tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 21. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 22. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 22. Régi de qrvajó:D 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 22. Erről eszembe jutott valami: 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. 11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. @RacerX ezen felvonyítottam 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2019. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. (szerkesztve) Ha Vader "szépen" kérné szerintem kapna Szerkesztve: 2019. Május 1. - Dzséjt 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. (szerkesztve) Szerkesztve: 2019. Május 4. - Kenobi tábornok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 6. Érettségizőknek! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 7. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 7. 28 perccel korábban, Darth Cupsy írta: bújócska Megihlettél... 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. - Vágó: Tehát a közönség segítségét kéri... lássuk mit mondanak. -Vágó: Nagyon úgy néz ki, hogy a C kapta a legtöbb szavazatot... amit Ön előzőleg már kizárt... - Tarkin: De nem fognak engem ezek az árulók megtéveszteni. A lázadók lehet, hogy elhitették Önökkel, hogy szabotálták a Halálcsillagot, de Önök igencsak túlbecsülik őket. Maradok a D-nél. - Vágó: Biztos benne? Ne felejtse, hogy melyik állomáson ülünk épp. - Tarkin: Biztos vagyok benne. Ez a győzelem perce, amit nem fognak beárnyékolni holmi kishitű árulók. D. - Vágó: Hát akkor, megjelöljük a D-t. ... /tüdüdűűű/ - - Vágó: Hát Darth Vader vigye el magát, én mondt... 11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. Hát ezen besírtam 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. A Tarkin-os nagyon odabxsz. Az a brokkoli kormányzó egész a haláláig egy velejéig öntelt szuperpxcs volt. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 13. Nagyon univerzális pacák ez a Ford papa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 13. Ihletet kaptam a Lucifer negyedik szezonjának harmadik részének nézése közben. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Márk megint sziporkázott. 1 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Ezt később Dooku is megtanulja: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Tegnap kicsivel délután négy előtt épp esegetett az eső mikor a kutyánkat mentem etetni. A biztonság kedvéért előtte felvettem egy sötét térdig érő széldzsekit aminek a kapucniját a fejemre húztam. A cipzározást hagytam mert nem volt rá szükség Odavittem a kaját Barninak és amint a közelembe került imigyen szólottam hozzá: "Mi van öreg? Itt a Sith." 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Már a gimnáziumi tablón is Yoda idézete van fenn! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. A szentháromságnak új nevei vannak! 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 14. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 16. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.