Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ma este megnéztem én is a Drive-ot. Előtte még csak elképzelhetőnek tartottam hogy tetszeni fog de az elején levő üldözést nézve már biztos voltam benne és úgy is lett. Annyira ugyan nem sikerült megfognia hogy beálljak a Refn-Drive-Ryan trióra felfokozott dicsérethullámot zúdító nézők közé de ezt egyáltalán nem tartom problémának.

Nagy füst, kicsi láng.

Én is így látom. Nekem már az előzőek is ilyesminek tűntek a trélereik alapján.
Hozzászólás ideje:

Szerintem is tuti be fog jönni nekem. :) Már az első előzetesnél éreztem, hogy a hangulata valami piszkosul eltalált.

Viszont beszereztem menet közben a Mestergyilkost és az X-men Első osztály filmeket. Először ezeken rágom át magam, aztán remélem jön szinkronosan a Drive is valamikor. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem is tuti be fog jönni nekem. :) Már az első előzetesnél éreztem, hogy a hangulata valami piszkosul eltalált.

Viszont beszereztem menet közben a Mestergyilkost és az X-men Első osztály filmeket. Először ezeken rágom át magam, aztán remélem jön szinkronosan a Drive is valamikor. :)

Van DVDscreener a magoson, plusz felirat is. Szerintem nem érdemes várni vele. :)

Hozzászólás ideje:

"A Halálos iramban ötödik felvonása a franchise legsikeresebb darabja lett, az Universal nem teketóriázott sokat, berendelte a folytatást, amelyet ismét Justin Lin fog dirigálni. Lin e miatt hagyta magára a Hegylakó remake-et és a Terminátor 5-öt, aki állítása szerint már leforgatott egy 12 perces üldözést, csak úgy gyakorlás gyanánt.

Úgy hírlik, hogy az Universal azt tervezi, hogy a hatodik és hetedik részt egyben forgatja le Európában, ráadásul azt szeretnék, ha Jason Statham is bepattanna a volán mögé. Stathamnak ráadásul van gyakorlata is a vezetésben, A szállító (The Transporter) trilógiában nyomhatta tövig a gázt, A banki meló (The Bank Job) filmben szintén vezethetett. "

Jöhet a harmadik kopasz. :D

Hozzászólás ideje:

Barátnőmmel totál hülyének érezzük magunkat, amiért mindenki áradozik a filmről, nekünk meg maga volt a borzalom. Gondolkodunk, hogy megnézzük újra, hátha változik valami. :D

Ne érezd hülyének magadat, mert áradozni én sem tudok a filmről (bár borzalomnak sem tartom, valahol az arany középúton vagyok) :) Valahogy érzékelem, miért tartjátok borzalmasnak, csak nem tudom elmagyarázni :(

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Barátnőmmel totál hülyének érezzük magunkat, amiért mindenki áradozik a filmről, nekünk meg maga volt a borzalom. Gondolkodunk, hogy megnézzük újra, hátha változik valami. :D

Nincs ebben semmi misztikum. :) Nektek nem jött be. Mondjuk eléggé hangulat film, de nekem pont ez a feeling a gyengém. :) Nálam 2001, Solaris szintet üt meg, hangulatilag. A zene miatt a nosztalgiafaktor is nagy ám benne.

Hozzászólás ideje:

Nyugi Donát, inkább feléd hajlik a véleményem.

Mégis megnéztem a szóban forgó alkotást. Nem mondanám alapvetően rossz filmnek (mert tényleg nem az), de számomra sehol sincs az év filmje címhez!

És az ajnározás.... hát igen, előző évben a Social Network-el voltam így... bár a Drive jobban bejött mint a nevezett másik, annak és ennek a hype-jával sem tudtam/tudok mit kezdeni, de nem is az én dolgm, hogy bármit is kezdjek vele. :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Megnéztem én is a Drive-ot. Hihetetlen jó hangulata van. A zenéje meg fantasztikus. Árad a filmből a 80-as évek feelingje. Nekem nagyon tetszett, persze rá kell érezni a ritmusára.

Hozzászólás ideje:

Megnéztem én is a Drive-ot. Hihetetlen jó hangulata van. A zenéje meg fantasztikus. Árad a filmből a 80-as évek feelingje. Nekem nagyon tetszett, persze rá kell érezni a ritmusára.

Remélem kiadják BD-n nálunk is. Úgy lenne az igazi. :clap2:

Hozzászólás ideje:

Tegnap úgy döntöttem, hogy megnézem a Batman: Kezdődik című filmet, és nem bántam meg!

