Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Simán előfordul, hogy egymástól távol lévő jeleneteket egymáshoz közel vesznek fel (a stúdió forgatás ennek a kvinteszenciája). A képen hiába látható a homokos háttér a traileres jelenetnél -valoszinüleg CGI-vel- Luke egész környezetét sziklásra cserélték, ami az ellenkezője a falus környezetnek.

Hozzászólás ideje:

Én is, de úgy érzem - igaz, ebbe elfelejtettem részletesebben belemenni -, hogy Rey már legalábbis annyira ki lett képezve, mint Luke volt az ep5 végén. A filmben tuti lesz egy fénykardpárbaj, na de kivel küzdhetne meg Kylo? Nincs sok opció. Adja magát Luke, de ő már öreg, és eddig úgy tűnik, nem is annyira központi szereplő a cselekményben. Finn? Még ha Erőérzékeny is, nincs kiképezve, és ha csak kiskorában nem járt a suli csillagolimpiai vívótanfolyamára, aligha lenne ellenfele Kylo Rennek. Rey? Ha képzett Jedi, és a botja végén fénypenge van, miért ne? Láttunk olyan forgatási képeket, amin pusztakezes harcot gyakorol (ez ugye néha megesik a Jediknél).

A forgatókönyvíró korábban azt nyilatkozta, hogy három fénykardpárbajt írt bele a filmbe, melyből kettő a fiatalok szárnypróbálgatásait mutatja be, a harmadik pedig olyan fantasztikus lesz, hogy a rajongók még tíz év múlva is arról beszélnek majd.

Adná magát hogy ez utóbbi egyik résztvevője Luke a másik Kylo legyen, mert ilyen "fantasztikus" fénykardpárbaj mások között nem tudna lejátszódni.

Viszont a másik kettő.... ott ugye sok a lehetőség.

Hozzászólás ideje:

Ez hol van?

Szerintem az első teaserre gondol, amiben Kylo a havas tájon mászkál. Bár a "súlyos sérülésekkel vánszorog" részt én sem értem, mert sérülést egy dekát nem látni rajta, és szerintem határozottan tör előre, és a düh sugárzik belőle - ez utóbbi már lehet a megalázottság része.

A forgatókönyvíró korábban azt nyilatkozta, hogy három fénykardpárbajt írt bele a filmbe, melyből kettő a fiatalok szárnypróbálgatásait mutatja be, a harmadik pedig olyan fantasztikus lesz, hogy a rajongók még tíz év múlva is arról beszélnek majd.

Adná magát hogy ez utóbbi egyik résztvevője Luke a másik Kylo legyen, mert ilyen "fantasztikus" fénykardpárbaj mások között nem tudna lejátszódni.

Viszont a másik kettő.... ott ugye sok a lehetőség.

Luke-ról a kora miatt nem tudok elképzelni tíz év múlva is emlékezetes párbajt. Oké, szépen összeszedte magát Mark Hamill, meg statisztákkal minden megoldható, meg Luke-kal ott az Erő, de eddig legalábbis azért az öregek nem voltak valami híde fürgék. Már leszámítva Yodát, de nála ugye a pattogás szükséges volt a mérete miatt. De Qui-Gon, Dooku és Ben is öregesen párbajozott, és azért még Palpatine sem figurázott olyan sűrűn, mint Obi-Wan vagy Anakin. Ráadásul Luke eddigi stílusától amúgy is idegen lenne egy parázs párbaj (az ep6-ban például alig néhány mozdulatot ismétel folyamatosan). Persze ettől még nem zárható ki, hogy tényleg Luke és Kylo fogja vívni a párbajok párbaját, de nekem jobban tetszene, ha például Rey tényleg már képzett Jedi lenne, és ő és Kylo között folyna le a párbaj.

A képeken hol kell keresni az ehhez hasonló sziklás talajt?

Mi zárja ki, hogy a falu egy másik pontján? ;) Nem is azért linkeltem be, hogy a képek megegyeznek azzal, ahol Luke térdepel, csak azt cáfoltam, amit állítottál, hogy "Jakkut teljesen homok fedi és nincsenek sziklás részei." Jól látható, hogy azért van szilárdabb felszíne, ami a falunál látható, ergo ott, azon a környéken, a falu valamelyik pontján (felteszem nem három kunyhóból áll) lehet egy olyan placc is, ahol Luke látható. Vagyis csak a képek alapján nem lehet magabiztosan kizárni, hogy Luke nem a falunál van. Persze lehet akár a Tatooine-on is attól, mert hála a magasságosnak, a Jakku és a között a különbségek konvergálnak a zéró felé.

De az biztos, hogy Jakku nem pusztán egy nagy homokozó, vannak részei, ahol a homokréteg vékonyabb (mert a hajótöröttek kiásták, hogy szilárd talajra építhessék házaikat, vagy ezek távolabbi részek a bolygón bekövetkezett kataklizma epicentrumától, vagy csak természetes módon van olyan része a bolygónak, ahol a homokréteg vékony), és látható a szilárd, sziklás felszín.

