Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Én a szokásost teszem, megpróbálom elérni, hogy Krande ne vágjon orrba a fénykardjával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Hehe, a dinnyébe ma volt a klubnap Azthittem hogy csak 1 hét múlva lesz.. Öreg vagyok én már az ilyesmihez.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Nemrég értem haza.Nagyon jól éreztem magam.Örülök, hogy a fórumtársak nagyrészével sikerült találkoznom. Ha SimonZ nem szólit meg lehet, hogy nem sikerül.Siettem mert azt hittem már bent vagytok és megy a műsor.Elnézést ,hogy az elején olyan kuka voltam, de öszintén szólva zavarban voltam.De aztán ez oldódott a végére.Hát igen az élet minden területén az első lépés nehéz.Most már megismerlek titeket, legközelebb már nem lesz olyan furcsa. Az előadás is jó volt szerintem. Ody: Mondtad, hogy nem sikerült megvenned az újságot.Én le tudnám neked fénymásolni, és postán elküldeném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Azt azért jegyezzük meg, hogy én szóltam SimonZ-nek, hogy "Te, szerintem ő lesz frenkie!" Egyébként semmi gond, én is nehezen oldódom néha Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. (szerkesztve) Ody: Mondtad, hogy nem sikerült megvenned az újságot.Én le tudnám neked fénymásolni, és postán elküldeném. Rendes tőled, de ne fáradj vele. Majd megevszem a következő klubnapon. Egyébként én is nagyon jól éreztem magam! Tök jó feeling volt, és persze veletek is jó volt beszélgetni élőben is. Kicsit meglepett, hogy Krande hátán lévő Grievous jelet csak én ismertem fel. :P Egy biztos, legközelebb is ott a helyem. Szerkesztve: 2006. Február 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Örömmel hallom, hogy így véled. És én is igyekszem elmenni a következőre. Ami sajnos csak májusban lesz... Jó volt veletek élőben beszélni Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Érdekes a dátum, ugyanis az EPIII egy éves jubileumára van időzítve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Biztos az is kapja majd a főszerepet! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Biztos az is kapja majd a főszerepet! Donát. Remélem levetítik megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Egy biztos, legközelebb is ott a helyem. Ez a beszéd! Nem csak az ep3 egyéves, hanem az ep4 29 éves, így valószínüleg az Empire of dream első harmada fog lemenni. Én nagyon örültem, hogy végre nem csak az volt, hogy hallottam, hogy Ő itt volt és Ő, hanem most midenkivel összefutottam, legalább néhány szó erejéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. (szerkesztve) Azt pedig elfelejtettük megemlíteni, milyen szép ajándékot kaptunk Simon Z.-től. Egy-egy művét fotó minőségben! Döbbenetesen minőségi munka! Én ki is raktam a polcomra. Érdekesség, hogy mindenki mást kapott. A lányok inkább Anakinra buktak. Köszönjük Zoli! Szerkesztve: 2006. Február 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. (szerkesztve) Én is hazaértem. Jó volt, szép volt, csak ennek is az a baja, mint minden jó dolognak, elmúlik. De májusban már most biztos, hogy ott leszek. Simon Z fantasztikus ajándéka pedig máris megy a legjobb helyre a szobámba, közvetlen az Aayla Secura figura mellé, amire szintén ma tettem szert És még egy M-41A-t is kézbe vehettem (Aliens gépfegyvere). Nagyon baba volt. Szerkesztve: 2006. Február 11. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Én a szokásost teszem, megpróbálom elérni, hogy Krande ne vágjon orrba a fénykardjával Ömmmm.... Izé. Most nem az orrodat vertem be... sorry. A klónka meg jórészt "jóságos megrendelőm, hova kerültem?!" jelleggel álmatlanul forgolódott egész éjjel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Azthittem hogy csak 1 hét múlva lesz.. Ezesetben van egy rossz hírem, elfogytak a Vaderek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Ezesetben van egy rossz hírem, elfogytak a Vaderek. Nembaj Krande, úgy is jó oldal párti vagyok, azért thx Szóval ha Obi-Wan vagy Yoda van a Deák tér padlóján akkor szólj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Egyébként én is nagyon jól éreztem magam! Tök jó feeling volt, és persze veletek is jó volt beszélgetni élőben is. Kicsit meglepett, hogy Krande hátán lévő Grievous jelet csak én ismertem fel. Engem is, de örülök hogy legalább te felismerted. És tovább növeli a produkció értékét h senki más nem tudta, még Tibur sem! (Dzséjtet nem tudom h tudta-e volna ha nem mondtam volna a kezdet kezdetén h milyen pólót szeretnék...