Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hármas metró vonalára kell eljutni, és Gyöngyösi utca megállónál kiszállsz. Onnan már szántszándékkal is neháéz eltéveszteni. (persze semmi nem lehetetlen :D )

Hozzászólás ideje:
mennék, ha tudmám merre van a duna plaza?

Na figy, leányom, ha a Ferenciek terére érkezel (mintha oda jönne a buszod, nem?, de javíts ki, ha tévedek, és akkor próbállak elnavigálni máshonnan), akkor fel a metróra (kék, vagyis hármas vonal), Újpest-Központ felé, és Gyöngyösi utcánál kell leszállni, ahogy Krande is írta. A metróból eleve van feljárat a Plázába, de ha feljössz az utcára, a túloldalon van egy baromi nagy épület, az a DP :D

De egyébként meg telón tudunk értekezni, ha bármi gond lenne.

Mi valószínűleg Köbánya-Kispestig megyünk csak vonattal, és onnan metróval, mert így olcsóbban jön ki a vonatjegy, máskülönben talizhatnánk valahol. Na most nem bátyódat mondom, ő valószínűleg egyénileg oldja meg az utazást, mert ugye másfelől jön :D

Hozzászólás ideje:
Nem mehetnénk a nyugatiig? :D Nem sokkal olcsóbb metrójeggyel sem (ha olcsóbb egyáltalán).

Kk-ig 675 vonat +230 bkv.

Nyugatiig 900 vonat +230 bkv.

Legutóbb te szerettél volna nagyon Kispestig menni, azért szálltunk le ott :D

Hozzászólás ideje:

BKV tekintetében egy jegy mindenképp, akár a Kökin szálltok fel, akár a Ferenciek terén, akár a Népligetnél, akár a Nyugatinál... kihagytam volna valakit?

Hozzászólás ideje:

El is felejtettem a sörözést. Tulajdonképpen jó nekem a Nyugati, mivel innen még úgyis megyek tovább :D

Sörözés után majd feltámogatlak valami vonatra, aztán elválnak útjaink :D

Krande, szerintem nem :D

Hozzászólás ideje:
Kk-ig 675 vonat +230 bkv.

Nyugatiig 900 vonat +230 bkv.

Legutóbb te szerettél volna nagyon Kispestig menni, azért szálltunk le ott :D

Persze, akkor még nyilván érdekes volt a metrózás :D.

Hozzászólás ideje:
Nem mehetnénk a nyugatiig? :D Nem sokkal olcsóbb metrójeggyel sem (ha olcsóbb egyáltalán).

Ha DP-be is mész akkor mindenképp olcsóbb ha metrózol :D .

Hozzászólás ideje:
Ha DP-be is mész akkor mindenképp olcsóbb ha metrózol :D .

Akkor metrózunk! Visszafelé is, és majd kispesten felszálok a vonatra (már ha tudok :D ).

Karrde kedves, azt viszont neked kell kiválasztani, hogy melyik vonattal menjünk !?!?!

Hozzászólás ideje:
már csak azért sem, mert 9-szer többen vagyunk, mint a pestiek...

Háború esetén akkor veletek vagyok!

Hozzászólás ideje:
Nem kell ám lenézni a vidékieket... már csak azért sem, mert 9-szer többen vagyunk, mint a pestiek...

Ez az! Le a pöstiekkel! :D :D :P

Viszem is a kaszámat meg a batyumat. :D

Hozzászólás ideje:

igyekszek menni, elméletileg könnyű hetem lesz, HA......a ttk is úgy akarja és az anatómia istene is.

Hozzászólás ideje:

Akkor eddig: Karrde, Pildi, Krande, Orki (?), Oldi, lokatelli, Dzséjt, Bomarr, Ody.

Jó kis névsor. :D Helyet meg már most keressünk, és ne akkor kóvájogjunk ott, mint gólya fos a levegőbe! Frenkie aktivizáld magad. :D

Ja és remélem azért SimonZ is jön! Mostanában kicsit eltűnt. :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Akkor eddig: Karrde, Pildi, Krande, Orki (?), Oldi, lokatelli, Dzséjt, Bomarr, Ody.

Jó kis névsor. :D Helyet meg már most keressünk, és ne akkor kóvájogjunk ott, mint gólya fos a levegőbe! Frenkie aktivizáld magad. :D

Ja és remélem azért SimonZ is jön! Mostanában kicsit eltűnt. :lol:

Sajnos nem tudok menni, azért nem is írtam ide.A krimót le tudom írni hol van.Az a lényeg nem? :D

Hozzászólás ideje:
Nem kell ám lenézni a vidékieket... már csak azért sem, mert 9-szer többen vagyunk, mint a pestiek...

Nem lenézés. Ody ezt érti, ő mondta nekem anno, hogy várja a metrózást, sőt a fórumban is írta, hogy ez neki élmény volt. Cegléd meg amúgy is elég nagy város, max annyi a különbség hogy ott nincs metró és tisztább a levegő :lol: .

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:

Jah és még egy hozzáfűzni való van, itt a legnagyobb a népsürűség, ami azt jelenti, hogy nyomorgunk. Inkább sajnálni kell azokat, akik itt élnek :lol:.

Szerkesztve: - Szisz

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.