Hozzászólás ideje:

Luke-ról a kora miatt nem tudok elképzelni tíz év múlva is emlékezetes párbajt. Oké, szépen összeszedte magát Mark Hamill, meg statisztákkal minden megoldható, meg Luke-kal ott az Erő, de eddig legalábbis azért az öregek nem voltak valami híde fürgék. Már leszámítva Yodát, de nála ugye a pattogás szükséges volt a mérete miatt. De Qui-Gon, Dooku és Ben is öregesen párbajozott, és azért még Palpatine sem figurázott olyan sűrűn, mint Obi-Wan vagy Anakin. Ráadásul Luke eddigi stílusától amúgy is idegen lenne egy parázs párbaj (az ep6-ban például alig néhány mozdulatot ismétel folyamatosan). Persze ettől még nem zárható ki, hogy tényleg Luke és Kylo fogja vívni a párbajok párbaját, de nekem jobban tetszene, ha például Rey tényleg már képzett Jedi lenne, és ő és Kylo között folyna le a párbaj.

Nem feltétlenül kell össze vissza cukaharázni meg szaltózni, hogy egy fénykardpárbaj emlékezetes legyen szerintem, de persze lehet ugrálós lesz és rámondják, hogy Luke az Erővel felerősítette/gyorsította magát. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem az első teaserre gondol, amiben Kylo a havas tájon mászkál. Bár a "súlyos sérülésekkel vánszorog" részt én sem értem, mert sérülést egy dekát nem látni rajta, és szerintem határozottan tör előre, és a düh sugárzik belőle - ez utóbbi már lehet a megalázottság része.

Kizárásos alapon én is ide jutottam, de ezt belelátni nem kis teljesítmény. Ahogy nekem lejön a képsor:

Nagy szapora léptekkel halad Kylo, majd egyszercsak érzékel valamit és hirtelen de erőteljesen előveszi és aktiválja kardját.

Sugárzik a képsorról az erő és a sötét oldal, és gondoljunk bele; ez volt az első teaser, Kylo első színrelépése a világ előtt!

Kizárt, hogy őt "agyoncsapva" akarták volna először láttatni. És prábaj után "amnesztiát kapva" menekül-iszkol az erdőben, akkor mire kell a kard megint? Utópárbaj?

Nem hiszem, hogy ez lesz.

Hozzászólás ideje:

Köszi Jake!

És lehet, hogy telhetetlen vagyok, de csak három kép? Kylo-val 4? És címlap is van köztük..

Én is ezt akartam írni.

Hozzászólás ideje:

Csak ámulok ezen a marketingen továbbra is! :o

BB-8, Boyega és homok!

Bőségtál! :D

Sebaj..gondolom megvan az oka!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Én olyan szempontból örülök neki, hogy nem sok újat mutatnak, hogy több meglepetés marad a filmre. Ahogy ismerem magamat nem tudom megállni, hogy ne olvassam el a spoiler-eket, de igy, hogy mindig ugyanazokról jönnek az infók, amik kb. a film elejét teszik ki, igy nem lövik le nekem a film nagy részét.

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Én olyan szempontból örülök neki, hogy nem sok újat mutatnak, hogy több meglepetés marad a filmre. Ahogy ismerem magamat nem tudom megállni, hogy ne olvassam el a spoiler-eket, de igy, hogy mindig ugyanazokról jönnek az infók, amik kb. a film elejét teszik ki, igy nem lövik le nekem a film nagy részét.

Nagyon ügyesek. Ez nekünk is jó. A legjobb és mégis fura kifejezés; hogy spoileresen is szinte spoilermentesek vagyunk.

Lehet, hogy később megköszönjük!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mi van itt kérem? :D

Az Empire képei....hagyjuk. Bár a nagy felbontású BB-8 az szuper. Finn Jakkus képén érzem először, hogy az a bolygó van amiben eltér a Tatooine -tól: nincsenek sziklák és hegyek. Csak tengernyi homok. Bomarr gondolatmenetén haladva, jó lenne ha ez így is maradna mert a sziklákkal még azt a kis különbséget is eltüntetnék ami eddig van. Egyébként továbbra se értem miért kellett a Tatooine után egy majdnem ugyanolyan bolygó!? Remélem erre kapunk majd valami épkézláb magyarázatot mert ez egyre jobban zavar.

Szeptember 4 -e a Force Friday. Akkor indul a kampány. Az előzetes is akkor jöhet ki, szóval egy hét! :) Megnyílik a trailer topik és oda fogom átrakni ezt a részletet és a reakciókat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én annyira örülök, hogy még így, a nagy magazinok fotói után sem tudunk lényeges újat, hogy ihaj. :D Jó munkát végeznek a titoktartással.

Hozzászólás ideje:

Jó kép, de nekem túl "földi" a háttér. Először ismernem kéne a bolygót, mert így olyan, mintha a Földön forgatnának Kylo Rennel.

A kard ezt elég jól ellensúlyozza.

Nekem az új spotban Rey és BB ami ilyen érzetet váltott ki. Ez lehet a minőség hibája, de olyan mintha csak odamontírozták volna mögéjük..-igen..a földi aljnövényzetet.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.