SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Korábban találgattuk, hogy miért nem Spielberg rendezte a Jedit. Pedig a válasz benne van az 'Empire of Dreams' című dokumentum filmben. Mivel Lucas kilépett majdnem minden Hollywood-i filmes céhből, független lett. Azonban emiatt a rendezők szakszervezetének tagjai nem vállahattak munkát Lucasnál. Lucas Spielberget akarta, ám az előbb említett okok miatt nem vállalhatta el barátja a munkát (egyébként ha emlékszetek volt ilyen probléma az EPIII előtt is, ugyanis Grievous hangjának Gary Oldman-t akarták felkérni, aki valamilyen szakszervezeti dolog miatt nem válalhatta a dolgot). Igen, benne van valamilyen szakszervezetben, és annak a tagjai nem vállalhatnak el olyan munkát, amelyben nem tag a rendező, illetve a stáb bizonyos hányada. Vagy ilyesmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Hm. Akkor duplán örülhetünk, hogy van az a céh, plusz hogy Lucas nem tag. Nem lenne ilyen a Jedi és nem lenne ilyen a Sith. Én mind a RotJ rendezésével,, mind -Grivi hangjával elégedett vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Én nem örültem volna ha Spielberg rendezi.Ő valahogy nem illik a Star Wars-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. (szerkesztve) Túlságosan rajta hagyta volna a keze nyomát a filmen. És lévén a második kedvenc részem, ennek nem örültem volna, még ha Spielberggel semmi bajom, akkor sem. Szerkesztve: 2006. Április 29. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerintem így, hogy soahsem volt Spielberg a rendező kár leírni a filmet. Más lett volna, jobb-rosszabb sohasem derül már ki. De ha a két barát, a két szakállas együt dolgozik, abból rossz nem sült volna ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Én is megnéztem volna egy Spielberg féle Jedit... Bár az az igazság, hogy a film végi tróntermes jeleneteknél jobbat, ő se tudott volna csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 29. a film végi tróntermes jeleneteknél jobbat, ő se tudott volna csinálni. Ott a kulcs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Valaki megtudná mondani, hogy mi annak a zeneszámnak a címe, ami Luke és Vader párbajánál megy a trónteremben? A zenének akkor van vége, mikor Luke levágja az apja kezét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Valaki megtudná mondani, hogy mi annak a zeneszámnak a címe, ami Luke és Vader párbajánál megy a trónteremben? A zenének akkor van vége, mikor Luke levágja az apja kezét. The Battle of Endor II. Ebben van benne. Bár ez a kérdés nem igazán ide illik, hanem talán a hátteresbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Bocsi, hogy felhozok egy 1000 éves témát, de a neten nem találtam semmit arról, hogy Ralph McQuarrie-ra vagy Lucasra hatott-e a Csipkerózsikában lévő vár őrök. Ezekre gondolok, akik 1:17-től vannak: http://www.youtube.com/watch?v=31oNvmPEy20 Vagy teljesen véletlenül lettek szinte ugyanolyanok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Szerintem a legtöbb téma nem évül el Egyébként meg fogalmam sincs, lehet ez a véletlen műve is. Mondjuk az SW sokfelől merít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Nincs olyan hogy véletlen, max olyan van, hogy az alkotó már nem emlékszik mi adta az ihletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. (szerkesztve) 66 kulisszatitkos fotó: Star Wars VI: Return of the Jedi Photos Az alábbi nagyot üt. Szerkesztve: 2019. Május 16. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Szuper képek, köszi Rog! Lucas majdnem minden jelentnél ott volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Köszi Rog! Nagyon király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Nagyon állat jó képek!köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Tényleg jók, Rog! Nekem az utolsó, szellemes kép tetszett a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. (szerkesztve) Szívesen Mindenkinek! Szerkesztve: 2014. Október 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Tényleg érdekes és lebilincselő képek. A legenda egy darabjának születése. Noha nekem Leia nőként soha nem jött be igazán, azért be kell látni, hogy Fisher kisasszony elég szemrevaló teremtés volt. Nem csodálom, hogy mindenki úgy virult körülötte. De Ford is nagyon laza. Ezekből a képekből is lejön, miért választotta ki őt Lucas. Túl sokat valószínűleg tényleg nem kellett rájátszani a csibész csempész Han szerepre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Köszi a képeket Az a Palpis kép büntet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Marha jók, kösz Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Nagyon jók Rog. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Szuper képek, köszi Rog! Lucas majdnem minden jelentnél ott volt... Éppen ezért az én kedvenc képem: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Nekem is ez tetszik a legjobban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. (szerkesztve) Nekem is ez tetszik a legjobban! Ezt kell azoknak mutogatni, akik folyton szajkózzák a baromságot, hogy...."különben is, csak az Új Reményt rendezte, a többihez semmi köze" Megfosztani egy embert a teljesítményétől ocsmány dolog. Lucas a Birodalom forgatásán nem volt jelen, de Ő írta mindhárom film esetében a történetet. Mindhárom film látványvilágát is Ő alakította ki. Mindent kézben tartott a szövegkönyvtől kezdve a ruhák kinézetéig. Szerkesztve: 2014. Október 11. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. (szerkesztve) A RotJ klasszikus lényeiről szóló doksifilm: Classic Creatures - Return of the Jedi Szerkesztve: 2017. Március 19. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Buja Féreg Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. A SW univerzumban számomra legalábbis ez a két legendás úriember örvend a legnagyobb tiszteletnek (George Lucast most leszámítva): Dennis Muren és Phil Tippett természetesen. Úgy gondolom korszakos zseni mindkét trükkmester. (Természetesen meg kell említeni a néha Stan Winstont is, aki egyéb, ámde szintén legendás filmekben tette le névjegyét: pl. Terminator, Aliens, Jurassic Park). Nagy szerencséje van a filmrajongóknak, hogy lényegében ők határozták meg (legfőképp) a 2000-es évek előtti évtizedek mozis látványvilágát. Hírnevüket természetesen a SW klasszikus trilógiával alapozták meg, hogy aztán kb. a '90-es évek első felére végleg felérjenek a csúcsra (számomra a legjobb látványvilágú film valaha a T2 Judgement Day, az egy csodálatos együttállás volt trükkök szempontjából is - Dennis Muren és Stan Winston kooperáció). Bár SW rajongóként nem szeretek ilyen sorrendiségeket felállítani, az összes imént felsorolt film top 10-es a legszigorúbb mércével mérve is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.