Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Amúgy mennyire biztos ez a decemberi dátum? Eddig csak pletyka szinten olvastam róla. Bár jóformán "alapkövetelmény" egy SW film premierénél a májusi hónap, szerintem nem lenne tragédia az év vége, főleg ha ez minőségibb végeredményt produkálna. Egyébként is jobb szeretek télen mozizni, mint májusi kánikulában (volt már rá példa) izzadni a vetítésen. De ha JJ hagyományőrző módon megtartaná a májust, ám készítésügyileg nem lesznek 100%-on 2015-re, nem kizárt a korábbi ígéret módosítása, és a 2016. májusi időpont.

Hozzászólás ideje:

Talán a szokásos nyári konkurencia miatt valóban az eltolás mellett döntenek a bennfentesek, viszont a májusi időpont jelzésértékű, azt kiáltaná: "Visszatért a Saga!". Nekem a várakozás mértékén kívül mindegy, mikorra jön, úgyis többször megnézem. :D

Hozzászólás ideje:

Ahogy elnéztem, tök gagyi filmek lesznek 2015 nyarán, nem hiszem, hogy a Star Wars VII-nek félnie kellene a konkurenciától. :) Ezzel együtt azonban én azt mondom, legyen inkább decemberben a film, télen én is jobban szeretek mozizni (főleg Karácsony környékén).

Hozzászólás ideje:

Egyébként is jobb szeretek télen mozizni, mint májusi kánikulában (volt már rá példa) izzadni a vetítésen.

Van egy probléma. Jó 15 éve a mozik légkondisak. Azaz a legnagyobb kánikulában sem izzadhattál a moziban ,mert ott kellemes hűs van a klíma miatt.

Hozzászólás ideje:

Szóval jövőhéten megtudjuk a film címét, és talán kapunk egy két casting hírt is a Lucasfilmtől.

Vad pletykák terjengek theforce.net fórumán meg máshol is. Latinorteview sejtelmesen írta, hogy Christian Bale mint Jedi? :hehe::rock:

De ami meglepő, kezd terjedni ez a Leonardo DiCaprio pletyka is erősen, sok helyen olvasom :hmm:

Hozzászólás ideje:

OFF

Attól függ, amikor Veszprémben voltam az ep3-on, ott a film végére már hatásosan szimulálták a mustafari klímát, így együtt izzadhattunk Anakinnal és Obi-Wannal. :D

Kilenc éves voltam, de tisztán emlékszem ugyanerre a szitura. :D

Ez a hirtelen hírözön elég masszív, még a végén komolyan mondanak valamit.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Van egy probléma. Jó 15 éve a mozik légkondisak. Azaz a legnagyobb kánikulában sem izzadhattál a moziban ,mert ott kellemes hűs van a klíma miatt.

Ez annyira igaz, hogy ma már nyáron az utcai ruhámhoz képest felöltözöm, ha bemegyek a moziba, mert nem egyszer volt rá példa, hogy szinte megfagytam a két-két és fél óra alatt.

Tök jó lesz, ha végre lesznek konkrétumok. :)
Hozzászólás ideje:

Lángolj fel a lelkünkben szép

Égi szikra szent öröm,

Térj be hozzánk drága vendég,

Tündökölj ránk hírözön.

:D

Hozzászólás ideje:

Ez annyira igaz, hogy ma már nyáron az utcai ruhámhoz képest felöltözöm, ha bemegyek a moziba, mert nem egyszer volt rá példa, hogy szinte megfagytam a két-két és fél óra alatt.

Akkor többször is sikerült kifognom klímamentes mozitermeket Budapesten. :( Persze lehet, hogy volt, csak épp a bekapcsolásának nem látták értelmét (hozzáteszem 30 fok felett). De lényegtelen, nem fog visszatartani az új SW film mozis megtekintésétől, ha esetleg Tatooine-i klímában kell majd megtennem. :D

Kíváncsi vagyok, mit tartogatnak a hétre. :hmm: Nagyon jó lenne a sok pletykaözön után valami hivatalos forrásból származó infó is. Az epizódcím felfedésének például örülnék. A címből talán leszűrhető lenne némi reális infó is a filmet illetően.

