lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Én is köszönetet mondok a pósztert Krandénak! Egykartonlapra ragasztottam, ami felakasztottam a falra, így tetszés szerint áthelyezhető. Zolinak is köszönet a gyönyörű képért, így mégszebb, mint gépen. Akkor nem csak érdeklődési célt szolgált a kinek mi a kedvenc képe a topikodban. Kvíz egy négyes kollaborációban egész jól összehoztuk. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Azt pedig elfelejtettük megemlíteni, milyen szép ajándékot kaptunk Simon Z.-től. Egy-egy művét fotó minőségben! Döbbenetesen minőségi munka! Én ki is raktam a polcomra. Érdekesség, hogy mindenki mást kapott. A lányok inkább Anakinra buktak. Köszönjük Zoli! Hát kettőből választhattam. Ha lett volna Ody Mandrell-es, akkor azt választom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. (szerkesztve) Hát kettőből választhattam. Ha lett volna Ody Mandrell-es, akkor azt választom. Szerkesztve: 2006. Február 13. - Ody Mandrell Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Zolinak is köszönet a gyönyörű képért, így mégszebb, mint gépen. Akkor nem csak érdeklődési célt szolgált a kinek mi a kedvenc képe a topikodban. Egyetértek, előhívva néznek ki ezek a legjobban. Azt vettem észre, hogy kinyomtatva rosszabbak, mint monitoron nézve, de előhívva sokkal szebbek. És valóban nem csak érdeklődési célt szolgált a körkérdés; a lehetőségekhez képest igyekeztem figyelembe venni a válaszokat. No meg volt egy igényfelmérési szándékom is: tudni szerettem volna, melyik az az irányvonal, ami a "közízlésnek" a leginkább megfelel, és ez mennyire esik egybe az én szándékaimmal. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. De nem kaptak még el kaparászás közben? egyszer elértekeztem egy BKVs nővel de elég hamar elkanyarodtunk... amúgy meg nem, és már nem is fognak, hacsak nem raknakl újabb SWt a földre.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Na most mi is lesz a program? A válaszokat kérem a klubnap topicba prezentálni. Jó kérdés. Az Exitben a Barta Zoli csak annyit mondott, hogy valamit vetíteni fognak, de mivel angolul mondta, és számomra valami ismeretlen cím volt, így nem tudtam megjegyezni. Kellene valami extra program, elvégre mégis csak majd egy éve lesz akkor, hogy bemutatták az epIII-at. Más valaki esetleg? Valószínűleg majd fenn lesz a program nemsokára az sw.hu-n. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Lehet hogy Füle egyik gagyi fan filmjét Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Na most mi is lesz a program? A válaszokat kérem a klubnap topicba prezentálni. Jó kérdés. Az Exitben a Barta Zoli csak annyit mondott, hogy valamit vetíteni fognak, de mivel angolul mondta, és számomra valami ismeretlen cím volt, így nem tudtam megjegyezni. Most néztem meg az exitet. Nem tudom mit hallottál Karrde, de a Barta Zoli csak azt modta, hogy lesz klubnap. Még hozzátette, hogy a Sötét oldal 2-nek lesz a bemutatója mégpedig moziban. (Ez sem angolul volt. ) Ez ugye a Füle filmje. Egyébként a program szerintem az Empire of Dreams első harmada lesz magyar felirattal, mégpedig abból az apropóból, hogy 29 éves A New Hope. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Egyébként a program szerintem az Empire of Dreams első harmada lesz magyar felirattal, mégpedig abból az apropóból, hogy 29 éves A New Hope. Nem lenne rossz gondolat a részükről, de azért igencsak illene megemlékezni a III. részről is... Az is most volt nemrég, nem tudom, emlékszik-e rá valaki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Én igen Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. (szerkesztve) Nem tudom mit hallottál Karrde, de a Barta Zoli csak azt modta, hogy lesz klubnap. Még hozzátette, hogy a Sötét oldal 2-nek lesz a bemutatója mégpedig moziban. (Ez sem angolul volt. ) Ez ugye a Füle filmje. Úgy látszik, a vége felé már nem voltam képben Biztos az Empire of dreams-t hoztam össze valami vetítéssel, kicsit kevertem a dolgokat, 'csánat SimonZ, nekem is rémlik valami ilyesmi Ki jön, ha már itt tartunk? Én megyek. Szerkesztve: 2006. Április 24. - MissKarrde Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. (szerkesztve) Sajnos nekem lehet ki kell hagynom. Május 7-12 között külföldön leszek, és mikor hazajövök, aligha fog beleférni az erőmbe, hogy elutazzak Pestre Már ha jól emlékszem, és valóban 19-én lesz. Vagy rosszul tudom? Melyik nap lesz a klubnap? Donát. Szerkesztve: 2006. Május 7. - Csabai Donát Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Tudtommal 13-án. Jut eszembe, így lehetséges, hogy én sem tudok menni rá... