Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi-Wan Nálam az örök kedvencem, Koon mester volt az első Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hát ez a képfeladvány :lol: :lol: Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nagyon megérdemli, már ha csak a Hardeen kvadrológiára gondolunk is, de a rabszolgás és a Maulos részekben is kivette a részét a pofonokból . Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ezek a képek sajnos nagyon árulkodók. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hmm...elég nehéz...egyik jedinek sincs hátul farka Ken figura jóképűségével meg csak Yoda vetekedhet... Ezekből arra következtetek, hogy a győztes Kenobi Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi-Wan? Mondjuk várható volt, de én Ahsokára szavazatam. Az a négyes lefejezés mindent vitt Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ha valakit ki kéne emelnem, mint követendő példa, vicces és egyéniséggel, kitartással rendelkező Jedi, akkor Obi az. Nálam a Jedi = Obi Wan, szóval nem volt kérdés. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ezek a képek sajnos nagyon árulkodók. Kicsit nekem is fura, hogy Dzséjt előre lelövi a poént. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Azért az első 7-8 rész alatt Obi-Wan szinte semmi szerepet nem kapott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. LEGJOBB JEDI LOVAG OBI-WAN KENOBI Obi apó ezúttal (is) nyert, méghozzá Cad Bane-i fölénnyel. Komolyan, ez a két arc pontok hegyét építi fel. Obi-Wantól még saját tanítványa, a Kiválasztott is ötven ponttal maradt le, az ő tanítványa, Ahsoka pedig a harmadik helyet kapta meg, hat ponttyal lemaradva. Pedig Obi-Wan ebben a részben mintha egy ideig nem is lett volna önmaga. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi-Wan? Mondjuk várható volt, de én Ahsokára szavazatam. Az a négyes lefejezés mindent vitt Mindig tudtam, hogy te vagy az én emberem. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Azért az első 7-8 rész alatt Obi-Wan szinte semmi szerepet nem kapott. Azért a Hardeen szálban alakított rendesen. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Gratulálok kedvencemnek! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam is Obi-Wan volt a nyerő. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam második lett a jó mester, de teljesen megérdemelten nyert! Gratula neki! Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Mindig tudtam, hogy te vagy az én emberem. Köszi Szóval Obi-Wan "Ben" Kenobi lett a legjobb Jedi. Egy kicsit mondjuk furcsa, mert hát azért nem igazán tanúsított Jedi-hez méltó viselkedést a Rako-Wan szálban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi is csúcstartó lesz a végén. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi a legjobb Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam Obi-Wan, Ahsoka és Plo Koon volt a felállás. De valahogy a Jedik terén is úgy voltam, mint a mumusok terén. Ez az évad nem az övék volt. Még a fő trió, Obi-Anakin-Ahsoka is csak az évad kisebbik részében kaptak nagyobb szerepet (de akkor milyen nagyot), a többi nem rájuk fókuszált. Inkább Ventress, a klónok, a két droid volt középpontban, ami persze távolról sem rossz dolog. Sőt, kellemesen üdítő. Ennek ellenére azt kell mondjam, ebben az évadban kapta Obi-Wan a legjobb szerepet. Igazi jutalomjáték volt neki. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam Obi-Wan, Ahsoka és Plo Koon volt a felállás. De valahogy a Jedik terén is úgy voltam, mint a mumusok terén. Ez az évad nem az övék volt. Még a fő trió, Obi-Anakin-Ahsoka is csak az évad kisebbik részében kaptak nagyobb szerepet (de akkor milyen nagyot), a többi nem rájuk fókuszált. Inkább Ventress, a klónok, a két droid volt középpontban, ami persze távolról sem rossz dolog. Sőt, kellemesen üdítő. Ennek ellenére azt kell mondjam, ebben az évadban kapta Obi-Wan a legjobb szerepet. Igazi jutalomjáték volt neki. És még a fő puskapor, Maul is rá épült..nem csoda a győzelme. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. No akkor teperjünk a főbb kategóriák felé. Első lendületből a... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Legjobb mellékszereplő Az ördög vigye el, ide semmi sem jutott eszembe. Vagy mégis? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A legjobb zene is a főbbe tartozik? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Darth Maul Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Akkor ez Maul lesz Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Darth Maul. Ahhoz képest, sokaknak mennyire nem tetszett maga a TCW-beli feltűnése, ez meglepő. Szerkesztve: 2012. Április 21. - Darth Sky Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Maul... Tőlem egy pontot kapott, de legszívesebben nullát adtam volna neki. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.