Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Tetszenek az új képek, naná! Szóval akkor nem Vader-Flashback a falu felégetése. -Helyes! És az is nyilvánvaló, hogy Kylo a birodalmat szolgálja..Vagy Őt a birodalom. Phasma is nagyon érdekel engem, főleg, ha lesz fénykardja.. Apropó dénykard: Ren kardja látszólag a karakter védjegye..jó, ez nyilvánval, de eszembe jutott, hogy vajon mennyi esély van arra a pletyire, hogy saját eszkábálás, vagy hogy ősi kard a gyűjteményéből?
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző Ezek a képek állati jók! Ren fantasztikusan néz ki. A kardját is megszoktam már, szerintem filmen azzal sem lesz baj. Ami nagyon bejött az az új Birodalmi logó (?) és az a kék bolygó ami a képen van. Ez utóbbi inkább érdekesség. Vajon egy új planéta lehet? Egyébként érdekes, hogy a jókról egy kép se jött eddig.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző És az is nyilvánvaló, hogy Kylo a birodalmat szolgálja..Vagy Őt a birodalom. Lehetne az utóbbi. Biztosra veszem, hogy nem lesz egyszerű a felállás. Az a napraforgó az első képen a Birodalom új jele? Kicsit hasonlít a Black Sun jelére.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző Lassan kezdődik...ha a DJ abbahagyja. Hatalmas ez a terem és dugig van. Szerkesztve: 2015. Április 16.10 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző Jaj hát melyik részt is látta volna először a történelemben a szpíker....
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Nagyon jó, hogy közvetítik nekünk élőben ezt az egészet...
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Jellemző, hogy nekem pont nem tölt be a stream, a tv-m meg missing plug-int ír, de sebaj nem adom fel
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Jobb oldalt a csoportképen egy kicsi szürke bábu vajon mi lehet?
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző De nem ám... Így elsőre nehéz lesz nem összekeverni a kettőt. Remélem lesz valami igazán megkülönböztető a két bolygó között. Szerkesztve: 2015. Április 16.10 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző Olyan mint ez, nem volt. Láttad milyen ez az új? Mint egy régi IL-18 -as kormánya.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Neve van már? Dzsaku, az írásmód kérdéses, talán Jacoo? Olyan mint ez, nem volt. Láttad milyen ez az új? Mint egy régi IL-18 -as kormánya. Sajnos lecsúsztam róla.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Hoppá, nem Tatooine! Gondolom olyan ez mint a keresztfénykard. Talán páran ellenkeznek a koncepció hallatán, de pár hét és mind imádni fogjuk.....
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző Gondolom olyan ez mint a keresztfénykard. Talán páran ellenkeznek a koncepció hallatán, de pár hét és mind imádni fogjuk..... Kíváncsi vagyok mi értelme volt egy tök olyan bolygót behozni a képbe mint Tatooine csak más névvel. Hopp, egy sztárvendég. Jajjj ezek a fickók nagyon nem érdekelnek. ARTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Jól megcsinálták. Szerkesztve: 2015. Április 16.10 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.