Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Simán előfordul, hogy egymástól távol lévő jeleneteket egymáshoz közel vesznek fel (a stúdió forgatás ennek a kvinteszenciája). A képen hiába látható a homokos háttér a traileres jelenetnél -valoszinüleg CGI-vel- Luke egész környezetét sziklásra cserélték, ami az ellenkezője a falus környezetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Annyira azért nem, e két képen látható, hogy van sziklás terület a falu környezetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. A képeken hol kell keresni az ehhez hasonló sziklás talajt? Az alábbi kép egyébként ugye pont az égő falunál lenne ami.... hát nem igazán passzol. Ez a hely ugyanis csak sziklákból áll. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerintem semmiképp sem zárható ki, hogy ugyanott játszódna a kettő, de Zééével egyetértek abban, hogy a film elején fura lenne Luke ilyetén belépője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Közben kaptunk egy újabb képet a főszereplő trióról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. A trailer alapján Ren súlyos sérülésekkel vánszorog valakik után, érezni, hogy meg lett alázva. Ez hol van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Én is, de úgy érzem - igaz, ebbe elfelejtettem részletesebben belemenni -, hogy Rey már legalábbis annyira ki lett képezve, mint Luke volt az ep5 végén. A filmben tuti lesz egy fénykardpárbaj, na de kivel küzdhetne meg Kylo? Nincs sok opció. Adja magát Luke, de ő már öreg, és eddig úgy tűnik, nem is annyira központi szereplő a cselekményben. Finn? Még ha Erőérzékeny is, nincs kiképezve, és ha csak kiskorában nem járt a suli csillagolimpiai vívótanfolyamára, aligha lenne ellenfele Kylo Rennek. Rey? Ha képzett Jedi, és a botja végén fénypenge van, miért ne? Láttunk olyan forgatási képeket, amin pusztakezes harcot gyakorol (ez ugye néha megesik a Jediknél). A forgatókönyvíró korábban azt nyilatkozta, hogy három fénykardpárbajt írt bele a filmbe, melyből kettő a fiatalok szárnypróbálgatásait mutatja be, a harmadik pedig olyan fantasztikus lesz, hogy a rajongók még tíz év múlva is arról beszélnek majd. Adná magát hogy ez utóbbi egyik résztvevője Luke a másik Kylo legyen, mert ilyen "fantasztikus" fénykardpárbaj mások között nem tudna lejátszódni. Viszont a másik kettő.... ott ugye sok a lehetőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Ez hol van? Szerintem az első teaserre gondol, amiben Kylo a havas tájon mászkál. Bár a "súlyos sérülésekkel vánszorog" részt én sem értem, mert sérülést egy dekát nem látni rajta, és szerintem határozottan tör előre, és a düh sugárzik belőle - ez utóbbi már lehet a megalázottság része. A forgatókönyvíró korábban azt nyilatkozta, hogy három fénykardpárbajt írt bele a filmbe, melyből kettő a fiatalok szárnypróbálgatásait mutatja be, a harmadik pedig olyan fantasztikus lesz, hogy a rajongók még tíz év múlva is arról beszélnek majd. Adná magát hogy ez utóbbi egyik résztvevője Luke a másik Kylo legyen, mert ilyen "fantasztikus" fénykardpárbaj mások között nem tudna lejátszódni. Viszont a másik kettő.... ott ugye sok a lehetőség. Luke-ról a kora miatt nem tudok elképzelni tíz év múlva is emlékezetes párbajt. Oké, szépen összeszedte magát Mark Hamill, meg statisztákkal minden megoldható, meg Luke-kal ott az Erő, de eddig legalábbis azért az öregek nem voltak valami híde fürgék. Már leszámítva Yodát, de nála ugye a pattogás szükséges volt a mérete miatt. De Qui-Gon, Dooku és Ben is öregesen párbajozott, és azért még Palpatine sem figurázott olyan sűrűn, mint Obi-Wan vagy Anakin. Ráadásul Luke eddigi stílusától amúgy is idegen lenne egy parázs párbaj (az ep6-ban például alig néhány mozdulatot ismétel folyamatosan). Persze ettől még nem zárható ki, hogy tényleg Luke és Kylo fogja vívni a párbajok