Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. (szerkesztve) Már sok éve tudom a nevét csak feleslegesnek tartottam megemlíteni. Szerkesztve: 2016. Április 27. - Rog Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Én őt még a Tru Callingból ismertem meg, nagy benyomást tett rám. Jó sorozat volt, sajnos két évad után lelőtték a gyenge nézettség miatt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Valamikor hallottam már annak a sorinak a címét de annál többet ma estig nem tudtam meg róla. Az előbb utánaolvastam és arra jutottam hogy letudom azt a két szezont. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Én is nagyon szerettem! Király volt a főcímzenéje is. Vicces belegondolni is, hogy Zach Galifiniakis (remélem jól írtam) itt még egy tök komoly szerepet játszott benne. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Az első rész meg is volt. Asszem tényleg jól járok ha folytatom. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Kedvenc Fenegyerekünk (Charlie Cox) játszott a Gengszterkorzóban is, ő volt Nucky jobb keze Owen aki az asszonyt is döngette. Szegény egy ládában végezte. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. És még a Matthew Vaughn féle Csillagporban is ő volt a főszereplő Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Azt a filmet nagyon szeretem (főleg a szellemek miatt). Cupsy képe nekem valamiért nem tölt be, de így is tudtam, kiről van szó. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. És ő fűzte Ms. Hawkingot a The Theory of Everythingben is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. És még a Matthew Vaughn féle Csillagporban is ő volt a főszereplő Én is nagyon szeretem ezt a filmet, tavaly a DD 1. évada után gyorsan meg is néztem már sokadszorra a srác miatt A többi említett szerepét is ismerem. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. A mutáns képessége, hogy nem öregszik, szóval nem nehéz Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 30. Ahá a ketrec leendő királya személyesen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 2. A Spartacus soris első Naevia időközben a poklot is megjárta és Luci Feri mellett kötött ki. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Mellesleg Lucifer mellett sokkal dögösebb, mint Capua-ban volt. Szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Ott mégis csak egy démon, szóval illik is hozzá a dögösség. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Az a fajta csaj aki egy bizonyos korig az idő múlásával egyre jobban néz ki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Ez NEM két kép Mark Hamillről. Jobb oldalon Sebastian Stan alias Bucky, a Tél Katonájának a feje van Luke helyére bephotoshoppolva. DURVA! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Luke "Tél Katonája" Skywalker Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Ez NEM két kép Mark Hamillről. Jobb oldalon Sebastian Stan alias Bucky, a Tél Katonájának a feje van Luke helyére bephotoshoppolva. DURVA! Sose jöttem volna rá. Első gondolatom az volt, hogy digitális technikával készített változat a jobbos valami videojátékhoz.. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Sose jöttem volna rá. Első gondolatom az volt, hogy digitális technikával készített változat a jobbos valami videojátékhoz.. Nekem is valami hasonló volt, még pécsi hsz-e után is kellett kis idő mire leesett. Lehet ő a fiatal Luke ha lesz ilyen film csak az a baj, hogy jobban ki van pattintva, mint Hamill volt, de majd ráfogjuk a kemény Jedi master training-re Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Elképesztően durva a hasonlóság. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Nem tudom elhinni, hogy nem piszkálták meg photoshoppal. Ennyire azért nem hasonlít. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Nem tudom elhinni, hogy nem piszkálták meg photoshoppal. Ennyire azért nem hasonlít. Nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Na ez így már tényleg mutatós! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. ...csak az a baj, hogy jobban ki van pattintva, mint Hamill volt... Vigyázz, vigyázz! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. (szerkesztve) Vigyázz, vigyázz! Ohh bocsánat kissé alábecsültem Hamill-t, ha így áll a helyzet akkor még Sebastian Stan-nak kell erősítenie. szerk.: Egyébként ezen a plakáton mintha Leia is erősebb lenne a megfelelő helyeken. Szerkesztve: 2016. Július 7. - Darth Cupsy Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. (szerkesztve) Tényleg nem kéne sok ahhoz hogy az a skac fiatal Márkosan/Luke-osan nézzen ki. Szerkesztve: 2016. Július 7. - Rog Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Már csak egy hasonló Hant és Leia-t kellene találni, és máris lehetne az EP VII előtti 30 évet megfilmesíteni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.