Még mindig nagyon tetszik! A második részről nem is beszélve, jövőre jön a harmadik rész,

hát nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz! :)

De egyúttal azt is szeretném megkérdezni, hogy ti mit gondoltok a két új Batman filmről,

és a régi Batman filmekről?

Szerkesztve: - SZKipi Padawan

Hozzászólás ideje:

Régi Batman filmek (Burton féle) nálam közepes!

A Batman Forever elmegy, a Batman and Robin no comment kategória (rossz... nagyon rossz)

Nolan Batman filmjei: nálam az abszolút besza-behu kategória... imádom mindkét részt, és már előre imádom a harmadikat is.

(Röviden, tömören ennyi részemről) :P

Hozzászólás ideje:

Tree of Life:

Valami gyönyörű film volt. de ez csak a megnézés után esett le. Nagyon elgondolkodtató, és nagyon szép a képi világa. Aki szereti ha egy történetet képi metaforákkal mesélnek el, annak a film kötelező. Brad Pittnek meg lassan DiCaprio mellett a helye olyan jól játszik. Kell a filmhez hangulat, de ha megvan akkor üt.

Hozzászólás ideje:

De egyúttal azt is szeretném megkérdezni, hogy ti mit gondoltok a két új Batman filmről,

és a régi Batman filmekről?

Batman: ha megnézem, felhívom Obamát és bevallom, hogy én lőttem le Kennedy-t.

Batman Returns: azt is bevallom, hogy Lincoln vére is az én kezemen szárad.

Batman Forever: Putyint is kap egy telefont, és megvallom Csernobillt.

Batman & Robin: Challenger, Columbia!

Batman Begins: A Batman film. Az első. Az egyetlen, ha nem lenne a folytatása.

The Dark Knight: remek film, de szerintem kiölték belőle Gotham egyediségét, és a sztorit is kicsit túlbonyolították, ezért egy hajszálnyival lemarad nálam a Beginstől.

Hozzászólás ideje:

Tree of Life:

Valami gyönyörű film volt. de ez csak a megnézés után esett le. Nagyon elgondolkodtató, és nagyon szép a képi világa. Aki szereti ha egy történetet képi metaforákkal mesélnek el, annak a film kötelező. Brad Pittnek meg lassan DiCaprio mellett a helye olyan jól játszik. Kell a filmhez hangulat, de ha megvan akkor üt.

Ezt a filmet én is megakarom majd nézni, valahogy bejönnek az ilyen témájú alkotások.

Dzséjt, egyszerűen imádom a hozzászólásaidat!!! :D

Viszont az is igaz amit Revan9 Nagyúr írt, sokan így látják. Hétvégén megnézem az összes Batman részt,

utána írok majd egy véleményt én is. Addig is, várom, hogy kinek mi a véleménye! :)

Hozzászólás ideje:

A Batman Begins után a régi részek egyenlőek lettek nálam a nullával. Mintha nem is léteznének.

A Batman Beginst és a Sötét Lovagot egyformán szeretem.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

A Batman Begins után a régi részek egyenlőek lettek nálam a nullával. Mintha nem is léteznének.

A Batman Beginst és a Sötét Lovagot egyformán szeretem.

Ami a képek és pár YouTube-os videón látszik az alapján a

régi Batman filmek jobban hasonlítanak a képregényre, például

ott van a Jack Nicholson-os Joker, az sokkal meseszerűbb mint a Heath Ledger-es Joker. Persze egyikkel

sem lenne jó találkozni, de valahogy az új bohóc, félelmetesebb és közelebb is érzi magához az ember.

Valahogy azt sugallja, hogy a mi világunkban is lehetnek Joker-ek. Ezt az érzést Nicholson-nál

nem fedeztem fel. Bár elég régen is láttam, így nem vagyok teljesen biztos benne, hogy most mit éreznék.

Majd hétvégén kiderül.

Szerkesztve: - SZKipi Padawan

Hozzászólás ideje:

Denevérember: Ez a Batmanus-múvi jönne be a legjobban ha nem lenne a TéDéKá. Küszöbön a következő újranézés.

Batman visszatér: Néhány nézés után nem érdekelt tovább.

Mindörökké Batman: Marhaságigény esetén újranézős de a legutóbbi nézés után arra jutottam hogy talán a következő lesz az utolsó.

Batman és Robin: Néhány nézés után nem érdekelt tovább.

Batman: Kezdődik: A gyerek Brúsz jelenetei nélkül jobban bejönne de ettől függetlenül ha tehetem bele-belenézek mikor műsorra tűzi valamelyik csatorna.

The Dark Knight: Ez a Batmanus-múvi jön be a legjobban.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Cameron Jimmy hangosan kameózgat. :D

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.