Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Tudjátok mit hiányolok? Azokat a kis videókat amik prequel részek előtt kb. egy évvel kezdtek el szállingózni az sw.com -ra. Az EPIII -ra hangolódván belenéztem párba és hihetetlen mennyire nosztalgikus hangulatot ébresztettek. És persze nagyon jók is voltak. Ahhoz képest manapság szinte semmi nincs. Remélem ez az EPVIII -ra megváltozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. A spoilereket soha nem olvasom így nem tudom mennyi minden jött ki a film kapcsán, de kép és videó tényleg szinte semmi. Pedig azért már lassan ideje lenne beindulni a gépezetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Szerintem szeptember 4-én fog eldördülni a start pisztoly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Tudjátok mit hiányolok? Azokat a kis videókat amik prequel részek előtt kb. egy évvel kezdtek el szállingózni az sw.com -ra. Az EPIII -ra hangolódván belenéztem párba és hihetetlen mennyire nosztalgikus hangulatot ébresztettek. És persze nagyon jók is voltak. Ahhoz képest manapság szinte semmi nincs. Én sokkal inkább várom a felvezető képregényeket, mint képeket vagy videókat az új filmből. Engem elsősorban az izgat, hogy mi történt az Ep6 záróképsora óta eltelt 30 évben. Mert eddig nem igazán tudunk semmi biztosat erről az időszakról. A film ezeknek az eseményeknek a következménye lesz, szóval ha már kaptunk információt erről a harminc évről, valamennyire megtippelhető lesz a film irányvonala is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Szerintem szeptember 4-én fog eldördülni a start pisztoly. SZülinapomkor? Yessss! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Én sokkal inkább várom a felvezető képregényeket, mint képeket vagy videókat az új filmből. Engem elsősorban az izgat, hogy mi történt az Ep6 záróképsora óta eltelt 30 évben. Mert eddig nem igazán tudunk semmi biztosat erről az időszakról. A film ezeknek az eseményeknek a következménye lesz, szóval ha már kaptunk információt erről a harminc évről, valamennyire megtippelhető lesz a film irányvonala is. Ebben van valami, most azok lesznek a leginformatívabb dolgok amik ezzel az időszakkal foglalkoznak. SZülinapomkor? Yessss! Akkor kerül ki a sok játék és miegymás. Szerintem onnantól beindul majd a TFA gépezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. (szerkesztve) Amúgy még senki se kommentálta itt... De érdekesnek találom C-3PO piros kezét... Furcsa megszokni, de biztos valami oka van, amiért így hagyta az aktuális gazdája. Vajon milyen veszélyes küldetés során kellett elszenvednie eme esztétikai változást? Szerkesztve: 2015. Augusztus 23. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Én még nem is láttam ezt a képet, de tök jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. De ha jól látom, a jobb lába már nem ezüst. Viszont a hasában a vezetékek megint össze vannak kuszálva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Annyira várom már az újabb Artu - C-3PO csörtéket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Jó végre C-3PO-t is látni az új film kapcsán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Pár újabb játékfigura: Kylo Ren és leirása : A dark warrior strong with the Force, Kylo Ren commands First Order missions with temper as fiery as his unconventional Lightsaber. Kylo dobozon lévő képe nagyon tetszik nekem. Muszáj lesz valami Kylo figurát beszereznem, amint kijöttek Finn: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Finnen ugyanaz a kabát van mint Poen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. (szerkesztve) Amúgy még senki se kommentálta itt... De érdekesnek találom C-3PO piros kezét... Furcsa megszokni, de biztos valami oka van, amiért így hagyta az aktuális gazdája. Vajon milyen veszélyes küldetés során kellett elszenvednie eme esztétikai változást? 3PO keze szerintem az a kategória, ami a könnyen maradhat magyarázat nélkül. A lábára se volt régen. Egyszerűen azt gondolom, hogy mikor "elhagyja"/cserére szorul nem mindig van kéznél azonos szín a karosszériásnál, aztán nem volt idő/igény az új darabot színre fújatni.. Autóinknál is előfordul ez! Más a képen: A lába mögött feltűnik amúgy egy talán wookie láb! Érdekes, mert a felsőtestéből meg semmi nem látszik..hajol vagy mi? Kiszivárgott a zene? Nekem az immune to the light tetszik nagyon. A klasszikus dallam milyen monumentális és egyben vészjósló dallammal bővült! Szerkesztve: 2015. Augusztus 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Finnen ugyanaz a kabát van mint Poen. Lando is lenyúlta Han cuccait az EP V. végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Finnen ugyanaz a kabát van mint Poen. Március 20-adikai kémejelentés szerint átöltözik Poe ruháiba, miután lezuhannak a TIE vadásszal. Felkerülhetnének már az Empire magazinos képek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Valóban! Én is várom Őket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. (szerkesztve) Felkerülhetnének már az Empire magazinos képek... Tessék Szerkesztve: 2015. Augusztus 24. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. De durva ez a kard!!!! Felkötni a gatyát, hogy hogy lesz ebből FX kard! Meg amúgy is felkötni, Ren állat!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Áááá ez a Kylo egyre jobban bejövősebb, ahogy jönnek róla a képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. (szerkesztve) Ahogy a kardot körbeöleli a pára/köd/effekt, az valami istenkirály hangulatos. Meg úgy az egész kép. Vajon kire vadászik Kylo, a Ren Lovagok elvetemült tagja? Rey vagy Finn menekül előle? Hú de izgalmas. Szerkesztve: 2015. Augusztus 24. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Ahogy a kardot körbeöleli a pára/köd/effekt, az valami istenkirály hangulatos. Meg úgy az egész kép. Vajon kire vadászik Kylo, a Ren Lovagok elvetemült tagja? Rey vagy Finn menekül előle? Hú de izgalmas. Nekem inkább olyan, mintha keresne valamit? Az alvilág bejáratát? Vagy Shmi hajtűzőjét?? Szóval, mintha nem harci jelenet volna... :hm: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. (szerkesztve) MSW-s Jason Ward szerint ez az a jelenet, amikor Kylo a Maz Kanata kastélya melletti erdőben hajtóvadászatot indít Rey ellen. Hmm érdekes.. Maga a forgatási helyszín az angliai Puzzlewood erdőség volt szerinte. Szerkesztve: 2015. Augusztus 24. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. MSW-s Jason Ward szerint ez az a jelenet, amikor Kylo a Maz Kanata kastélya melletti erdőben hajtóvadászatot indít Rey ellen. Hmm érdekes.. Maga a forgatási helyszín az angliai Puzzlewood erdőség volt szerinte. Legyen így! Mi baja Rey-vel? Nem is értem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Tényleg nagyon király ez a Ren gyerek és a kardja. És amint látom a végső megvalósítás szerint szikrákat szór a kard ami így inkább kinéz valamiféle tűznyelvnek mint lézernek. Eközben egyedivé is teszi. Maga a kép nekem túl világos, jobban eltudnám képzelni sötétben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Azt hiszem, újabb ikonikus Star Wars gonosz van születőben. Vajon Zoli mikor akar Kylo témájú háttérképet csinálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. A kard jó, de a kép erősen fan made hatást kelt. Kicsit olyan, mintha kimentek volna fotózni egyet az erdőbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Van benne igazság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Nekem kifejezetten profi képnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Hát nem találkoznék ezzel a Rennel egy sötét utcában. A kép nekem azt sugallja hogy valamit nagyon keres. Lehet Vader maszkját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.