Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2011. 06. 13. - 4:41, Dzséjt írta:

Tuti túlélte, mert a stáblista után van még egy jelenet, amiben a fej kinyitja a szemét. :)

Nekem egy másik befejezés van meg, ami mondjuk mozis. De letöltök egy BRRip verziót, kíváncsi leszek, hogy ott melyik befejezés lesz.

Szerkesztve: - SZKipi Padawan
Hozzászólás ideje:
  2011. 06. 13. - 13:54, Embo írta:

Én láttam és nagyon nem tetszett, de biztos az én hibám. :D

szerintem is harmat gyenge volt, pedig nagyon vártam és sok lehetőség is lett volna benne, de szinte semmit se használtak ki. :(

Tegnap vettem észre egy furcsaságot. Az X-Men 3 végén a stáblista után Charles Xaviér professzor egy kórházi ágyon fekszik és az egyik ápolónak a nevét mondja. Ez nekem azért furcsa, mivel van a filmben egy olyan jelenet,

melyben Jean Grey elpusztítja. Olyannyira elpusztítja, hogy semmi nem marad belőle, porrá " robbantja " .

Ezért nekem nem tiszta az utolsó jelenet. Valaki megtudná nekem ezt magyarázni???

Hozzászólás ideje:

Az véletlen nem tűnt fel, hogy az a "Xavier" fekete? Vagy, hogy abban a kórházban van, amit korábban mutattak, azzal a doktornővel, aki korábban szerepelt? Pedig elég szembetűnő. ;) Az ugyanis nem a doki, hanem az a beteg, akit korábban mutattak, és akiről mondta az a doktornő, hogy kómában van, majd azzal is előállt, hogy vajon egy olyan mutánsnak, akinek erős mentális képességei vannak, lenne-e joga belé költözni. A többit gondold ki magad. :)

2011. 06. 14. - 10:32, SZKipi Padawan írta:

Tegnap vettem észre egy furcsaságot. Az X-Men 3 végén a stáblista után Charles Xaviér professzor egy kórházi ágyon fekszik és az egyik ápolónak a nevét mondja. Ez nekem azért furcsa, mivel van a filmben egy olyan jelenet,

melyben Jean Grey elpusztítja. Olyannyira elpusztítja, hogy semmi nem marad belőle, porrá " robbantja " .

Ezért nekem nem tiszta az utolsó jelenet. Valaki megtudná nekem ezt magyarázni???

A tudatát áthelyezte a halála előtt annak a kómában lévő férfinak a testébe, akit a stáblista után mutatnak. De már a film alatt is beszélnek arról a férfiról, amikor még a prof. tanítja a fiatalokat a suliban.

Kicsit elkéstem, bocs. :oops:

Szerkesztve: - Lada
Hozzászólás ideje:
  2011. 06. 13. - 11:37, SZKipi Padawan írta:

Nekem egy másik befejezés van meg, ami mondjuk mozis. De letöltök egy BRRip verziót, kíváncsi leszek, hogy ott melyik befejezés lesz.

Két befejezés volt a filmhez, mindkettő mozis elvileg.

Hozzászólás ideje:
  2011. 06. 14. - 16:15, Ody Mandrell írta:

Megnéztem a Sunshine -t. Nagyon nyomasztó volt, de ettől független jó film. A vége is tetszett, bár kicsit sablonos volt. Viszont érdekelne, hogy akinek nem jött be, annak pontosan miért is nem?

Szerintem is nagyon jó (főleg a zenéje), mondjuk a vége fele kicsit fura lett a film.
Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Sunshine -t. Nagyon nyomasztó volt, de ettől független jó film. A vége is tetszett, bár kicsit sablonos volt. Viszont érdekelne, hogy akinek nem jött be, annak pontosan miért is nem?

Ez valami sci-fi?

Sunshine

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

unknown: Jó kis film volt, de azért nem egy taken. Ha 20 perccel megvágták volna, akkor szép pörgős lett volna, így viszont kicsit vontatott lett főleg a vége. Mondjuk az is biztos, hogy nem számítottam erre a végén, számomra kicsit meglepő volt. 7/10.

Hozzászólás ideje:

Király! Örülök, hogy megnézted és hogy hasonlóan látod :)

Hozzászólás ideje:

Bomarr, nekem a 2001 sem tetszik. :) (Na most hányan kapnak a szívükhöz? :D)

Bár az a monolitos dolog azért még fogyaszthatóbb, révén egy ismeretlen, a létezés egy magasabb síkján lévő fajtól származott.

Hozzászólás ideje:
  2011. 06. 15. - 18:14, Bomarr írta:

Király! Örülök, hogy megnézted és hogy hasonlóan látod :)

Most néztem meg az X-Men 2 című filmet, a filmben szerepel egy Kurt Wagner nevű mutáns akit Árnyéknak neveznek.

Az új X-Men filmben is van egy hasonló mutáns, csak az nem kék, hanem vörös.

Az ő neve Azazel. Szerintetek mi a köze egymáshoz a két mutánsnak?

2011. 06. 15. - 18:56, SZKipi Padawan írta:

Most néztem meg az X-Men 2 című filmet, a filmben szerepel egy Kurt Wagner nevű mutáns akit Árnyéknak neveznek.

Az új X-Men filmben is van egy hasonló mutáns, csak az nem kék, hanem vörös.

Az ő neve Azazel. Szerintetek mi a köze egymáshoz a két mutánsnak?

Igen, Mystic és Azazel fia Árnyék.

Szerkesztve: - Brodie

Nincs szerintem. Mindketten teleportálók. Mint ahogy a Fehér Királynőnek sem X professzorhoz.

Amúgy ez az új film reboot, szóval ne keress a 2 között semmit, mert nagyon ellentmondásos az eddigi filmekkel.

Szerk: Akkor tévedtem :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje:
  2011. 06. 15. - 18:20, Dzséjt írta:

Bomarr, nekem a 2001 sem tetszik. :)

Azt hittem, hogy csak én nem rajongok azért a filmért :)

Még nem néztem meg a Napfényt, de már legalább kiírtam, egyik nap végre én is megnézem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.