Hozzászólás ideje: 2019. Április 28.6 éve Ha Vader "szépen" kérné szerintem kapna Szerkesztve: 2019. Május 1.6 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2019. Május 7.6 éve 28 perccel korábban, Darth Cupsy írta: bújócska Megihlettél...
Hozzászólás ideje: 2019. Május 8.6 éve Népszerű hozzászólás - Vágó: Tehát a közönség segítségét kéri... lássuk mit mondanak. -Vágó: Nagyon úgy néz ki, hogy a C kapta a legtöbb szavazatot... amit Ön előzőleg már kizárt... - Tarkin: De nem fognak engem ezek az árulók megtéveszteni. A lázadók lehet, hogy elhitették Önökkel, hogy szabotálták a Halálcsillagot, de Önök igencsak túlbecsülik őket. Maradok a D-nél. - Vágó: Biztos benne? Ne felejtse, hogy melyik állomáson ülünk épp. - Tarkin: Biztos vagyok benne. Ez a győzelem perce, amit nem fognak beárnyékolni holmi kishitű árulók. D. - Vágó: Hát akkor, megjelöljük a D-t. ... /tüdüdűűű/ - - Vágó: Hát Darth Vader vigye el magát, én mondt...
Hozzászólás ideje: 2019. Május 12.6 éve A Tarkin-os nagyon odabxsz. Az a brokkoli kormányzó egész a haláláig egy velejéig öntelt szuperpxcs volt.
Hozzászólás ideje: 2019. Május 13.6 éve Ihletet kaptam a Lucifer negyedik szezonjának harmadik részének nézése közben.
Hozzászólás ideje: 2019. Május 28.6 éve Tegnap kicsivel délután négy előtt épp esegetett az eső mikor a kutyánkat mentem etetni. A biztonság kedvéért előtte felvettem egy sötét térdig érő széldzsekit aminek a kapucniját a fejemre húztam. A cipzározást hagytam mert nem volt rá szükség Odavittem a kaját Barninak és amint a közelembe került imigyen szólottam hozzá: "Mi van öreg? Itt a Sith."
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.