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. 13-án lesz, szerintem megyek én is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Hozzászólás ideje: 2006. Április 24. Akkor tuti nem tudok menni Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Szerintem megyek, bár én is 20.-ai dátumra gondoltam. Jobb lett volna akkor. Na mindegy...azért még a program sem mindegy, mert ha pl. egy deka szó se esik az EPIII-ról, meg kell gondolni a dolgot. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Valószínűleg majd fenn lesz a program nemsokára az sw.hu-n. várom... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. (szerkesztve) Sajnos én sem tudok menni.Sulim van aznap, plusz anyagilag totál le vagyok égve. Szerkesztve: 2006. Április 28. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Sajnos én sem tudok menni.Sulim van aznap, plusz anyagilag totál le vagyok égve. Na akkor elég kevesen leszünk. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megvan a program: Sötét oldal 2. bemutatása (még nem 100%) Star Wars utalások filmekben A Nal Hutta foglya (rajongói stop-motion film) R2-D2: Beneath The Dome áldokumentumfilm Kirakodóvásár És 14 órától A Sith-ek bosszúja szinkronos vetítése a 9-es teremben! Eddig úgy volt, hogy nem megyek, de muszáj átszerveznem a programot. Ki tudja, mikor látom legközelebb vásznon ezt a filmet... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. És 14 órától A Sith-ek bosszúja szinkronos vetítése a 9-es teremben! Szinkronos??????? Szinkronnal nem fogom megnézni. Egyszer láttam már úgy, de akkor le tudtam gyorsan öblíteni két feliratossal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Egy DVD-vel minden megoldható, még oroszul is leöblítheted Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Jól hangzik a program. Az R2-s dokumentumfilmet ledta az RTL Klub. Legalábbis 15 percet belőle, a végén volt felirat, szóval lehet, hogy annyi az egész. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Szerintem megyek, bár én is 20.-ai dátumra gondoltam. Jobb lett volna akkor. Na mindegy...azért még a program sem mindegy, mert ha pl. egy deka szó se esik az EPIII-ról, meg kell gondolni a dolgot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megvan a program:És 14 órától A Sith-ek bosszúja szinkronos vetítése a 9-es teremben! Eddig úgy volt, hogy nem megyek, de muszáj átszerveznem a programot. Ki tudja, mikor látom legközelebb vásznon ezt a filmet... Köszi, hogy beírtad, sajna még nem láttam sehol a programot. És természetesen megyek Ki bánja, hogy szinkronos (pedig felirat párti vagyok ), ha egyszer vásznon lehet megnézni a filmet egy év után??? És Veletek Emellett tök mindegy, mi a többi program. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Egy baj van.Én direkt a premierrel akartam nyitni, és a búcsú vetítéssel zárni, mind a kettőt feliratosan.Nem akarom hogy az utolsó Star Wars mozis élményem a szinkronosból legyen.Végig még egyszer nem tudom megnézni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Egy DVD-vel minden megoldható, még oroszul is leöblítheted Meg a tájanat gyakorlattal, a tenyő ZHval meg esetleg a bikiversennyel...:S Az az igazság, hogy meginogtam:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. ÉLJEN!!!! Lesz SW EPIII vetítés!! Juhujjj! Duplán megyek. A klub belépővel meglehet majd nézni a filmet ugye? Szisz! Azt régebben írtam. 100%, hogy menni fogok, és nem csak a film miatt. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. ÉLJEN!!!! Lesz SW EPIII vetítés!! Juhujjj! Duplán megyek. A klub belépővel meglehet majd nézni a filmet ugye? Szisz! Azt régebben írtam. 100%, hogy menni fogok, és nem csak a film miatt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.