MaraJade Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Pedig van tanú rá, hogy a rendezvény előtt kerestünk Feltűnő jegyek??? Khm...pl ugyanolyan eszes vagy mint apád annyira eszes,hogy az még kívülről is látszik csak úgy sugárzik, mi?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 19. annyira eszes,hogy az még kívülről is látszik csak úgy sugárzik, mi?! Mi az, hogy sugárzik lányom?? Egyenesen ragyog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 19. (szerkesztve) Szórítkozzunk jobban az eseményekre ha kérhetem a feleket. Köszi! Szerkesztve: 2007. November 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Szórítkozzunk jobban az eseményekre ha kérhetem a feleket. Köszi! Hát nem is tudom ki csapta itt előbb a "szelet" jóapám?!?! Eseménynek esemény, annyi szent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hát nem is tudom ki csapta itt előbb a "szelet" jóapám?!?! :P Eseménynek esemény, annyi szent. Nem csaptam én semmit, csak bókoltam EGYET! Az asszony amúgy se örülne, ha megtudná. Na de hogy ON is legyek. Felőlem is lehetne fórumtali a klubnapon kívül, ez szervezés és pénztálca kérdése. Sajna innen felutazni és eltölteni valahol pár kellemes órát, igen zsebbenyúlós móka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Kik azok a csávók akiknek nagy az arca a fórumon?Quarron-féle idióták?Tényleg Quarron nem szokott járni klubnapra?Tarthatna ott előadást milyen szar a prequel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Off Nem, egy-két hülye kölök, szórakoznak, aztán csak felidegesítik a fórum normálisabb felét On Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Azon még nem gondolkoztatok, hogy ha nem klubnaphoz kötött, akkor lehetne máshol is tartani a fórumtalit? Végül is sokan nem laknak Budapesten, lehetne választani másik helyszínt - eddig a pestiek jártak jól, most lehetne kedvezni sorban a többieknek is. Pl. ha jól fogom, Cegléden és környékén hárman is laktok (Karrde, Donát, Ody) - legközelebb lehetne ott, utána meg mondjuk Veszprémben (hogy egyszer Dzséjt is jól járjon), és így még országjárás is kerekedik belőle. (én pl. még sosem voltam Cegléden ) Mi a véleményetek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Azon még nem gondolkoztatok, hogy ha nem klubnaphoz kötött, akkor lehetne máshol is tartani a fórumtalit? Végül is sokan nem laknak Budapesten, lehetne választani másik helyszínt - eddig a pestiek jártak jól, most lehetne kedvezni sorban a többieknek is. Pl. ha jól fogom, Cegléden és környékén hárman is laktok (Karrde, Donát, Ody) - legközelebb lehetne ott, utána meg mondjuk Veszprémben (hogy egyszer Dzséjt is jól járjon), és így még országjárás is kerekedik belőle.(én pl. még sosem voltam Cegléden ) Mi a véleményetek? Nem rossz ötlet.Részemről rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. (szerkesztve) Cegléden az a baj, hogy csak kocsma van. De ott olyan padok vannak, ahol egy asztalnál hatan is elférünk. De pl. Veszprémből eljönni ide, az majdnem egy fél napos út. És sajnos pénz tekintetében is iszonyú sok! Pesten lenne a jó, csak háznál! Vennék a boltban piát, és úgy. Persze ez kivitelezhetetlen. Szerkesztve: 2007. November 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hát nem gondoltam, hogy pont te fogod elsőnek ellenezni - de végül is csak egy ötlet volt. Ha nem, hát nem (Azt pedig nehezen hiszem el, hogy tényleg csak kocsma van...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hát nem gondoltam, hogy pont te fogod elsőnek ellenezni - de végül is csak egy ötlet volt. Ha nem, hát nem (Azt pedig nehezen hiszem el, hogy tényleg csak kocsma van...) Nem ellenzem, de alig jönne valaki, ezt már most aláírom. Épp Bomarral beszéljük, hogy neki 4000 Ft-ba kerülne ide eljönni. Egyszerűen sok. Van pizzéria is a városban, persze, de nem sok embernek való hely. A sörbár az, ahol lehetne többen egy asztalnál ülni, de az meg nem túl igényes, és füstös is. Én szégyelném magam helyettük is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Jó, értem, Cegléd nem jó. Akkor még olyan ötletem van, hogy legyen a szabadban (Margitsziget, Városliget Népliget stb. - kockás pléden piknik), oda lehet vinni a boltban vásároltat is, és mégis elég hangulatos tud lenni. Viszont meg kell vele várni a nyarat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Jó, értem, Cegléd nem jó. Pildi, ha egyedülálló lennél, talán meghívnálak, de csapatostul már gázos ez a hely. Pesten kellene valami jó helyet találni. Csendes, olcsó, és könnyen megközelíthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Pildi, ha egyedülálló lennél, talán meghívnálak, de csapatostul már gázos ez a hely. Pesten kellene valami jó helyet találni. Csendes, olcsó, és könnyen megközelíthető. Jó, vettem az adást, és mint idevalósi leány, körülnézek majd. Bár a bowlingos hely is csak spontán ugrott be szombaton (és örömmel olvastam, hogy elégedettek voltatok vele) - de egy pláza soha nem olcsó hely (bár azt tartom, hogy a Westendnél sokkal jobb volt népsűrűségben és szerintem árban is). Sajnos mostanság nem élek túl nagy társadalmi életet, és az aktuális vendéglátóipari egységeket emiatt nem nagyon ismerem, de ismerek olyanokat, akik viszont igen, tehát a helyzet nem reménytelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 20. (szerkesztve) Ez nagyon kedves tőled! Javaslom, hogy a további csevejt az erre kijelölt helyen folytassuk, mégpedig a fórumtali topikban. Szerkesztve: 2007. November 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Felkerült a Klub honlapjára egy kis képes összefoglaló. A sagások taroltak a kvízen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Köszi a linket! Elég hamar lesz a következő klubnap, de ha így csökken a színvonal, nem fogok részt venni rajta. No meg ez a StarWars klub tagság is érdekes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Hehe...Fazekas Attila tiszta Charlie Watts Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Lehet hogy távoli rokonok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Én örülök, hogy két hónap múlva lesz a következő klub, és nem három hónap múlva. Remélhetőleg jó páran el tudunk menni, és találkozni (bár január a vizsgaidőszak) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Hát én azt lehet kihagyom, mert január legvége, vagy február elején megyek Pestre, és ennyi pénzem nincs, hogy kétszer is megjárjam egy hónapon belül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Hát, akkor összekötjük az AvP-Requiem megnézésével, csak a te kedvedért... Én támogatnám az országjárást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Ki jön jövő héten? Már itt van a nyakunkon Én igen, ha a MÁV is úgy akarja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Nagyon valószínű, hogy sajna most nem tudok menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Kár. Valami fontos jön közbe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Úgy néz ki, leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Oks, akkor hozom vissza a Tőled kölcsönkapott SW paródia könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Kár. Valami fontos jön közbe? Anyagi gondok, ráadásul nem is olyan rég voltunk fent (december közepén, ha jól rémlik). Egyébként van már valami műsor tervezet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Nem néztem, de általában az szokott a legkevésbé érdekelni, szóval azért nem is figyeltem annyira még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.