Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Ezen könyvet gondoltam annak idején,hogy megveszem, de teljesen kiment a fejemből. Idézet Mostanában nem sokat kell rá gyűjtened, mivel a következőt, a negyedik kötetet jelen infók alapján csak szeptemberben adják ki. Remélem, ez nem azt jelenti, hogy megáll a projekt, vagy teljesen leáll. Igen csak van még egy két könyv ami sajnos kimaradt így nem picit le vagyok maradva meg most inkább az SW-be öltem bele a zsét. A Tolkien Társaságból ismerek egy embert, és ő azt mondta nekem,hogy kifogják adni az összeset, de amúgy a Librinél is írnak várható megjelenési időpontot csak ugye valami átmegy már 20-ra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 9. Láttam, hogy a Librinél mindet elő lehet rendelni. Összesen 12+1 kötet, amelyeket időbe telik kiadni. Úgy tűnik, hogy lassítottak a tempón, ami nem baj, csak tényleg adják is ki mindet. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. 2019. 03. 09. - 9:13, MissKarrde írta: Láttam, hogy a Librinél mindet elő lehet rendelni. Összesen 12+1 kötet, amelyeket időbe telik kiadni. Úgy tűnik, hogy lassítottak a tempón, ami nem baj, csak tényleg adják is ki mindet. Megkérdeztem újfent a Tolkien Társaság egyik emberét akit ismerek. Válasz: ''Tervbe van véve a teljes sorozat lefordítása, de majd meglátjuk meddig jutunk el'' Szóval tényleg még semmi se biztos. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. Ez nem hangzik túl jól, de drukkolok, hogy sikerüljön. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Egy doksika is befutott. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 18. Hozzászólás ideje: 2019. Április 18. https://hetediksor.hu/2019/04/17/persze-hogy-a-helm-szurdoki-csatat-is-lemodelleztek-lego-bol/ Én raktam össze 1 nap alatt Nagyon nagy királyság 1 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Wow, nem semmi Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 25. Hozzászólás ideje: 2019. Április 25. (szerkesztve) Egy kis poszter, és egy hír. https://port.hu/cikk/mozi/nem-elvezi-a-csalad-tamogatasat-a-tolkien-eletrajzi-film/article-58912 Szerkesztve: 2019. Április 25. - Kargarosz 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. (szerkesztve) Tegnap belefutottam egy hobbit idézetes Gyilkos elmékbe. Ma utánanéztem van-e még a soriban valami az öreg mesemondótól és kiderült hogy egy király visszatérest is beleírtak. I will not say do not weep, for not all tears are an evil. It cannot be seen, cannot be felt, Cannot be heard, cannot be smelt. It lies behind stars and under hills, And empty holes it fills. It comes first and follows after, Ends life, kills laughter. magyarul: Szerkesztve: 2019. Április 28. - Rog 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. No közben kiegészítettem a szinkronos verzióval. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 6. Hozzászólás ideje: 2019. Május 6. Új doksividi érkezett, 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. A Tolkien életrajzi filmet nálunk nem mutatják be? Nem találtam infót. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Egyelőre nincs infó. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. https://hu.ign.com/the-lord-of-the-rings/49197/news/a-tronok-harca-egyik-kulcsembere-hivatalosan-is-csatlakozott-a-gyuruk-ura-sorozathoz Viszont egy ilyen info azért van. Válasz
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. 4 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Tolkien életrajzi filmet nálunk nem mutatják be? Nem találtam infót. Ennek a posztnak a hozzászólásaiban van: https://www.facebook.com/groups/magyartolkientarsasag/permalink/10161831920530154/ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. 19 órával ezelőtt, Kargarosz írta: https://hu.ign.com/the-lord-of-the-rings/49197/news/a-tronok-harca-egyik-kulcsembere-hivatalosan-is-csatlakozott-a-gyuruk-ura-sorozathoz Viszont egy ilyen info azért van. A GoT 8. évadának legjobb részét írta. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. 9 órával ezelőtt, MissKarrde írta: A GoT 8. évadának legjobb részét írta. Igen ahogy elnéztem a rajongók átlagát talán az egyik legjobb döntés született hála. Válasz
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 2019. 05. 23. - 18:27, Darth Revan9 írta: A Tolkien életrajzi filmet nálunk nem mutatják be? Nem találtam infót. 3 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Ez így a mai nap végére epic. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Július 27. Hozzászólás ideje: 2019. Július 27. A Tolkienről szóló filmtől nem igazán vártam semmi különöset. Annál jobban meglepett. Nagyon szép, megható film. Aki szereti a filmdrámákat annak mindenképp érdemes tenni vele egy próbát. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Hasonlóan vélekedek róla, kellemes néznivaló. Spoiler Említésre került a 21. születésnapi "vízválasztó". A valóságban Tolkien azon a napon kérte meg Edith kezét. Kihagyott ziccer, de így is működik a film. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Esetleg tudnátok adni linket a Tolkien felirathoz? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Illusztris csapat! Joh Howe-nak külön örülök hogy áthozták az eredeti filmekből még Allan Lee is jöhetett volna. Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Esetleg tudnátok adni linket a Tolkien felirathoz? Azt ugyan én nem tudok, de augusztus 23-án megjelenik nálunk is a film DVD-n és Blu-ray-en, lesz rajta magyar szinkron is. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Esetleg tudnátok adni linket a Tolkien felirathoz? A filmhez volt mellékelve angol, azzal néztem, nem tudom, hogy készült-e magyar felirat. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. (szerkesztve) Szeretném megvenni az alábbi, a Szukits kiadó által 2002-ben megjelentetett A Gyűrű keresése című könyvet, ugyanis láttam egy antikváriumban tegnap. Azonban nekem már van egy Befejezetlen regék Numenorról és Középföldéről című fekete kötetem, mely az Európa kiadó gondozásában került piacra, és a hátuljára az van firkantva, hogy ez a kiadvány már megjelent korábban A Gyűrű keresése címmel. Viszont a terjedelem nem stimmel, ez a 2002-es könyv valamivel vékonyabb - igaz, nagyobb is, de akkor se stimmel. Mellesleg találtam több kiadást is ilyen címmel. Tehát összességében a két könyv - a képen látható, illetve az általam említett fekete - egy és ugyanaz lenne? Szerkesztve: 2019. Október 9. - caseyjones 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. A Befejezetlen regéket nem vettem meg, ezért nem tudom, hogy mi a különbség a két kiadvány között, úgy rémlett, hogy elvileg ugyanaz. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Van egy emberem aki a Tolkien Társaság tagja. Amint elérem válaszolok majd ő biztos tudja mi a helyzet. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. A Gyűrű keresése és a Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről egy és ugyanaz. Az utóbbi kiadás jobb, mert néhány ponton a Tolkien Társaság javította a fordítást, kompatibilissé téve a Gyűrűk urával. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.