Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 30. - 19:43, Donát írta:

Kétszer néztem már meg a moziban, de... nem tudjátok, mikor érkezik az online "boltokba" a Star Trek? :)

hát szinkronosan már van fent jó minőségű.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Én innen szereztem be egy jó minőségű angol mkv-t. Szinkronosat nem tudok mert úgy egyelőre nem érdekel.

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 30. - 21:22, Donát írta:

Köszi!

Az első nem kamerás verzióra gondoltam amúgy, az mikorra várható?

Kb 2-3 hét ha 2 hete mutatták be. Akkor már szokott lenni egy dvd-rip ha meg szerencse is van akkor brrip, valószinü az oroszoktól.

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 30. - 21:27, Frenkie írta:

Kb 2-3 hét ha 2 hete mutatták be. Akkor már szokott lenni egy dvd-rip ha meg szerencse is van akkor brrip, valószinü az oroszoktól.

Hát nem mi tőlünk? Mi vagyunk a kalózkodás fellegvára, nálunk már olyan filmek is kinn vannak torrent oldalakon BR ripben, minden létező nyelven, amik el sem készültek. Sőt, talán már olyanok is, amik csak forgatókönyvben léteznek. :D

Amúgy szerintem inkább 2-3 hónap az a hét. Az R5 az első tűrhető minőség, az meg néhány hónapra a bemutató után jön általában. Esetleg a DVDSCR, bár az nálam tűréshatáron kívül esik.

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 31. - 16:42, Ody Mandrell írta:

Kudar! Honnan lehet leszedni a jó minőségű magyar szinkronos ST-t?

Hozzászólás ideje:

Bithumen-en tényleg fent van, most bele is néztem. Nem olyan rossz felvétel, de számomra egy kicsit még zavaró ez a minőség. Ettől függetlenül lehet megnézem majd egészbe...

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 31. - 2:55, Dzséjt írta:

Amúgy szerintem inkább 2-3 hónap az a hét. Az R5 az első tűrhető minőség, az meg néhány hónapra a bemutató után jön általában. Esetleg a DVDSCR, bár az nálam tűréshatáron kívül esik.

Igen, igazad van elírtam, bár volt már olyan hogy az amcsi bemutató után 1 hónappal volt már BR-rip.

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 01. - 12:28, Darth Revan9 írta:

2014-ben elkezdik forgatni a World of Warcraft filmet.

Nagyon rákattantak mindenfele a video játékok filmadaptációira. Erről még speciel nem hallottam, háát meglátjuk. :)

Hozzászólás ideje:

Az X-Men filmek kapcsán lenne kérdésem:

Az 1-3. rész és a Farkas c. előzmény egymáshoz tartozik, míg a First Class elvileg ezektől teljesen különálló. Mi a helyzet az idén érkező "Farkas" . filmmel és a 2014-es újabb X-Mennel? Ezek megint különállók, vagy a korábbi filmek közül tartoznak valamihez. Kissé nehéz nyomon követni.

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 01. - 14:10, Csak 1 rajongó írta:

Az X-Men filmek kapcsán lenne kérdésem:

Az 1-3. rész és a Farkas c. előzmény egymáshoz tartozik, míg a First Class elvileg ezektől teljesen különálló. Mi a helyzet az idén érkező "Farkas" . filmmel és a 2014-es újabb X-Mennel? Ezek megint különállók, vagy a korábbi filmek közül tartoznak valamihez. Kissé nehéz nyomon követni.

Kicsit mindegyik összevág, de mégsem. A farkas sem illik igazából, vagyis van sok eltérő dolog az 1-3mal, így gondolom az új film is így lesz. Ahogy a Days of future is.

Hozzászólás ideje:

Star Trek Into The Darkness.

Remek film, igazán szórakoztató sci-fi, lélegzetelállító látványvilággal és akciókkal. A vége különösen tetszett (tudjátok miért). Egy jól összerakott munka, de zseniálisnak semmiképp nem mondanám. Persze ha fan lennék, akkor lehet, hogy magam alá csináltam volna. :D Az SW kapcsán továbbra se érzem mértékadónak ezt a filmet.

Hozzászólás ideje:

Tényleg nem zseniális, csak kolosszális. Zseniális az előző volt. :D

Hozzászólás ideje:

Engem nem szippantott be. :)

Hozzászólás ideje:

Nem is tudom, tisztelgés a rajongók előtt, az eredeti film ismeretében behozott fordulat.

Wrath of Khan spoiler

Hozzászólás ideje:

Ody, szerintem te félreérted

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.