Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Én ott leszek, ha isten is úgy akarja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. mennék, ha tudmám merre van a duna plaza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Hármas metró vonalára kell eljutni, és Gyöngyösi utca megállónál kiszállsz. Onnan már szántszándékkal is neháéz eltéveszteni. (persze semmi nem lehetetlen ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Én ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. mennék, ha tudmám merre van a duna plaza? Na figy, leányom, ha a Ferenciek terére érkezel (mintha oda jönne a buszod, nem?, de javíts ki, ha tévedek, és akkor próbállak elnavigálni máshonnan), akkor fel a metróra (kék, vagyis hármas vonal), Újpest-Központ felé, és Gyöngyösi utcánál kell leszállni, ahogy Krande is írta. A metróból eleve van feljárat a Plázába, de ha feljössz az utcára, a túloldalon van egy baromi nagy épület, az a DP De egyébként meg telón tudunk értekezni, ha bármi gond lenne. Mi valószínűleg Köbánya-Kispestig megyünk csak vonattal, és onnan metróval, mert így olcsóbban jön ki a vonatjegy, máskülönben talizhatnánk valahol. Na most nem bátyódat mondom, ő valószínűleg egyénileg oldja meg az utazást, mert ugye másfelől jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Mi valószínűleg Köbánya-Kispestig megyünk csak vonattal, Nem mehetnénk a nyugatiig? Nem sokkal olcsóbb metrójeggyel sem (ha olcsóbb egyáltalán). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Nem mehetnénk a nyugatiig? Nem sokkal olcsóbb metrójeggyel sem (ha olcsóbb egyáltalán). Kk-ig 675 vonat +230 bkv. Nyugatiig 900 vonat +230 bkv. Legutóbb te szerettél volna nagyon Kispestig menni, azért szálltunk le ott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Ok, legyen úgy. Csak nekem most vissza is kell majd jönnöm! Ráadásul sört is fogok inni előtte (vagy is remélem). Állítólag az ivó is a nyugati környékén van. Nekem így lenne a kényelmes. Na de majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. BKV tekintetében egy jegy mindenképp, akár a Kökin szálltok fel, akár a Ferenciek terén, akár a Népligetnél, akár a Nyugatinál... kihagytam volna valakit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. El is felejtettem a sörözést. Tulajdonképpen jó nekem a Nyugati, mivel innen még úgyis megyek tovább Sörözés után majd feltámogatlak valami vonatra, aztán elválnak útjaink Krande, szerintem nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Kk-ig 675 vonat +230 bkv.Nyugatiig 900 vonat +230 bkv. Legutóbb te szerettél volna nagyon Kispestig menni, azért szálltunk le ott Persze, akkor még nyilván érdekes volt a metrózás . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Nem mehetnénk a nyugatiig? Nem sokkal olcsóbb metrójeggyel sem (ha olcsóbb egyáltalán). Ha DP-be is mész akkor mindenképp olcsóbb ha metrózol . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Persze, akkor még nyilván érdekes volt a metrózás . Vidéki vagyok, de már tudom hol folyik a lánchíd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Ha DP-be is mész akkor mindenképp olcsóbb ha metrózol . Akkor metrózunk! Visszafelé is, és majd kispesten felszálok a vonatra (már ha tudok ). Karrde kedves, azt viszont neked kell kiválasztani, hogy melyik vonattal menjünk !?!?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Persze, akkor még nyilván érdekes volt a metrózás . Nem kell ám lenézni a vidékieket... már csak azért sem, mert 9-szer többen vagyunk, mint a pestiek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. már csak azért sem, mert 9-szer többen vagyunk, mint a pestiek... Háború esetén akkor veletek vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Nem kell ám lenézni a vidékieket... már csak azért sem, mert 9-szer többen vagyunk, mint a pestiek... Nyugi, csak viccelni akart, velem. Ne bántsd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Nem kell ám lenézni a vidékieket... már csak azért sem, mert 9-szer többen vagyunk, mint a pestiek... Ez az! Le a pöstiekkel! :D Viszem is a kaszámat meg a batyumat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Nyugi, csak viccelni akart, velem. Ne bántsd. Nem bántottam, ezek csak a tények Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Nem bántottam, ezek csak a tények A védelmem alatt ál. Oldie: Minek a batyu? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. (szerkesztve) Abban van a hagyma a kolbász a száraz kenyér, meg a zsíííír. Szerkesztve: 2007. November 10. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. igyekszek menni, elméletileg könnyű hetem lesz, HA......a ttk is úgy akarja és az anatómia istene is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Nem kell ám lenézni a vidékieket... már csak azért sem, mert 9-szer többen vagyunk, mint a pestiek... De ha az agglomeráció is számit, akkor még négyszer se többen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Oldie: Minek a batyu? Hát a szalonnának meg ugye a cipónak....ja és persze a hagymának is. Ez nálunk a koksz ugyanis bunyó előtt. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. De ha az agglomeráció is számit, akkor még négyszer se többen Aggresszív kismalac: De nem számít! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. (szerkesztve) Akkor eddig: Karrde, Pildi, Krande, Orki (?), Oldi, lokatelli, Dzséjt, Bomarr, Ody. Jó kis névsor. Helyet meg már most keressünk, és ne akkor kóvájogjunk ott, mint gólya fos a levegőbe! Frenkie aktivizáld magad. Ja és remélem azért SimonZ is jön! Mostanában kicsit eltűnt. Szerkesztve: 2007. November 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Akkor eddig: Karrde, Pildi, Krande, Orki (?), Oldi, lokatelli, Dzséjt, Bomarr, Ody. Jó kis névsor. Helyet meg már most keressünk, és ne akkor kóvájogjunk ott, mint gólya fos a levegőbe! Frenkie aktivizáld magad. Ja és remélem azért SimonZ is jön! Mostanában kicsit eltűnt. Sajnos nem tudok menni, azért nem is írtam ide.A krimót le tudom írni hol van.Az a lényeg nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Sajnos nem tudok menni, azért nem is írtam ide.A krimót le tudom írni hol van.Az a lényeg nem? Elmondhatod, köszi! Aztán majd meglátjuk. Több embert képes-e fogadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. (szerkesztve) Nem kell ám lenézni a vidékieket... már csak azért sem, mert 9-szer többen vagyunk, mint a pestiek... Nem lenézés. Ody ezt érti, ő mondta nekem anno, hogy várja a metrózást, sőt a fórumban is írta, hogy ez neki élmény volt. Cegléd meg amúgy is elég nagy város, max annyi a különbség hogy ott nincs metró és tisztább a levegő . Szerkesztve: 2007. November 11. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. (szerkesztve) Jah és még egy hozzáfűzni való van, itt a legnagyobb a népsürűség, ami azt jelenti, hogy nyomorgunk. Inkább sajnálni kell azokat, akik itt élnek . Szerkesztve: 2007. November 11. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.