Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Lassan indulok Lord-koncertre. A kedvenc hónapom első napján, a kedvenc zenekarommal. Hát ez zseniális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Keresek egy számot. Amit tudni róla az hogy valami Monic Love(nem biztos hogy így van írva) énekli, a refrénben van ilyen hogy Shine vagy Shy és 1991-es szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Fantasztikus ez a dal, Django Elszabadul alatt megy http://www.youtube.com/watch?v=5DRUBzr2V1c Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Egy kis nosztalgia. http://www.life.hu/anyaskodj/20130111-a-nyolcvanas-evek-ferfi-popsztarjai.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 16. Remek feldolgozás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SNMaka Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Sziasztok én szeretek minden stílusu zenét,de ami fontos hogy legyen jó üteme,hangzása.PL: Disturbed ,Skillet, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Üdv néked Valahogy nem tudok elszakadni tőle..... nem is akarok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. (szerkesztve) Ody, Pildi: Bár lehet ismeritek már, ez a DM új száma: Szerkesztve: 2013. Február 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Köszi Frenkie, már egy pár napja forog nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Na pont most akartam belinkelni. Szerintem nagyon jó lett. A lemezük ütni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Szerintem is szuper! Már első hallásra is ütött, azóta nem tudom kiverni a fejemből. Mindenhol dúdolom amerre járok. Az utóbbi napokban megint elöntött a DM láz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Mostanság egyre többet hallgatok Two Steps from Hell-t. Ez nem is együttes, hanem egy zenei cég, akik kifejezetten trailerek alá készülő zenékre specializálták magukat. Írnak mozifilmes -Harry Potter, Batman, Karib-tenger filmek stb. - játék - Mass Effect sorozat, Star Wars: Old Republic- és sorozat -Walking Dead, Trónok harca, Doctor Who stb.- előzetesek alá is zenéket. A számaikból egyébként albumokat is adnak ki. Most amit éppen nem tudok megunni az a Protectors of the Earth című szerzeményük. Pure epicness! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Te is rákaptál? Én az ME3 launch trailere után zúgtam bele. Már az ME2 launch trailere (Heart of Courage) és a Star Trek (Freedom Fighters) előzetesénél is tetszettek, de - mily véletlen - az ME3 alatt a Protectors of the Earth végleg megfogott. A másik, ami mostanában állandóan szól nálam a Strength Of A Thousand Men (ME3 Omega - ironikus, hogy egy pocsék zenei háttérrel megáldott játék előzetesének van ilyen remek száma). http://www.youtube.com/watch?v=N4Y_qI-1I6k Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Hú nem is hiszem, el hogy nem én vagyok az egyetlen itt aki Two Steps From Hell-t hallgat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Ez a Protectors of the Earth nekem is nagyon tetszik pedig én nem játszottam a játékkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Nincs is benne a játékban, csak az előzeteséhez használták. De azt hiszem, nem ahhoz írták, hanem a Tintaszív című filmhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Oksa akkor valaki ajánljon egy albumot tőlük amivel kezdhetném mert ncoreon kismilliót találtam, és amiket belinkeltetek azok nagyon jók. köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Talán kezdésnek a Dynasty jó, vagy a Nemesis (én mindig ömlesztve hallgatom vagy lejátszási listára gyűjtve a kedvenceimet, így kevésbé tudom, melyik zene melyik albumhoz tartozik ). De jó ha tudod, hogy a legtöbb albumban minden számnak van több változata is. Sima, kórussal, solo vocal, rock, stb. Szóval ne lepődj meg, hogy egy-egy szám többször is hallható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Szerintem is szuper! Már első hallásra is ütött, azóta nem tudom kiverni a fejemből. Mindenhol dúdolom amerre járok. Az utóbbi napokban megint elöntött a DM láz. Azért szeretem őket, mert mindig meg tudnak újulni, ám ugyanakkor a rájuk jellemző stílust nem adják fel. Mész a májusi koncertre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Látom Nute, érted miről van szó. Épp ez a DM titka. Azért olyan népszerűek még ma is, mert amellett, hogy változnak, megtartják a szellemiségüket. PErsze itt is vanna fikázók (hol nincsenek?), akik szerint csak a régi DM a jó. Szerintem meg Fuck You. A koncertre megyek, kiemelt álló már a zsákban. Egyébként van még egy szám az új albumról, bár ez még nem a végleges verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Talán kezdésnek a Dynasty jó, vagy a Nemesis (én mindig ömlesztve hallgatom vagy lejátszási listára gyűjtve a kedvenceimet, így kevésbé tudom, melyik zene melyik albumhoz tartozik ). De jó ha tudod, hogy a legtöbb albumban minden számnak van több változata is. Sima, kórussal, solo vocal, rock, stb. Szóval ne lepődj meg, hogy egy-egy szám többször is hallható. NAgyon jó. Meló közben úgy érzem végig mintha egy főellenséggel harcolnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Nincs is benne a játékban, csak az előzeteséhez használták. De azt hiszem, nem ahhoz írták, hanem a Tintaszív című filmhez. Már úgy értem hogy az előzetest sem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. NAgyon jó. Meló közben úgy érzem végig mintha egy főellenséggel harcolnék. Csak nehogy leverd a főnököd a nagy csatában. Már úgy értem hogy az előzetest sem láttam. Jaaa... Akkor nem szóltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. A koncertre megyek, kiemelt álló már a zsákban. Egyébként van még egy szám az új albumról, bár ez még nem a végleges verzió. A DM azon kevés együttesek egyike, amely huszon akárhány év után is ugyanazt a színvonalat biztosítja. Én is ott leszek a koncerten és szintén állójegy, habár az olcsóbb fajtából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Gondolok majd rád Gunray. Fantasztikus lesz annyi szent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Majd én is rád. A 2009-est anno botor módon kihagytam, ezt nem szabadott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Ody, Pildi: Bár lehet ismeritek már, ez a DM új száma: Köszi, Frenkie, már én is ismerem. S mint a régi szép Komjáthy György-féle időkben: hazafelé a Petőfi rádióban hallottam először. Anno az első ismerkedésem a DM-mel is a Petőfit hallgatva történt (Töltsön egy órát kedvenceivel: Some Great Reward). Szerintem is szuper! Már első hallásra is ütött, azóta nem tudom kiverni a fejemből. Mindenhol dúdolom amerre járok. Az utóbbi napokban megint elöntött a DM láz. Nagyszerű ez a dal! Első hallásra a fülembe mászott. A DM azon kevés együttesek egyike, amely huszon akárhány év után is ugyanazt a színvonalat biztosítja. Én is ott leszek a koncerten és szintén állójegy, habár az olcsóbb fajtából. Egyetértek. És a koncerten én is ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Lassan lehetne egy SAGA DM koncert látogatás. Jelszó: mindenhol ott vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Mostanság egyre többet hallgatok Two Steps from Hell-t. Ha ennyi embernek tetszik, akkor teszek egy próbát én is velük. Jelszó: mindenhol ott vagyunk. Off Mindenhol? Tudom ajánlani jövő januárra a budapesti műkori EB-t is Ha már mindenhol ott vagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.