SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. (szerkesztve) A mozis rész bejárata előtt van egy kis kék szőnyeges placc, fotelekkel, meg néhány tévével. Ott szoktunk gyülekezni. Szerkesztve: 2006. Október 13. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Ha feltudok reggel kelni, és el tudok menni akkor én viszek vmi gépet.Persze csak egy kis gagyit, de az is több a semminél. Kérlek beszéljük meg hogy hol találkozunk, mert így nekem is könnyebb lenne. Múltkor a DP mozijánál ültünk közvetlen a 9 terem bejárata előtt az ott lévő székeken. Arra felé leszünk szerintem összegyűlés céljából! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Obi1: ha látsz egy bőrkabátos, szőrös arcú, szemüveges figurát, aki esetleg még a karját is fájlalja, akkor jó helyen jársz, az én leszek Asszem előkaparom azitthoni fényképezőgépet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Múltkor a DP mozijánál ültünk közvetlen a 9 terem bejárata előtt az ott lévő székeken. Arra felé leszünk szerintem összegyűlés céljából! Ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Lehet, hogy voltál, csak én maradtam le rólad Fényképezkedés meg nem nagyon volt, Atlas kattintgatta a gépet, kellene tőle néhányat szerezni, bár többnyire nem a társaságot filmezte Egyébként jó volt a klub, szokásos késés, szokásos néhány program elhagyása újfent bejött, de ez már normális. Novák és szinkronosok jók voltak, meg a rögtönzött szinkron sem volt rossz, de azért a tavaly decemberi Grúber Hugós nekem jobban tetszett Azért autogrammot szereztünk néhányan Film még mindig remek, erről ismét meggyőződhettünk, szerencsére sikerült összehozni némi macera és holonetes összeköttetések után, hogy egy helyre vegyünk a többséggel jegyet Remélem, mindenki rendben hazaért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Lehet, hogy voltál, csak én maradtam le rólad Fényképezkedés meg nem nagyon volt, Atlas kattintgatta a gépet, kellene tőle néhányat szerezni, bár többnyire nem a társaságot filmezte Egyébként jó volt a klub, szokásos késés, szokásos néhány program elhagyása újfent bejött, de ez már normális. Novák és szinkronosok jók voltak, meg a rögtönzött szinkron sem volt rossz, de azért a tavaly decemberi Grúber Hugós nekem jobban tetszett Azért autogrammot szereztünk néhányan Film még mindig remek, erről ismét meggyőződhettünk, szerencsére sikerült összehozni némi macera és holonetes összeköttetések után, hogy egy helyre vegyünk a többséggel jegyet Remélem, mindenki rendben hazaért Na na én is fénykpesztem és nem néhányan kértünk szinte mindenki kért autógramiot én is nekem is van. A klub gártyámon két oldat.. És vitrinbe is tedtem miután órákon át néztem. :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Jelentem haza tántoro....khm...az egy másik hely......szóval hazaérkeztem :) Szuper volt Jó volt személyesen is találkozni veletek :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Lehet, hogy voltál, csak én maradtam le rólad Pedig ott volt, csak nem csapódott hozzá a csapathoz. Én is hazaétrtem, kellemesen hullafáradtan (de legalább már ehetek a búvárkaja kockázata nélkül). SimonZ, sikerült ülnöd? Nekem hál isten igen A rendezvény jó volt, Novák Péter még mindig poénos figura (ezt a fantom mecénását meg kéne szerezni), a szinkronszinészek is (csak most esett, hogy élőben hallottam, hogy Zsigmont Tamara a Dr. House-ban a női főszereplő magyarhangja. Ott tök máshogy beszél.). Film: még mindig király, bár a magyar szinkron nem lett jobb, mióta utoljára hallottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Ott voltam, csak rossz kedvem volt mert el kellett mennem a rendezvény után, és ezért nem maradtam a filmre se. Az is kiderült a fantom macénás(brrrr...ez a cím)-ból, hogy Novák mennyivel jobb színész mint a Barta Zoli.Kicsit lámpalázas volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Jelentem haza tántoro....khm...az egy másik hely......szóval hazaérkeztem :)Szuper volt Jó volt személyesen is találkozni veletek :) Remélem, hogy jól érezted magad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Igen jó kis összejövetel volt! Végre megismerhettem új arcokat is (kivéve Obit sajna ) A műsor kellően szórakoztató volt, nálam Novák sztorizgatásai, és a poén menés volt a csúcs. A ROTS meg űberfrankó, és ezen még a szinkron se nagyon tudott változtatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Igen jó kis összejövetel volt! Végre megismerhettem új arcokat is (kivéve Obit sajna ) A műsor kellően szórakoztató volt, nálam Novák sztorizgatásai, és a poén menés volt a csúcs. A ROTS meg űberfrankó, és ezen még a szinkron se nagyon tudott változtatni. De mint azt msn-en beszéltük, meg kéne szervezni egy hivatalos fórumtalálkozót.Még a nagy hidegek elött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hát én meg azon túl h örülök nektek beruháztam egy klón pilótára, meg újabb három klónkára.... Csak szegény pénztárcám nézett, hogy most akkor mi van. Meg az elején odaszivárogtam a DVDkezelőhöz és besunnyogtam az egyik DVDmet... aztán a műsorvez jött oda hogy bocs de ezt talán nem nyilvánosan kéne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Meg az elején odaszivárogtam a DVDkezelőhöz és besunnyogtam az egyik DVDmet... aztán a műsorvez jött oda hogy bocs de ezt talán nem nyilvánosan kéne... Han shot first! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. akkor van aki figyelt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Nagyon jó volt a klubnap! Remekül éreztem magam. A program szokás szerint csúszott, de most csak 15-20 percet, nem 30-40-et, mint múltkor, ha jól emlékszem. Novák Péter alakítása nagyszerű volt. Ami a filmvetítést illeti: mivel május óta nem láttam végig a III. részt, mostanra már eléggé érett a megnézése. Odyval értek egyet: "űberfrankó". Dzséjt: Tudtam ülni, de csak éppenhogy. Szépen végig is aludtam a hazautat. Kétszer is csöngött a telefonom, és fel se tűnt. (MissKarrde: Pedig az Across szólt, amire azért nem nehéz felfigyelni. ) Obi1: Kár, hogy nem találkoztunk. Lokatellivel tárgyaltuk, hogy élőben sokkal természetesebb volt a szinkronszínészek hangja. A filmben a hangmérnök valahogy túllágyította a hangjukat, az életben pedig jobb. Szerintem sokkal kevesebb bajom lenne a szinkronnal, ha a természetes hangjukat hagyták volna meg. Így főleg csak a szövegíróval problémáznék... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Még a nagy hidegek elött. Hát ezt nekiszegeztük ott is az illetékesnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. akkor van aki figyelt! A fényviszonyok enyhén szólva is pocsékak voltak, így mi csak valami sötét meg világos pacákat láttunk a helyünkről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. (MissKarrde: Pedig az Across szólt, amire azért nem nehéz felfigyelni. )Lokatellivel tárgyaltuk, hogy élőben sokkal természetesebb volt a szinkronszínészek hangja. A filmben a hangmérnök valahogy túllágyította a hangjukat, az életben pedig jobb. Először ledöbbentem, hogy mennyire más a hangjuk, mint a filmen. Alig ismertem rájuk Aztán valahogy csak sikerült összeazonosítani őket, főleg az élő szinkron alatt, ott már azért helyén voltak a dolgok. De még az is rápakolhatott erre egy lapáttal, hogy feliratosan nézem a filmeket, és el vagyok szokva a szinkrontól. Ez mondjuk az epII esetében nem teljesen áll, mert azt azért sokat láttam régebben szinkronnal, amíg nem volt meg dvd-n, csak kazin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Így főleg csak a szövegíróval problémáznék... Az a "túl forró a hajtómű" pl. nagyon gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Először ledöbbentem, hogy mennyire más a hangjuk, És milyen lágyan mondta Tami, hogy köszönöm R2... De úgy az egész csaj szimpi volt. Karcsinál azt tetszett, hogy amikor megkérdezte tőle a speaker, hogy visszajátsza-e a jelenetet, majdnem azt mondta isten ments. Elég vézna hangja volt 2002-ben, valszeg azért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Egyébként távozóban, pont ott álltak meg a széksorunk előtt. Tamara alig két karnyira volt tőlem...nyújtózkodtam is, hogy Padmééééé. SimonZ és lokatelli köztünk volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Ody én nem állok közétek, de onnan csak a szoknyája szélét érted volna el. Akkor lehet, hogy kaptál volna egy kis diplomáciai megoldást, vagy agresszív vélemény cserét tetszés szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Simon Zolival bekerültünk az swklub.hu klubnapi képriportjába. Itt Moser Karcsi nagyon megilletődik, a Zolitól kapott ajándék miatt. Itt pedig az én képem dedikálása közben kaptak le minket. Fejem belelóg a bal sarokba, és Zoli keze is még a képben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Tök jó! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. (szerkesztve) Hehe itt meg belóg a blúzom és a kezem Jók ezek a képek Szerkesztve: 2006. Október 16. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Moser Karcsi nagyon megilletődik, a Zolitól kapott ajándék miatt. Mit kapott a srác? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Mit kapott a srác? Ezt a SimonZ féle poszter előhivatva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. (szerkesztve) Szerkesztve: 2006. Október 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Látom Ody, nem bántad meg, hogy eljöttél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.