párbaját, de nekem jobban tetszene, ha például Rey tényleg már képzett Jedi lenne, és ő és Kylo között folyna le a párbaj. A képeken hol kell keresni az ehhez hasonló sziklás talajt? Mi zárja ki, hogy a falu egy másik pontján? Nem is azért linkeltem be, hogy a képek megegyeznek azzal, ahol Luke térdepel, csak azt cáfoltam, amit állítottál, hogy "Jakkut teljesen homok fedi és nincsenek sziklás részei." Jól látható, hogy azért van szilárdabb felszíne, ami a falunál látható, ergo ott, azon a környéken, a falu valamelyik pontján (felteszem nem három kunyhóból áll) lehet egy olyan placc is, ahol Luke látható. Vagyis csak a képek alapján nem lehet magabiztosan kizárni, hogy Luke nem a falunál van. Persze lehet akár a Tatooine-on is attól, mert hála a magasságosnak, a Jakku és a között a különbségek konvergálnak a zéró felé. De az biztos, hogy Jakku nem pusztán egy nagy homokozó, vannak részei, ahol a homokréteg vékonyabb (mert a hajótöröttek kiásták, hogy szilárd talajra építhessék házaikat, vagy ezek távolabbi részek a bolygón bekövetkezett kataklizma epicentrumától, vagy csak természetes módon van olyan része a bolygónak, ahol a homokréteg vékony), és látható a szilárd, sziklás felszín. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Luke-ról a kora miatt nem tudok elképzelni tíz év múlva is emlékezetes párbajt. Oké, szépen összeszedte magát Mark Hamill, meg statisztákkal minden megoldható, meg Luke-kal ott az Erő, de eddig legalábbis azért az öregek nem voltak valami híde fürgék. Már leszámítva Yodát, de nála ugye a pattogás szükséges volt a mérete miatt. De Qui-Gon, Dooku és Ben is öregesen párbajozott, és azért még Palpatine sem figurázott olyan sűrűn, mint Obi-Wan vagy Anakin. Ráadásul Luke eddigi stílusától amúgy is idegen lenne egy parázs párbaj (az ep6-ban például alig néhány mozdulatot ismétel folyamatosan). Persze ettől még nem zárható ki, hogy tényleg Luke és Kylo fogja vívni a párbajok párbaját, de nekem jobban tetszene, ha például Rey tényleg már képzett Jedi lenne, és ő és Kylo között folyna le a párbaj. Nem feltétlenül kell össze vissza cukaharázni meg szaltózni, hogy egy fénykardpárbaj emlékezetes legyen szerintem, de persze lehet ugrálós lesz és rámondják, hogy Luke az Erővel felerősítette/gyorsította magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Empire scan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Elég furán fogja azt a sugárvetőt, legalábbis úgy tűnik, mindenesetre én biztos nem fognám a helyébe olyan közel a torkolathoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerintem az első teaserre gondol, amiben Kylo a havas tájon mászkál. Bár a "súlyos sérülésekkel vánszorog" részt én sem értem, mert sérülést egy dekát nem látni rajta, és szerintem határozottan tör előre, és a düh sugárzik belőle - ez utóbbi már lehet a megalázottság része. Kizárásos alapon én is ide jutottam, de ezt belelátni nem kis teljesítmény. Ahogy nekem lejön a képsor: Nagy szapora léptekkel halad Kylo, majd egyszercsak érzékel valamit és hirtelen de erőteljesen előveszi és aktiválja kardját. Sugárzik a képsorról az erő és a sötét oldal, és gondoljunk bele; ez volt az első teaser, Kylo első színrelépése a világ előtt! Kizárt, hogy őt "agyoncsapva" akarták volna először láttatni. És prábaj után "amnesztiát kapva" menekül-iszkol az erdőben, akkor mire kell a kard megint? Utópárbaj? Nem hiszem, hogy ez lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Az összes új kép itt van végre: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Köszi Jake! És lehet, hogy telhetetlen vagyok, de csak három kép? Kylo-val 4? És címlap is van köztük.