Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Ilyenkor az a poén amikor Barta Zoli a sztárvárszos Fülével beszél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Jó hogy szóba jött a kiejtés.Barta Zoli Dzsedáj-lovagoknak mondja őket.De engem ez nagyon zavar.Én világéletemben Dzsedi-nek mondtam a Jedit.Ő miért ejti Dzsedájnak?Melyik a helyes?Angol mondatokban én is Dzsedájnak ejtem.Szerintem angolul Dzsedáj, magyarul viszont Dzsedi. Ti hogy ejtitek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Ahogy mondod Frenkie. Ha magyarul beszélsz, dzsedi, ha angolul dzsedáj. De angol kiejtést magyar mondatba... minimum necces Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Nem baj, majd a sagaforumosok beszólunk BZ-nek, hogy dzsedinek ejtse a cuccot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Ahogy mondod Frenkie. Ha magyarul beszélsz, dzsedi, ha angolul dzsedáj. De angol kiejtést magyar mondatba... minimum necces Eléggé szokatlan, de minden csak szokás kérdése, a németek például jédi-nek ejtik. J-t nem dzs-nek, hanem simán. Ami elterjed az adott országban ahhoz kell alkalmazkodni, ha tetszik ha nem. Nálunk a keverék terjedt el. Az elejét angolul ejtjük, a végét magyarul. Nekem talán ez még jobban is tetszik, mint az angol kiejtés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Szerintem sincs vele gond. Ha meg angolul idézek, úgyis angolul ejtem, mert az tényleg hülyén jönne ki, hogy a young dzsedi, who was a people of mine... stb. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Egy biztos a klubnapon hallgathatjuk majd a Dzsedájokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. who was a people of mine a pupil of mine Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Ody, remélem, már gyógyulgatsz Mindig készülök megőrülni BZ szövegétől, mert nem csak a dzsedájokkal jön, hanem egy SW címét sem tudja magyarul mondani. Hát kérem szépen, van szép magyar címük, minek akkor az angolt mondani ?? Dzsedinek mondom, angolban dzsedájnak, de ha jól megnézzük a leírást, magyarul j-vel lenne helyes, de nem úgy terjedt el. Fene tudja, honnan jött ez a hibrid változat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Én magyarul Dzsedizek, angolul Jedájozok, németül Jédizek, huttul meg Dzsidi Dzsedájozok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Ody, remélem, már gyógyulgatsz Lassan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Lassan. Ajaj, akkor nagy a baj További gyógyulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Én magyarul Dzsedizek, angolul Jedájozok, németül Jédizek, huttul meg Dzsidi Dzsedájozok És a zsang zsedáj? Ennyit nem használok, csak kettőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Lassan. Most már nincs visszaút! Jössz és kész! ( ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Ody, remélem, már gyógyulgatsz Mindig készülök megőrülni BZ szövegétől, mert nem csak a dzsedájokkal jön, hanem egy SW címét sem tudja magyarul mondani. Hát kérem szépen, van szép magyar címük, minek akkor az angolt mondani ?? Dzsedinek mondom, angolban dzsedájnak, de ha jól megnézzük a leírást, magyarul j-vel lenne helyes, de nem úgy terjedt el. Fene tudja, honnan jött ez a hibrid változat. Én pl a világ életben nem használtam azt a címet hogy a Sith-ek bosszúja.Soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. A leggyakrabban a sorszámot használom SW harmadik rész, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. a pupil of mine Hopsz... éljen az angol! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Most már nincs visszaút! Jössz és kész! ( ) Neked nem tudok ellenálni. Addigra biztos meggyógyulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. (szerkesztve) Neked nem tudok ellenálni. Addigra biztos meggyógyulok. Na azért! Bevetettem a pillarebegtetős meggyőzést. Szerkesztve: 2006. Február 8. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Kérdéseim. Pontosan mikor is lesz a klubnap? Hol? Menniy a belépő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Ody!Nem olvasol már híreket? : "Az alábbi információkat a Magyar Star Wars Klub juttatta el hozzánk következő klubrendezvényük időpontjáról és programjáról. Következő Klubnapunk: 2006. február 11. szombat, délelőtt 11.00 óra Duna Plaza Hollywood Multiplex, 8-as terem Belépődíj: 500 Ft A februári klubrendezvény műsorának középpontjában a The Empire Strikes Back áll. Ezen a napon két korabeli, ritkán látható interjú és az Empire of Dreams Birodalom visszavágos részének feliratos változata is levetítésre kerül. Azért az Episode III kapcsán is kerülnek még elő érdekes háttéranyagok. A tavaly nagy sikert aratott film DVD-felületének animációs világa megér egy pillantást... Ha marad időnk, bemutatunk néhányat a Star Wars Galaxis különlegességeinek végtelen tárházából. 