogy nem tiltakoztam volna, ha csinálnak egy poénokban szolídabb kiadást, de DVD nézés közben rájönnék, hogy hiányozna JarJar. Sztem megölték JarJart a birodalmiak.JJ kitart az elvei mellett, és minden szenátort aki lázadott megölték.Vagy csatlakozott a lázadókhoz, vagy visszavonult. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Illetve, hála Lucasnak, mostmár az EpVI végén láthatjuk, amikor már legyőzik a halálcsillagot, és megszűnik a Birodalom (az EU-t leszámítva), naná, hogy viszont látjuk a Gungákat, meg a Nabbo-t, és miért ne lehetne ott Jar-jar is? Van, akik szerint a "Mesa freeeee" kiáltás, Jar Jar-tól ered az EPVI-ban. A hang nagyon hasonló. :39: Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Van, akik szerint a "Mesa freeeee" kiáltás, Jar Jar-tól ered az EPVI-ban. A hang nagyon hasonló. :39: Nem Jar Jar, mert őt Ahmed Best "alakította" volna, ennek a gungának a hangja pedig Matthew Wood, aki egyben Grievous és Ody Mandrell hangja is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Matthew Wood? Ez nekem új. Honnan az infó? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. A Making Of Episode III könyv utolsó fejezetéből, amit a netről lehet letölteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Tájékozatlan vagyok. Nézd el nekem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Az egyik kedvenc képem: Már érthető miért volt annyira poénos Jar Jar a filmben. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Marha jó ez a kép.Jar Jar is szereti a sört.Akkor rossz ember nem lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Marha jó ez a kép.Jar Jar is szereti a sört.Akkor rossz ember nem lehet. Jar Jar rulezzzz. Meghívnám egy arany ászokra. Viszont McCallum elléggé be volt állva. Legalábbis a kép tanúsága szerint. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. SimonZ: "Nem Jar Jar, mert őt Ahmed Best "alakította" volna, ennek a gungának a hangja pedig Matthew Wood, aki egyben Grievous és Ody Mandrell hangja is." Hogy miket meg nem tud az ember... De mindegy, végül is én nem azt mondtam, hogy JJ ott van a képen, csak azt, hogy ő is ott lehet a gungák között Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. (szerkesztve) Újra felelevenítve az EPI-et, eszembe jutott Jar Jar hatalmas karrierje. Címszavakben elmondva, igen csak tiszteletet parancsoló: EPI - a film elején éretlen gungan, majd tábornoki rangig viszi. EPII - a film elején Amidala szenátor segítője, majd ideiglenesen ő lesz a Naboo szenátora! EPIII - továbbra is fontos tisztséget tölt be, Palpatine szorosabb köreibe tartozik Belegondolva, hogy honnan indult az EPI-ben, elmondhatjuk, hogy ez a legnagyobb karakterfejlődés! Szerkesztve: 2007. Március 14. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. EPI - a film elején éretlen gungan, majd tábornokig rangig viszi. Hát azt imádom amikor a kinevezése után összeesik. Meg ott van még amit a nabooi csatátban múvel. Még most is röhögök azon amikor ráesik a tank ágyúcsövére. Nagyon fájhatott neki. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Valóban sokat változott, bár nála ez inkább karrier-fejlődés... maga a karakter olyan óriásit nem változott. Bár lehet, hogy az ep.3-ban már más viszont ott már csak a lehajtott fejét látjuk, meg azt ahogy a film elején a kép sarkában köszönti Palpiékat. Egyébként szerintem az ep.2 egyik legkedvesebb jelenete ahogy Obiékat bejelenti Padménak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Valóban, az EPIII-ban nem tudunk meg róla sokat. Az EPII-ben is bohókás, de már nem annyira szertelen, mint az első részben. Ezért gondolom, hogy a harmadik epizódra még jobban beérett, sajnos nem volt számára hely a filmben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Egyébként elnézve az első részt, van pár irtó nagy poénja a fickónak. Sajnos a legnagyobb, az eléggé háttér elem, de megéri megfigyelni. Coruscantról van szó, amikor integett a köztársasági őr sisakja előtt, így próbálva reakcióra kényszeríteni a lemerevedett őrt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Coruscantról van szó, amikor integett a köztársasági őr sisakja előtt, így próbálva reakcióra kényszeríteni a lemerevedett őrt. Banyeg, ezt eddig nem is láttam Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Nem Jar Jar, mert őt Ahmed Best "alakította" volna, ennek a gungának a hangja pedig Matthew Wood, aki egyben Grievous és Ody Mandrell hangja is. Én úgy tudtam az Ep1-ben mint Bib Fortuna ugrott be... bár lehet h Jar Jart csak nem vállalta Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. (szerkesztve) Az EPI extra lemezén lévő making of filmet elnézve, van Lucasnak egy érdekes kijelentése, még a previzuális meetingen, ami ugye jóval a forgatás előtt van. Megjegyezte, hogy Jar Jar a kulcs. Ha nem működik a karakter, akkor a film is megbukhat. Érdekes ez, mert feltehetően akiknek szánva lett, azok imádták (a kis srácok), a régi felnőtt rajongók nagy része pedig nem szerette. Nyolc év alatt vajon mennyire változott meg a gunga megítélése? Jó lenne egy szavazást látni róla. Szerkesztve: 2007. Július 20. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Szerintem annyi történt, h aki az Ep1-et látta, megijedt, h ezután ilyen lesz a SW. Ezek lenyugodhattak.... aki nem, az meg inkább az egész Prequelre fúj. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Milyen jó is volt az, amikor a Lay's chipses zacskókon lévő szalagon Jar Jar feje volt látható... Kár hogy nem őriztem meg egyetlen olyan szalagot sem (A Sidious-os és R2-D2-s kupon viszont asszem még megvan...) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerintetek melyik volt a legnagyobb poénja a filmben? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Mikor belenyalt az energiakapocsba Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. (szerkesztve) Mikor belenyalt az energiakapocsba Nekem az a kedvencem, amikor integet Coruscanton a kancellári testőrök előtt. Szerkesztve: 2007. Október 3. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Az hogy összehozta a gungákat meg Padméékat, és ezzel keresztülhúzta a fő-agy Palpatine számítását Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Az hogy összehozta a gungákat meg Padméékat, és ezzel keresztülhúzta a fő-agy Palpatine számítását Ez mióta poén? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. (szerkesztve) Én azt bírom nagyon amikor összeesik mikor a nagyfőnök kinevezi tábornoknak és amikor ráesik a tank lövőcsövére. Szerkesztve: 2007. Október 3. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. (szerkesztve) Nekem az a kedvencem, amikor integet Coruscanton a kancellári testőrök előtt. Na, ha ezt múltkor nem mondod, akkor szerintem én észre sem veszem amikor ráesik a tank lövőcsövére Ha az anatómiai sajátosságai ugyan olyanok, vagy hasonlóak, mint a férfiembernek, akkor ez a pillanat mocskosul fájhatott. Nem csoda, hogy nem tudta elkapni a bummot Szerkesztve: 2007. Október 3. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Nem csoda, hogy nem tudta elkapni a bummot "- Jar Jar! Használ a bummot!" "- Mi?! Dehát ha nincsen a bumma!" "- Neske! Adok én!" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Nem csoda, hogy nem tudta elkapni a bummot Nagyon úgy néeztt ki, hogy kicsit megkoccolta a cső a cuccost. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.