Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

J.R.R. Tolkien könyvei, és a hozzájuk kapcsolódó művek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Vajon mit lesnek így? :D

$745 millió dollárba került kb a Hobbit trilógia. Atyaég... :)

Kár, hogy ez nem mindig látszik rajta...

Hozzászólás ideje:

Miért nem érkezik már az utolsó nagy előzetes, mindjárt itt a november :fuckoff:

Smaug pusztasága trailer tavaly már október 3 körül megérkezett, és ilyenkor már tv spotok is voltak... :hmm:

PJ ne szórakozz, mutass valamit :D

Hozzászólás ideje:

Csodálom, hogy még senki nem értékelte a bővített változatot. Egyébként nem rossz. Most nincsenek olyan megosztó részletek berakva, mint a goblin király dala. Bár néhány plusz jelenet szimplán időhúzásnak érződik. De az egyetlen komoly bajom vele, hogy az egyik toldásnál az effektek egészen kriminálisak. Kis túlzással szinte látom a stúdiót amiben felvették.

Hozzászólás ideje:

Én mindig a töménytelen mennyiségű így készült filmekre vagyok leginkább kíváncsi, ha érkezik a bővített bluray csomag. Szinte bemutatják A-Z-ig az összes kis kulisszatitkot a forgatás során, egyszerűen imádom.

Azokat már sikerült megsasolnod Bomarr? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csodálom, hogy még senki nem értékelte a bővített változatot.

Megveszem DVD-n, de csak novemberben jelenik meg. Letölteni még nem volt kedvem, majd valamelyik nap. Engem is sokkal jobban érdekelnek a filmkészítési videók.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A hétvégén mégis megnéztem A hobbit második felvonásának bővített verzióját angolul. Az erdőben botorkálás és az akciórészek kibővítése teljesen fölösleges volt, viszont a párbeszédes jelenetek bővített részei adtak plusz infókat, amelyek esetében nem kár, hogy belekerültek. Egyetlen esemény volt, aminek kifejezetten örültem, hogy belekerült, a mozisból teljesen hiányzott (és hiányoltam):

Ez pedig Thrain sorsának a bemutatása. Szerintem ez szükséges volt, bár a végén elég nevetségesre őrült szegényke...

Hozzászólás ideje:

Ezt hiányoltam eddig a Hobbit filmekből a nagy tömegeket megmozgató csatákat/csatajeleneteket (jó tudom, hogy a történet miatt nem volt eddig :) ), de úgy nézem itt aztán lesz kapol! :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.