2005-ben magyar rajongók Tunéziában egy privát túrán keresték fel a Saga forgatási helyszíneit. Élményeikről egy képes beszámoló segítségével szerezhetünk tudomást. A klubnapon lesz a STARFIGHTER című klubújság premierje. Ez a kiadvány 32 oldalas terjedelemben, A/4-es formátumban lát napvilágot. Megvásárolható a rendezvény ideje alatt 400,- Ft-os áron. A februári klubnap sem marad quiz-show nélkül. Aki kedvet érez egy kis agytornához, és elég felkészültnek gondolja magát, akkor mindenképpen érdemes indulnia a Star Wars-os nyereménykért! Akit inkább a cserebere és a kirakodó vásár érdekel, most sem fog csalódni. A játékoktól a könyvekig, a képregényektől a jelmez-kiegészítőkig mindent meg lehet találni. Hamarosan indul a klub önálló Web-oldala. Ezen nemcsak a házunk táján történt aktuális eseményekkel foglakozunk, hanem igyekszünk bemutatni minél több, az érdeklődésre számot tartó jelenkori és múltbeli történést... MAGYAR STAR WARS KLUB - 2006 echobase@citromail.hu Plokoom " SW.HU/HIREK Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Köszi. Olvasok híreket, de ezt nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Ody!Nem olvasol már híreket? : "Az alábbi információkat a Magyar Star Wars Klub juttatta el hozzánk következő klubrendezvényük időpontjáról és programjáról. Következő Klubnapunk: 2006. február 11. szombat, délelőtt 11.00 óra Duna Plaza Hollywood Multiplex, 8-as terem Belépődíj: 500 Ft A februári klubrendezvény műsorának középpontjában a The Empire Strikes Back áll. Ezen a napon két korabeli, ritkán látható interjú és az Empire of Dreams Birodalom visszavágos részének feliratos változata is levetítésre kerül. Azért az Episode III kapcsán is kerülnek még elő érdekes háttéranyagok. A tavaly nagy sikert aratott film DVD-felületének animációs világa megér egy pillantást... Ha marad időnk, bemutatunk néhányat a Star Wars Galaxis különlegességeinek végtelen tárházából. 2005-ben magyar rajongók Tunéziában egy privát túrán keresték fel a Saga forgatási helyszíneit. Élményeikről egy képes beszámoló segítségével szerezhetünk tudomást. A klubnapon lesz a STARFIGHTER című klubújság premierje. Ez a kiadvány 32 oldalas terjedelemben, A/4-es formátumban lát napvilágot. Megvásárolható a rendezvény ideje alatt 400,- Ft-os áron. A februári klubnap sem marad quiz-show nélkül. Aki kedvet érez egy kis agytornához, és elég felkészültnek gondolja magát, akkor mindenképpen érdemes indulnia a Star Wars-os nyereménykért! Akit inkább a cserebere és a kirakodó vásár érdekel, most sem fog csalódni. A játékoktól a könyvekig, a képregényektől a jelmez-kiegészítőkig mindent meg lehet találni. Hamarosan indul a klub önálló Web-oldala. Ezen nemcsak a házunk táján történt aktuális eseményekkel foglakozunk, hanem igyekszünk bemutatni minél több, az érdeklődésre számot tartó jelenkori és múltbeli történést... MAGYAR STAR WARS KLUB - 2006 echobase@citromail.hu Plokoom " SW.HU/HIREK Az a "Plokoom" az alján kicsit félreérthető, mintha én írtam volna a Magyar Star Wars Klub nevében. Természetesen én csak feltettem a szöveget a hírekbe, de a programajánlót nem én fogalmaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. (szerkesztve) Nem is a hírekben szoktam olvasni, mert a szomszéd faluban lakik egy (vagyis két) klubjáró hölgyemény, aki mindig elküldi a neki érkező hírlevelet (vajon miért nem íratkoztam még fel ). (korán lehet még, mert egy rakat helyesírási hibát kellett javítanom ) Szerkesztve: 2006. Február 7. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. No, úgy tűnik én is ellézengek a klubnapra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Akinek kell egy Deák térről menekített Vader a falára, az szóljon! Aszem 4 db van összesen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Akinek kell egy Deák térről menekített Vader a falára, az szóljon! Aszem 4 db van összesen... Beleférek még a jelentkezők közé? Azért nem tudtam menekíteni egyet sem, mert nem vagyok pesti Szóval jelentkeznék rá, és jövök is szombaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. (szerkesztve) Én is szívesen látnék egyet a falamon. Szerkesztve: 2006. Február 7. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. És még ottvannak, vagy már nállad Krande? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Én jelentkeznék. Ha van még hely. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.