Hozzászólás ideje: 2007. Október 4.17 éve Szerintem az a neje. De ez nem Rachel Weisz! Szerkesztve: 2007. Október 4.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Október 4.17 éve De ez nem Rachel Weisz! Ő kiszállt és Maria Bello ugrott be helyette.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 6.17 éve http://www.sg.hu/cikkek/55373/vin_diesel_lesz_a_terminator Igaz hogy nem kell a Terminatorhoz valami komoly színészi tudás, de nagyon remélem hogy ez csak egy pletyka.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 6.17 éve Végülis már korábban -még a T3 előtt- felmerült a neve, hogy ő lesz a Terminator Színészi tehetség meg tényleg nem kell hozzá Szerkesztve: 2007. Október 6.17 éve - Oldfighter
Hozzászólás ideje: 2007. Október 6.17 éve Borzalom lenne.Schwarzeneggerrel szoktuk meg.Ő kell.De minek is?Ennek már a jövőben kell játszódnia.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 6.17 éve Legyen Stallone a Törnibátor. "Az utolsó akcióhős"ben jól elvan a T2-es reklámkartonon csak napszemi nincs rajta. Hát az kész röhej.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 7.17 éve Megnéztem ma a Death Proof-t.Szerintem ez Tarantino legrosszabb fílmje.Nem is csodálom, hogy megbukott.Olyan szinten elhúz jeleneteket, hogy néha majdnem elaludtam.Kurt Russell sem egy nagy szám.A két kocsi ér valamit benne a hörgős V8-asokkal. Remélem a Planet Terror jobb lesz.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 7.17 éve A Planet Terror a vicces zúzós horror. Sztem vicces lett, én fel tudtam rajta nevetni többször is. A Proof nekem sem tetszett, bár mondjuk nekem Tarantinotól egyedül a Ponyvaregény a nagy kedvencem.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 7.17 éve A Planet Terror a vicces zúzós horror. Sztem vicces lett, én fel tudtam rajta nevetni többször is. Ezzel egyet értek. Olyan mint a Hullajó. Idétlen, véres zombihent mai kivitelben. Már csak a kivágott tíz percre lennék kiváncsi A Proofot még nem láttam.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 8.17 éve Megnéztem ma a Death Proof-t.Szerintem ez Tarantino legrosszabb fílmje.Nem is csodálom, hogy megbukott.Olyan szinten elhúz jeleneteket, hogy néha majdnem elaludtam.Kurt Russell sem egy nagy szám.A két kocsi ér valamit benne a hörgős V8-asokkal.Remélem a Planet Terror jobb lesz. Hát én is valahogy így voltam vele. Voltak benne szép jelenetek, de összeségében nem volt nagy szám. Kurt viszont sztem nagyon nagy volt. Viszont a legvégén azt hittem agyvérzést kapok...
Hozzászólás ideje: 2007. Október 8.17 éve Szerző A Death Proofban ami ér valamit az a végén az autós-üldözés meg a közepén a "gázolás"... egyébként meg röhej, hogy pont egy Tarantino filmben legyenek ennyire unalmasak és idegesitőek a párbeszédek. A Planet Terror viszont 10/10-es film nálam
Hozzászólás ideje: 2007. Október 8.17 éve A Death Proofban ami ér valamit az a végén az autós-üldözés meg a közepén a "gázolás"... egyébként meg röhej, hogy pont egy Tarantino filmben legyenek ennyire unalmasak és idegesitőek a párbeszédek. A Planet Terror viszont 10/10-es film nálam Remélem hamar megjelenik itthon dvdn.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 8.17 éve +volt. Eltekintve a sok undormánytól egész muris de nem hiszem hogy máskor is +nézem. Szerkesztve: 2007. Október 8.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Október 8.17 éve December elején jön a Transformes DVD! További részletek az extrákról, és a szinkronról itt olvashatók.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 8.17 éve December elején jön a Transformes DVD! Már elő van jegyezve a húgomnál névnapi ajándéknak
Hozzászólás ideje: 2007. Október 9.17 éve Egy brutál DTS hangsávot rádobhatak volna Kíváncsi leszek viszont a szinkronra. Jónak igérkezik, legalábbis a nevek olvasatán.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 9.17 éve Csak nehogy a transzik hangja Griviszinkronminőségű legyen. Szerkesztve: 2007. Október 9.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Október 9.17 éve Egy brutál DTS hangsávot rádobhatak volna Kíváncsi leszek viszont a szinkronra. Jónak igérkezik, legalábbis a nevek olvasatán. Én is a DTS-t hiányolom, bár a szomszédok már így sem fognak szeretni
Hozzászólás ideje: 2007. Október 9.17 éve Csak nehogy a transzik hangja Griviszinkronminőségű legyen. Áh, bőven elég a Mikrobi is
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.