Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Abszolút védhető. Dooku szinkronizálója zseniálisan adja vissza Lee-t, benne van minden sötétség, arrogancia, nemesi vonás. Pontosan így Még a grófi származását is hallom a hangjából.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Wittwer a Fiú és Galen hangjaként kiváló volt, de itt nem jött be nekem. Persze ez nyilván azért van, mert az egész Maul-szálat megvetem
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Én is Witwerre tettem a voksom. Tavaly a harmadik évadban a Fiúként annyira nem tetszett, mert túlságosan hajazott Galen "Starkiller" Marekre (amit szerintem szintén zseniálisan ad elő), de Maulként nagyon bejött. Sikerült megőriznie Maul halk tónusát, miközben jóval többet beszél, mint korábban. A második lett Fennoy, a harmadik Eckstein. Az ő hangja még mindig gyönyörű.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Taylor-ra szavasztam. Hardeen és Obi-wan. Csúcs volt. Erről most eszembe jutott a nemrég látott Ál/Arc. Szinkronosan láttam, de ott is zseniálisan oldották meg. Elnézést az offért, csak eszembe jutott.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Szerző Wittwer a Fiú és Galen hangjaként kiváló volt, de itt nem jött be nekem. Persze ez nyilván azért van, mert az egész Maul-szálat megvetem Öcsém, ha még egyszer leírod ezt esküszöm kitiltalak innen. Tudjuk, hogy utálod, de könyörgöm, lapozzál már.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Öcsém, ha még egyszer leírod ezt esküszöm kitiltalak innen. Tudjuk, hogy utálod, de könyörgöm, lapozzál már. Több kategória e kapcsán nagyon nincs, így ezzel vége is (nem hiszem h a legjobb történetszál díját a Maul-szál kapná).
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Szerző Több kategória e kapcsán nagyon nincs, így ezzel vége is (nem hiszem h a legjobb történetszál díját a Maul-szál kapná). Hála égnek. Legalább nem kell tovább olvasni a ficsogásod ezzel kapcsolatban.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Több kategória e kapcsán nagyon nincs, így ezzel vége is (nem hiszem h a legjobb történetszál díját a Maul-szál kapná). Örülök, hogy nem csak én írok hülyeségeket!
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Épp írni akartam, hogy az Umbara régen húzott be díjat Viszont erős a gyanúm, hogy még legalább kettőt be fog.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Én itt nem írtam semmit, a zenék valahogy nem maradtak meg bennem. De talán a legjobban a 4x21 zenéje tetszett.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Viszont erős a gyanúm, hogy még legalább kettőt be fog. A próféta szóljon belőled Szerkesztve: 2012. Április 21.13 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve Én 5 pontot ítéltem a Carnage-nak, nálam a Massacre volt a nyerő.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 21.13 éve LEGJOBB ZENE 4X10 CARNAGE OF KRELL http://www.youtube.com/watch?v=SCFQ8s8nQMc Ha nem is utcahosszal, de megverte a 4x22 Revenge-t (két pont a különbség), és a 4x19 Massacre-t, mely a harmadik lett.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.