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Köszi Jake! És lehet, hogy telhetetlen vagyok, de csak három kép? Kylo-val 4? És címlap is van köztük.. Én is ezt akartam írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Igen, csak ennyi van, ez az összes kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) Csak ámulok ezen a marketingen továbbra is! BB-8, Boyega és homok! Bőségtál! Sebaj..gondolom megvan az oka! Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) Én olyan szempontból örülök neki, hogy nem sok újat mutatnak, hogy több meglepetés marad a filmre. Ahogy ismerem magamat nem tudom megállni, hogy ne olvassam el a spoiler-eket, de igy, hogy mindig ugyanazokról jönnek az infók, amik kb. a film elejét teszik ki, igy nem lövik le nekem a film nagy részét. Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Az eddigi képanyag 95%-a a film első 20-30 percéből van. Nem semmi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Jó dolog a titkolózás, de azért ez az Empire anyag jó nagy csalódás. Remélem a következő hónapok marketingje nem arról szól majd, hogy Jakkut újabb és újabb kamera-állásokból csodálhatjuk meg.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Az összes eddig kiszivárgott kép alapján valaki csinált egy remek prezentációt, ami bemutatja a film lehetséges sztoriját. https://www.emaze.com/@ALLFRWZQ/the-force-awakens-spoiler-board Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) Én olyan szempontból örülök neki, hogy nem sok újat mutatnak, hogy több meglepetés marad a filmre. Ahogy ismerem magamat nem tudom megállni, hogy ne olvassam el a spoiler-eket, de igy, hogy mindig ugyanazokról jönnek az infók, amik kb. a film elejét teszik ki, igy nem lövik le nekem a film nagy részét. Nagyon ügyesek. Ez nekünk is jó. A legjobb és mégis fura kifejezés; hogy spoileresen is szinte spoilermentesek vagyunk. Lehet, hogy később megköszönjük! Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) Mi van itt kérem? Az Empire képei....hagyjuk. Bár a nagy felbontású BB-8 az szuper. Finn Jakkus képén érzem először, hogy az a bolygó van amiben eltér a Tatooine -tól: nincsenek sziklák és hegyek. Csak tengernyi homok. Bomarr gondolatmenetén haladva, jó lenne ha ez így is maradna mert a sziklákkal még azt a kis különbséget is eltüntetnék ami eddig van. Egyébként továbbra se értem miért kellett a Tatooine után egy majdnem ugyanolyan bolygó!? Remélem erre kapunk majd valami épkézláb magyarázatot mert ez egyre jobban zavar. Szeptember 4 -e a Force Friday. Akkor indul a kampány. Az előzetes is akkor jöhet ki, szóval egy hét! Megnyílik a trailer topik és oda fogom átrakni ezt a részletet és a reakciókat. Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Mi van itt kérem? Kicsit bepörögtünk.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Én annyira örülök, hogy még így, a nagy magazinok fotói után sem tudunk lényeges újat, hogy ihaj. Jó munkát végeznek a titoktartással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Az Empire képei elég semmitmondóak, főleg az EW után. Viszont Dzséjt, nagyon tetszett a levezetésed! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Az új csillagromboló sematikus rajza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Kylo Ren ulta HD felbontásban. Elképesztőek a részletek. Ahogy a levegő izzik és vibrál a kardja körül. Mehet háttérképnek is. http://i.imgur.com/IEp0Zyg.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Jó kép, de nekem túl "földi" a háttér. Először ismernem kéne a bolygót, mert így olyan, mintha a Földön forgatnának Kylo Rennel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Jó kép, de nekem túl "földi" a háttér. Először ismernem kéne a bolygót, mert így olyan, mintha a Földön forgatnának Kylo Rennel. A kard ezt elég jól ellensúlyozza. Nekem az új spotban Rey és BB ami ilyen érzetet váltott ki. Ez lehet a minőség hibája, de olyan mintha csak odamontírozták volna mögéjük..-igen..a földi aljnövényzetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.