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Szerintem ez a jelet ismerniük kellett volna. Én nagyon meglepődtem, hogy senki nem tudta. Még Tibi sem. Na azért meglátszik ki a Grievous rajongó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. (szerkesztve) Csatlakozom Odyhoz: Köszönjük, Zoli! És köszönöm a posztert, Krande! A szobám padlóját díszíti... Donát. Szerkesztve: 2006. Február 12. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Szerintem ez a jelet ismerniük kellett volna. Én nagyon meglepődtem, hogy senki nem tudta. Még Tibi sem. Na azért meglátszik ki a Grievous rajongó. Szerintem ez a jelet ismerniük kellett volna. Én nagyon meglepődtem, hogy senki nem tudta. Még Tibi sem. Na azért meglátszik ki a Grievous rajongó. Egyszer ezt a jelet festettem fel a két szemöldököm fölé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. A szobám padlóját díszíti... Donát. Nem taposási célokra adtam! Akkor már a Deákon is otthagyhattam volna... na jó te tudod, de előtte cipőt mosni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. (szerkesztve) Jaj, ne haragudj, de mindenképpen ki akartam rakni valahová... és máshova a) nem fért b) nem tapadt kilyukasztani meg nem akartam. A lábam pedig nem koszos, a szobámba meg nem lépek be cipővel És összetekerve meg csak nem hagyhattam egy ilyen szép plakátot! Donát. Szerkesztve: 2006. Február 12. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Knight! Mikor teszed fel azt a videót?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Jaj, ne haragudj, de mindenképpen ki akartam rakni valahová... és máshova a) nem fért b) nem tapadt kilyukasztani meg nem akartam. A lábam pedig nem koszos, a szobámba meg nem lépek be cipővel No jó. Ha becsben tartod, akkor OK. Bár a tapadási képességei... hmmm lehet hogy az ártott meg neki amikor lezuhanyoztam ősötétségét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Szerintem csak szimplán nem kompatibilis a fallal Mert amúgy remekül tapad. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Azért az érdekelne Krande, hogy sikerült felszedni a földről ezeket a plakátokat? Gondolom nem körömmel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Mert amúgy remekül tapad. Donát. Amihez nem kéne, ahhoz biztosan:) No, örülök, hogy jó helyen kötött ki. Többiek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. A klubnap remek volt, nagyon jól éreztem magam. Csak azt sajnáltam, hogy már három előtt el kellett mennem. Szívesen maradtam volna még dumálni. Ennyien eddig még soha nem tudtunk összeverődni, ha jól sejtem. Obi1, kár, hogy nem jöttél. A képeket meg igazán nem kell megköszönni, örülök, hogy tetszenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. (szerkesztve) Gondolom nem körömmel... Ujjbeggyel. A saroknál, lent kezdtem, és masszív fölfele húzással... vigyáztam h ne húzzam túl hirtelen. Az egyik amikor odamentem már meg volt tépve, valszeg vlki már próbálgatta... azt mindkét sarkánál fölpiszkáltam, és úgy húztam. Az igazi az volt, h egy saras ragadós "lepedőt" összetekerjek úgy h az szállítható legyen.A jelek szerint megoldottam Szerkesztve: 2006. Február 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Gratulálok. A többiek örültek a cuccnak. De nem kaptak még el kaparászás közben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. (szerkesztve) Remek volt a klubnap, igazán jól éreztem magam A nap pontja volt, mikor utána összeverődtünk, és még beszélgettünk egy darabig. Örülök, hogy még egy-két emberrel sikerült találkozni, akivel eddig még nem. Köszönet a képért Zolinak, a cd-ért pedig Odynak A posztert köszönöm Krandénak, még erősen gondolkodom rajta, hol lenne a legjobb helyen Széttekertem. És a hazafele út sem telt magányosan (az odaútról nem is beszélve) A kvíznyerteseknek gratula Lehet tudni már az összes választ? Egyébként az újságban benne volt az epVI fedőcíme: Blue Harvest Szerkesztve: 2006. Február 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.