Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Akkor ez jót jelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Mondjuk Billi Dee nemrég szerepelt egy NCIS epizódban, ott elég jól hozta a figurát és korához képest sem festett annyira rosszul. Persze, a személyének megfelelő karaktert játszott, öregek otthonában éldegélő nyugdíjas katona, Gibbs apjának haverja (pedig Gibbs is túl van az ötvenen, szóval képzelhetitek). De Lando szerepét amúgy sem tudnám egy cameonál többen elképzelni. Nem annyira központi szereplő, hogy őt bele kelljen erőltetni (szerepe nagyjából Bail Organáéval egy súlyú, vele sem szöszöltek az ep4-ben). Fisher szerepeltetése sem kivitelezhetetlen, hiszen kétlem, hogy olyan nagy szerepet kapna, hogy hetekig kéne forgatni. Ha csak pár napnyi forgatásról lenne szó, bevállalható egy instabilabb színésznő, inkább csak a rossz PR miatt jelent kockázati tényezőt. Bár a negatív reklám is reklám, lásd Transformers 3, ahol Megan Fox komplett off-screen reklámszerepet kapott. Mondjuk azért az SW-t ne butítsák le erre a szintre, ha lehet... Mark Hamill sem néz ki túl fényesen, emlékezzünk csak a Chuck 5x01 nyitójelenetére. Ha nem tudom, hogy ő az, tuti az imdb-ig azon tanakodom, ki a frász az. Aki a csapatból jól tartotta magát, az Harrison Ford, de még a vén Han sem hiszem, hogy sok szerepet kapna. Azért a Star Wars mindig a fiatalok filmje volt, Han a legkorosabb főhős a szériában, kétlem, hogy az ep7 fog elmenni abba az irányba, amikor a vénségek több képernyőidőt kapnak, mint az ifjak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Jeams Earl Jones szívesen visszatérne Vader hangjaként az EPVII -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Őőőőő... hát... izé... khm... Oookééééé! És mégis hogyan képzeli? Tudjátok kit látnék szívesen az ep7-ben? Jek Tono Porkinst. Mondhatná, hogy "I've got a antoher problem here." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Vissza bujaférget!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Vissza ám! És Kicsi Jub Jubot is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Tényleg kicsi jub-jub akkor már igen nagy. Lehetne törzsfőnök, vagy integethetne a szenátusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Vagy lehetne Jedi. Kicsi Jub Jub mester. Szenátor inkább Wicket legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Nem érné fel a konzolt a szavazásnál Apropó, én szívesen látnék a Lázadás vezetői közül néhányat, akár a Szenátus vezetésében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Jó ötlet. Vissza Kicsi Jub Jub-bal és Wickettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 1. Ackbar admirális szerintem nyugodtan szerepelhetne, bár nem tudom, mennyit él egy mon calamari. Ha 50 év eltelik, akkor necces Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Most olvastam egy újabb pletykát, mi szerint az új trilógia egy Solo gyermekre és egy Solo unokára fókuszálna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Most olvastam egy újabb pletykát, mi szerint az új trilógia egy Solo gyermekre és egy Solo unokára fókuszálna. Link? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. http://blogs.evtrib.com/nerdvana/books/episode-vii-to-focus-on-one-solo-kid-and-one-solo-grandkid-yoda-is-a-no-go-zahn-back-for-more/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. (szerkesztve) Carrie Fisher tehát visszatér Leia hercegnőként Szerkesztve: 2013. Március 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Egyelőre úgy tűnik. Ha már régi karakterek, akkor ne legyen túlzottan hiányos a felállás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Ez biztos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Ez biztos? Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. (szerkesztve) Ez biztos? Hát nem tudom...George Lucas szerint mind 3 színész (Hamill, Fisher és Ford) lényegében aláírt. :hmm: Szerkesztve: 2013. Március 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Arra lennék inkább kíváncsi, hogy kik lesznek az új Skywalker-Solo generáció tagjai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Szerintem az már abszolút részletkérdés, hogy a "Három Nagy" közül melyik mikor írja alá a szerződését ( hacsak nem írták már alá). Úgyis mindhárman benne lesznek, sőt Threepio, Artu és Chuwi is. Ha nem így lenne, az kész öngyilkosság lenne a film készítőinek, ugyanis kihagyhatatlanok. Egyrészt a történet folytonossága miatt, másrészt mert mindenki elvárja. Pl. azok után, hogy Luke köré épült a teljes klasszikus trilógia, nem tudom elképzelni, hogy a VII. részben teljesen hiányozzon. De ugyanez nagyjából elmondható a többiekről is. Igazából tényleg az a kérdés inkább, hogy a Skywalker/Solo utódok kik lesznek. Remélhetőleg nem fog teljesen női irányba elmenni a történet, hanem azért tartanak egy bizonyos egyensúlyt ezen a téren (is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Csubi és Lando teljesen kihagyható. Én legalább is nem érzem feltétlenül szükségét szerepeltetésüknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Csubi és Lando teljesen kihagyható. Én legalább is nem érzem feltétlenül szükségét szerepeltetésüknek. Lando persze, nem is említettem a nevét, de Chuwi?? Alap. Részben ő adja a klasszikus trilógia hangulatát. Vader és a csillagrombolók mellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Hát nem tudom...George Lucas szerint mind 3 színész (Hamill, Fisher és Ford) lényegében aláírt. :hmm: Elszólta magát, ilyen se volt még. Most már biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 7. Lando persze, nem is említettem a nevét, de Chuwi?? Alap. Részben ő adja a klasszikus trilógia hangulatát. Vader és a csillagrombolók mellett Csakhogy itt nem a klasszikus trilógia hangulatát kell visszahozni ,hanem valami teljesen újat. A bátor lépés az lenne ha teljesen kihagynák az ismert szereplőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Az ismert szereplők visszahozásával szerintem nincs probléma. A prequelből is jó pár karakter szerepel a régi trilógiában: Obi1, Palpatine, Yoda, Boba Fett, Vader. De hangulatban valóban mást kellene majd adnia az új trilógiának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Lando persze, nem is említettem a nevét, de Chuwi?? Alap. Részben ő adja a klasszikus trilógia hangulatát. Vader és a csillagrombolók mellett Nálam annyira nem. Marginális szereplőnek tartom, kihagyható. Luke, Leia, és Han szükségesek az átmenet miatt. Csakhogy itt nem a klasszikus trilógia hangulatát kell visszahozni ,hanem valami teljesen újat. A bátor lépés az lenne ha teljesen kihagynák az ismert szereplőket. Inkább a két trilógiát ötvözve valami új hangulatot kell teremteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Chewie és Han, olyan "mint a borsó, meg a héja" Elválaszthatatlanok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. "Chewbacca-védelem" Simán meg lehetne oldani, hogy Chewie szerepeljen az Ep. VII-ben. Néhány jelenet erejéig feltűnhetne Han mellett, a vukik úgy tudom úgyis sokáig élnek... én örülnék neki, gyerekkoromban nagy kedvencem volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.