Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lassan indulok Lord-koncertre. A kedvenc hónapom első napján, a kedvenc zenekarommal. Hát ez zseniális.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Keresek egy számot. Amit tudni róla az hogy valami Monic Love(nem biztos hogy így van írva) énekli, a refrénben van ilyen hogy Shine vagy Shy és 1991-es szám.

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok én szeretek minden stílusu zenét,de ami fontos hogy legyen jó üteme,hangzása.PL: Disturbed ,Skillet,

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ody, Pildi: Bár lehet ismeritek már, ez a DM új száma:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Mostanság egyre többet hallgatok Two Steps from Hell-t. Ez nem is együttes, hanem egy zenei cég, akik kifejezetten trailerek alá készülő zenékre specializálták magukat. Írnak mozifilmes -Harry Potter, Batman, Karib-tenger filmek stb. - játék - Mass Effect sorozat, Star Wars: Old Republic- és sorozat -Walking Dead, Trónok harca, Doctor Who stb.- előzetesek alá is zenéket.

A számaikból egyébként albumokat is adnak ki. Most amit éppen nem tudok megunni az a Protectors of the Earth című szerzeményük. Pure epicness!

Hozzászólás ideje:

Te is rákaptál? Én az ME3 launch trailere után zúgtam bele. Már az ME2 launch trailere (Heart of Courage) és a Star Trek (Freedom Fighters) előzetesénél is tetszettek, de - mily véletlen - az ME3 alatt a Protectors of the Earth végleg megfogott.

A másik, ami mostanában állandóan szól nálam a Strength Of A Thousand Men (ME3 Omega - ironikus, hogy egy pocsék zenei háttérrel megáldott játék előzetesének van ilyen remek száma).

http://www.youtube.com/watch?v=N4Y_qI-1I6k

Hozzászólás ideje:

Oksa akkor valaki ajánljon egy albumot tőlük amivel kezdhetném mert ncoreon kismilliót találtam, és amiket belinkeltetek azok nagyon jók. köszi. :peace:

Hozzászólás ideje:

Talán kezdésnek a Dynasty jó, vagy a Nemesis (én mindig ömlesztve hallgatom vagy lejátszási listára gyűjtve a kedvenceimet, így kevésbé tudom, melyik zene melyik albumhoz tartozik :oops: ). De jó ha tudod, hogy a legtöbb albumban minden számnak van több változata is. Sima, kórussal, solo vocal, rock, stb. Szóval ne lepődj meg, hogy egy-egy szám többször is hallható.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is szuper! Már első hallásra is ütött, azóta nem tudom kiverni a fejemből. Mindenhol dúdolom amerre járok. :) Az utóbbi napokban megint elöntött a DM láz.

Azért szeretem őket, mert mindig meg tudnak újulni, ám ugyanakkor a rájuk jellemző stílust nem adják fel. Mész a májusi koncertre? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Látom Nute, érted miről van szó. :D Épp ez a DM titka. Azért olyan népszerűek még ma is, mert amellett, hogy változnak, megtartják a szellemiségüket. PErsze itt is vanna fikázók (hol nincsenek?), akik szerint csak a régi DM a jó. Szerintem meg Fuck You. :D A koncertre megyek, kiemelt álló már a zsákban. ;) Egyébként van még egy szám az új albumról, bár ez még nem a végleges verzió.

Hozzászólás ideje:

Talán kezdésnek a Dynasty jó, vagy a Nemesis (én mindig ömlesztve hallgatom vagy lejátszási listára gyűjtve a kedvenceimet, így kevésbé tudom, melyik zene melyik albumhoz tartozik :oops: ). De jó ha tudod, hogy a legtöbb albumban minden számnak van több változata is. Sima, kórussal, solo vocal, rock, stb. Szóval ne lepődj meg, hogy egy-egy szám többször is hallható.

NAgyon jó. Meló közben úgy érzem végig mintha egy főellenséggel harcolnék. :D

Hozzászólás ideje:

Nincs is benne a játékban, csak az előzeteséhez használták. De azt hiszem, nem ahhoz írták, hanem a Tintaszív című filmhez.

Már úgy értem hogy az előzetest sem láttam. :D

Hozzászólás ideje:

NAgyon jó. Meló közben úgy érzem végig mintha egy főellenséggel harcolnék. :D

Csak nehogy leverd a főnököd a nagy csatában. :)

Már úgy értem hogy az előzetest sem láttam. :D

Jaaa... Akkor nem szóltam. :oops:

Hozzászólás ideje:

A koncertre megyek, kiemelt álló már a zsákban. ;) Egyébként van még egy szám az új albumról, bár ez még nem a végleges verzió.

A DM azon kevés együttesek egyike, amely huszon akárhány év után is ugyanazt a színvonalat biztosítja. :) Én is ott leszek a koncerten és szintén állójegy, habár az olcsóbb fajtából. :)

Hozzászólás ideje:

Ody, Pildi: Bár lehet ismeritek már, ez a DM új száma:

Köszi, Frenkie, már én is ismerem. :) S mint a régi szép Komjáthy György-féle időkben: hazafelé a Petőfi rádióban hallottam először. :D Anno az első ismerkedésem a DM-mel is a Petőfit hallgatva történt (Töltsön egy órát kedvenceivel: Some Great Reward). :)

Szerintem is szuper! Már első hallásra is ütött, azóta nem tudom kiverni a fejemből. Mindenhol dúdolom amerre járok. :) Az utóbbi napokban megint elöntött a DM láz.

Nagyszerű ez a dal! Első hallásra a fülembe mászott. :)

A DM azon kevés együttesek egyike, amely huszon akárhány év után is ugyanazt a színvonalat biztosítja. :) Én is ott leszek a koncerten és szintén állójegy, habár az olcsóbb fajtából. :)

Egyetértek. :) És a koncerten én is ott leszek. :)
Hozzászólás ideje:

Mostanság egyre többet hallgatok Two Steps from Hell-t.

Ha ennyi embernek tetszik, akkor teszek egy próbát én is velük.

Jelszó: mindenhol ott vagyunk. :D

Off

Mindenhol? Tudom ajánlani jövő januárra a budapesti műkori EB-t is :P Ha már mindenhol ott vagyunk :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.