Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Umbara. Nem néztem meg a szöveget, csak másoltam. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Tesztel a fiú. OK, de pontosan mit tesztel vele? Hogy ki nem látja? Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Umbara a legjobb Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Az Umbara megérdemelte, bár én a Quarzite-t vártam az első helyre Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Azt majd Dzséjt megmondja. Egyébként egyértelmű Umbara. Akkora feelinget rakott a dráma alá, hogy nem is lehetett más. Szerkesztve: 2012. Április 21. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. OK, de pontosan mit tesztel vele? Hogy ki nem látja? Elsőre én pl. nem vettem észre, hogy a kép alatt van szöveg. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Jó, hogy Umbara nyert, nálam is az első volt. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én direkt figyeltem Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ja, az apró szöveget most láttam Örömmel látom, hogy legalább egy ember megbukott a teszten. OK, de pontosan mit tesztel vele? Hogy ki nem látja? Hogy ki olvassa. A feketére színezés előre nem tervezett aktivitás volt. Nem volt, nem is lesz több ilyen, ha csak... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is Umbarát jelöltem elsőként, az évad legösszetettebb világa természet és lakossági szinten is (oké, városokat nem igazán látunk, de legalább tudjuk, hogy nem Kőkorszaki Szakiék laknak itt). Nem is csoda, rendkívül sok időt töltünk el rajta. Amúgy nekem a bolygóval kapcsolatban Sötét Felucia érzésem van. Mintha az alkotók meg akarták volna annak a világnak az árnyékos oldalát csinálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Az Umbara megérdemelte, bár én a Quarzite-t vártam az első helyre Nálam második volt a Quarzite. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam Lotho Minorral fej-fej mellett volt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is Umbarát jelöltem elsőként, az évad legösszetettebb világa természet és lakossági szinten is (oké, városokat nem igazán látunk, de legalább tudjuk, hogy nem Kőkorszaki Szakiék laknak itt). Nem is csoda, rendkívül sok időt töltünk el rajta. Amúgy nekem a bolygóval kapcsolatban Sötét Felucia érzésem van. Mintha az alkotók meg akarták volna annak a világnak az árnyékos oldalát csinálni. Olyasmi mint a Mustafar. Ebben is van egy kevés a Pokolból... az örök sötétség, ahol háború nélkül is halál les mindenhonnan a sok rémség miatt. Irtó frankó. Nálam is egyértelmű volt az első helye. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Esetleg még Zygerria lehetett volna az, amely elviszi ezt a díjat. Az umbarai szál szerintem minden tekintetben tarolni fog. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Számítottam rá, de én is a Quarzite-nak "drukkoltam" De Umbara tényleg megérdemelte Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is Umbarát jelöltem elsőként, az évad legösszetettebb világa természet és lakossági szinten is (oké, városokat nem igazán látunk, de legalább tudjuk, hogy nem Kőkorszaki Szakiék laknak itt). Nem is csoda, rendkívül sok időt töltünk el rajta. Amúgy nekem a bolygóval kapcsolatban Sötét Felucia érzésem van. Mintha az alkotók meg akarták volna annak a világnak az árnyékos oldalát csinálni. Igen, épp olyan meseszerű, csak sötétebb, minden szempontból. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Esetleg még Zygerria lehetett volna az, amely elviszi ezt a díjat. Az umbarai szál szerintem minden tekintetben tarolni fog. Nálam Zygerria volt a második. Szerkesztve: 2012. Április 21. - Pildi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Olyasmi mint a Mustafar. Ebben is van egy kevés a Pokolból... az örök sötétség, ahol háború nélkül is halál les mindenhonnan a sok rémség miatt. Vagy mint az előző évadban Lola Sayu, ahol a Citadella van. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam Zygeria volt a második. Szintén Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam Lotho Minorral fej-fej mellett volt. LM nálam külön mise, de így is csak a harmadik helyre volt jó. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Egyébként anno Umbarát, még a TCW előtt szinte teljesen így képzeltem el. Nagyon illik a bolygó kinézete ehhez a rideg fajhoz. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam Zygerria volt a második. Nálam is. A város amiben hőseink ügyködtek nagyon szép. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is Umbarát jelöltem elsőnek, bár idén különösen nehéz volt a döntés, annyi szép új bolygó volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Közben készüljetek, hamarosan jön a következő kategória. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is Umbarának adtam a 6 pontot, remekül kiegészítette a sztori darkos hangulatát, megérdemli az első helyet. Másodiknak a Quarzite-et jelöltem, szintén fantasztikus látványt nyújtott a lilás színvilágával. Nálam sokáig nem is volt egyértelmű az Umbara első helye. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is Umbarát jelöltem elsőnek, bár idén különösen nehéz volt a döntés, annyi szép új bolygó volt. Igen,nekem pl ebben a kategóriában volt nehéz dolgom. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is Umbarának adtam a 6 pontot, remekül kiegészítette a sztori darkos hangulatát, megérdemli az első helyet. Másodiknak a Quarzite-et jelöltem, szintén fantasztikus látványt nyújtott a lilás színvilágával. Nálam sokáig nem is volt egyértelmű az Umbara első helye. Dettó! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Közben készüljetek, hamarosan jön a következő kategória. Esetleg megtudhatjuk hogy melyik is? Csak hogy fel tudjunk készülni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. bár idén különösen nehéz volt a döntés, annyi szép új bolygó volt. Egyetértek. Rendkívül sok új és ötletes bolygó volt ebben az évadban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Legjobb felszíni jármű A kép szándékosan megtévesztő. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.