Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 17. (szerkesztve) Egyszer, anno volt kint Shaak Ti, de máskülönben mindig Ahsokás avatarom volt. Ez már amolyan "hagyomány" nálam. Tény, hogy sokkal személyesebb jellegű egy avatar, ha én magam készítem (igaz, a jelenlegit is én ollóztam össze), de a jövőben biztos lesz még kint rajzolt avatar. Természetesen a Rebels karakterei se maradnak ki a szórásból, ők is tervbe vannak véve... nem is olyan távoli tervbe. Szerkesztve: 2014. November 17. - Darth Sky Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Ha már a "csáposok" dominálnak, és itt van nekünk egy jó kis Rebels, én szívesen látnék egy Herát, de igazából akárkit az új bandából, még Choppert is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Már majdnem 1 éve, hogy nem rajzoltam SW témában, de egy bizonyos visszatérő kapcsán elérkezettnek láttam az időt. Az álszerénységet mellőzve, sokkal jobbat szerettem volna készíteni (avatarnak), de ez most így sikerült. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Ez nem egy koncept art ? Természetesen csak viccelek. Nagyon jó lett!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Jó lett Sky! Visszatért a kis kedvenced, már vártam egy ilyen képet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Nagyon jó lett, Sky! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Örülök hogy a finálé alkotásra késztetett, szép munka! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Nagyon jól sikerült! Gratula. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Nagyon szép. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. @Sky: Szép ez, ügyes munka. Ugyan volt már ennél jobban sikerült alkotásod is, de semmiképpen sem kell szerénykedned vagy szégyenkezned ezzel se. Sőt, örülj neki, hogy egy ilyen minőségű darab nem fér be a legjobbjaid közé. A legtöbben (köztük én is) már azzal bőven elégedettek lennének, ha a best-of kollekciójukba pár feleennyire jót tudnának produkálni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Köszönöm mindenkinek, örülök, ha tetszik nektek. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Az utóbbi időben egyre több időt szakítok rá, hogy jobban megismerkedjek a digitális művészet technikáival is, így szegény "hagyományosan rajzolt" Hera már hetek óta kispadon van. Próbáltam az innen-onnan összeszedett tudásom legjavát beleadva elkészíteni az első digitális rajzomat. Leszögezem, olyannyira legelső, hogy kezdetben gyakorlás céljából fogtam neki (nem egy kész alkotás volt a szándékom), amit aztán folyamatosan csiszolgattam. Első rajznak szerintem vállalható lett. Hogy az alany választása senkit ne sokkoljon a meglepetés erejével, spoiler mögé rejtem... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Nagyon szép. Neked kéne rajzolnod a Marvel SW képregényei közül valamelyiket. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Első próbálkozáshoz képest egész frankó lett. Hajrá! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Köszi mindkettőtöknek. Hát, egy Lucasfilmes állás azt hiszem, sok SW rajongó álma. Ahsoka TCW és Rebels közti időszakáról még egyébként sincs semmi, egy képregénysorozat érdekes lenne. Bár heti szinten 20 oldalnyi anyagot minőségi módon prezentálni nem lehet egyszerű meló. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Király lett ez a kép. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Gratula, Sky, igazán szép alkotás lett Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Ismered azt a mondast Sky minden szeker elindul egyszer ,csak igy tovabb soha ne add fel állmaidat. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Nektek is köszönöm a motivációt. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Kezdetnek mindenképp biztató, szép munka. Bár nekem személy szerint a hagyományos rajzok jobban tetszenek, de ez már ízlés dolga. Nyilván követni kell az új trendeket és ott is lépést tartani. Sok sikert a továbbiakhoz! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Köszi. Kíváncsiságból kezdtem bele, miután néhány hasonlóan egyszerűbbnek ható kép meggyőzött arról, hogy én is tudnék valami hasonlót kreálni. Aztán rájöttem, hogy mégse olyan egyszerű... Valószínűleg, továbbra is maradok a főként hagyományos rajzok mellett, mind elkészítésileg, mind eredményügyileg jobban fekszenek. Mint írtam, egy félkész Hera még befejezésre vár, idő és kedv kombó kérdése, hogy elkészüljön. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Teljesen korrekt első digitális műnek, különösen átjön a TCW helyetti Rebels-es ábrázolásmód. Frankó! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Köszi, Merr! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.