Hozzászólás ideje:

De lényegtelen, nem fog visszatartani az új SW film mozis megtekintésétől, ha esetleg Tatooine-i klímában kell majd megtennem. :D

Legalább nem kell plusz felárat fizetni a 4D-élményért :evil:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kíváncsi vagyok, mit tartogatnak a hétre. :hmm: Nagyon jó lenne a sok pletykaözön után valami hivatalos forrásból származó infó is. Az epizódcím felfedésének például örülnék. A címből talán leszűrhető lenne némi reális infó is a filmet illetően.

Jobban belegondolva túl korai lenne még a címet közölni. Lucas mindig egy évvel a film előtt mondta meg mi lesz. Persze ez már nem a Lucas éra, szóval bármi lehet! Izgatottan várom a híreket, remélem tényleg lesz most már valami.

Hozzászólás ideje:

Lángolj fel a lelkünkben szép

Égi szikra szent öröm,

Térj be hozzánk drága vendég,

Tündökölj ránk hírözön.

:D

Egyesítsed szellemeddel

Mit zord erkölcs szétszakít

Magyarán: az új trilógia békítse ki a prequel-utálókat a prequel-szeretőkkel. :D

Hozzászólás ideje:

Na akkor reméljük jövőhéten a Lucasfilm bejelenti a film címét, és néhány fontosabb színész nevét :) Akár premier dátum is jöhetne :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na akkor reméljük jövőhéten a Lucasfilm bejelenti a film címét, és néhány fontosabb színész nevét :) Akár premier dátum is jöhetne :)

Miért is? :) Ezt a hétre ígérték. Várj! Ha jobban meggondolom akkor már hetek óta ezt ígérgetik a "kémek".

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Miért is? :) Ezt a hétre ígérték. Várj! Ha jobban meggondolom akkor már hetek óta ezt ígérgetik a "kémek".

Hát ez az. És ezzel el is dőlt, hogy ezek nem kémek, csak hazudoznak össze-vissza és nem tudnak sz*rt sem.

Hozzászólás ideje:

“…title I’m hearing is A New Dawn.”

magyarul:

Egy Új Hajnal

Hogy tetszik? :hmm:

Shadows of the Sith - Revenge of the Sith

A New Hope - A New Dawn

Lehet csak én vagyok túl szkeptikus, de én ebben inkább a mögöttes fantáziálást látom. Csak nem lesznek ennyire ötlettelenek a készítők.

Amúgy nem olyan rossz ez a cím, csak megint túlságosan hajaz egy már létező SW filmére, ami nem túl pozitív.

Hozzászólás ideje:

Majd akkor kezdek el bármit is szokni, ha az illetékesek jelentik be és nem egy ember, akinek a haverjának a haverja mintha hallotta volna a zebrán átmenve, hogy a közeli buszmegállóban a buszra szálló emberek egyike ezt beszélte a telefonján át valakivel. :)

Hozzászólás ideje:

Én kb. pár héttel ezelőttig még gondoltam is valamit az épp kijövő hirek egy részéről -hogy jó-e, rossz-e, mi lenne ha-, de már annyi dolog tűnt hamisnak, hogy energiapazarlásnak érzem. Ez a "A New Dawn" kb. akkora hír nálam mintha valaki beírná az Egyéb fontosba hogy retket evett reggelire.

Hozzászólás ideje:

Kathleen Kennedy mintha azt nyilatkozta volna pár hete, hogy 2014 a Star Wars fanok éve lesz. Minden finomságból ehetnek majd a fanok (és akkor a forgatásról bejelentkező élő közvetítésekről nem is beszélve)

Szóval csak pár hónap, és a "kémeket" felváltják a profik :yeah:

A bulvár hírek meg jó kis dokumentációk, évek múlva mulatságos lesz visszanézni őket. Erre jók max :P:)

Szerkesztve: - JakeSully

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.