Szisz Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. R2D2 fürdőruha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. R2D2 fürdőruha Szuper a ruha meg a csaj is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Egy R2-csúcsrészt idéző úszósapkát felhúzhatott volna még a fejére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 28. Egy új sw blog bontogatja szárnyait. Érdemes vetni rá egy pillantást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Azt hiszem, novemberben végleg bezárhatom a boltot... http://www.facebook.com/pages/SWMediaHu-H%C3%ADrPort%C3%A1l/422853717757583 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Azt hiszem, novemberben végleg bezárhatom a boltot... http://www.facebook.com/pages/SWMediaHu-H%C3%ADrPort%C3%A1l/422853717757583 Most miért, annyira vészes a dolog? O.o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Most miért, annyira vészes a dolog? O.o Hát engem aggaszt... Ugye nem a tiéd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Hát engem aggaszt... Ugye nem a tiéd? Nem, dehogyis. O.o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Nem, dehogyis. O.o Jó, akkor utáljuk őket együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Jó, akkor utáljuk őket együtt. Meg sem tudom nyitni az oldalukat. >.< Remélem Wookiee-s adatbankjuk nincs mert akkor már nekem se nagyon kéne fárasztanom magam a honlapfejlesztéssel. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Meg sem tudom nyitni az oldalukat. >.< Remélem Wookiee-s adatbankjuk nincs mert akkor már nekem se nagyon kéne fárasztanom magam a honlapfejlesztéssel. >.< Minek nekik wikia, mikor 20 gigás tárhelyük van? Az enyém meg korlátlan, nyertem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Minek nekik wikia, mikor 20 gigás tárhelyük van? Az enyém meg korlátlan, nyertem. Nem úgy értettem, hanem hogy onnan fordított cuccok. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Nem úgy értettem, hanem hogy onnan fordított cuccok. >.< Jah... Jó kérdés. Majd novemberben meglátjuk. Valaki innen kooperál velük? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Jah... Jó kérdés. Majd novemberben meglátjuk. Valaki innen kooperál velük? Nem tudok róla, miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 9. Azt hiszem, novemberben végleg bezárhatom a boltot... http://www.facebook.com/pages/SWMediaHu-H%C3%ADrPort%C3%A1l/422853717757583 Ez az oldal egy nagy nulla. A tied sokkal jobb. Nem kell aggódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. (szerkesztve) Hangzatos az biztos. Ben -nek meg lesz a játszóháza. Egyébként szerintem nem kell aggódni. Mi jól megvoltunk az sw.hu mellett is, és ha beindul ez se fog fenyegetni minket. Lényegében az oldalunk nem függ más honlapoktól. Nem hinném, hogy bárki innen majd ott akarna fórumozni. Bár minden megeshet. Szerkesztve: 2012. Július 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Az itt felépített közösséget, az előforduló őrültségek ellenére, nem tudja egy új oldal pótolni évek alatt sem, szóval szerintem nem igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. (szerkesztve) Remélem így van. Egyébként furcsa ebben az oldalban, hogy máris megad egy webcímet, ami majd csak novembertől fog üzemelni (egyébként miért is pont akkortól?) Még az is bőven lehet, hogy nem lesz belőle semmi. SZERK: LOL! Még az oldaluk sincs regisztrálva. :lol: Amatőrök... Szerkesztve: 2012. Július 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hangzatos az biztos. Ben -nek meg lesz a játszóháza. Egyébként szerintem nem kell aggódni. Mi jól megvoltunk az sw.hu mellett is, és ha beindul ez se fog fenyegetni minket. Lényegében az oldalunk nem függ más honlapoktól. Nem hinném, hogy bárki innen majd ott akarna fórumozni. Bár minden megeshet. Aki itt jól érzi magát, nem fog átmenni oda. Az itt felépített közösséget, az előforduló őrültségek ellenére, nem tudja egy új oldal pótolni évek alatt sem, szóval szerintem nem igazán. Erről van szó. Eszter, szerintem neked sincs félnivalód. Egy közösség nem bomlik fel, ha igazi közösség, nem csak egy hírportál. Hírt lehet máshol is olvasni, de az ember szereti a megszokott körben kibeszélni azokat. Mellesleg nehezen hiszem el, hogy akit az SW érdekel, az eddig nem talált volna el Hozzád vagy ide, és nem kapott volna lehetőséget a minőségi rajongói eszmecserére. Ki akkor a célközönség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. (szerkesztve) Ahogy elnézem, ott már most a mennyiség a cél. Abból pedig borzalmas dolgok tudnak kisülni. Lásd. sw.hu Arra lennék kíváncsi, kik állnak a dolog mögött? Szerkesztve: 2012. Július 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Érdekes. Lehet, hogy ez az én spekulációm csak, de nem lehet, hogy ez lesz a starwars.hu helyett? Azért szétnézek majd ott is, hogy milyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. De nem értem, hogy miért baj, ha jön egy új SW oldal. Az lenne a jó, ha minél szélesebb rajongótábora lenne itthon a saga-nak, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Amennyiben együttműködés van az oldalak közt, nem rivalizálás. Eszter szavai alapján nem az elsőről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Eszter szavai alapján nem az elsőről van szó. Ezt te melyik mondatából olvastad ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Gondolod, hogy zavarná az oldal megalakulása, ha meglenne a kölcsönös együttműködés? Különben a JediRend Facebook oldalára gondoltam, ha konkrétumra vagy kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. (szerkesztve) Köszi, így már érthető. Egyébként nem hiszem, hogy az új oldal megalakulása miatt sokan itt hagynák a Jedi Rendet vagy ezt a fórumot, ha érdemes lesz rá az új oldal, maximum én is mindkettőt fogom látogatni. De nem kötelező elkötelezni magunkat egyik oldal mellett sem. Szerkesztve: 2012. Július 10. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. (szerkesztve) Érdekes. Lehet, hogy ez az én spekulációm csak, de nem lehet, hogy ez lesz a starwars.hu helyett? Kizárt. Gondolod, hogy zavarná az oldal megalakulása, ha meglenne a kölcsönös együttműködés? Különben a JediRend Facebook oldalára gondoltam, ha konkrétumra vagy kíváncsi. Milyen kölcsönös együttműködésre gondolsz? Eszter attól félhet, hogy nem ő lesz az első számú hír oldal. Ez jogos is, hisz nála szinte arra épül az egész rendszer. Én mondjuk ezen nem paráznék. Mindent addig kell csinálni amíg kereslet van rá. Szerkesztve: 2012. Július 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Azért a fordításaikról sem feledkezzünk meg, az is a honlap nagy erőssége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Akkor az is. Tök mindegy. Azért ne higgyük már, hogy egy weboldal, felbukkanva a semmiből majd előáll egy luxus tartalmú weboldallal, ahol sose látott fordítások és adatbázisok vannak. Ilyen nincs. Ebbe k*rva sok munkát kell beletolni. Években mérhető a dolog... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Kizárt. Miből gondolod ennyire biztosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.