Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Áh, bőven elég a Mikrobi is :D

Akkor minden transzinak adhatta volna ugyanaz a fazon a hangját: Mik Róbert. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ezek a szomszédok már csak ilyenek. Fingjuk sincs a minőségi cuccok iránt :D

Hát engem is idegesítene egy ilyen helyzet. Attól meg kifejezetten idegbajt kapnék, ha a szobám falának a túloldalán SW-nézés történne.... bár akkor ALIGHANEM inkább átkéredzkednék mozizni.

Hozzászólás ideje:

- Hol vannak a birodalmi rohamosztagosok?!

- Mr. Tejfelben uram de csak a hátsó kijáraton tudnak kijönni!

:D

Hozzászólás ideje:
Jujj de süt róla Burton sötét hangulata. :D

Egyik kedvenc rendezőm.

Annyira elvont filmeket tud csinálni - nem feltétlenül sötétet, gondoljunk csak a Charlie és a csokigyárra.

Az egyik új sorozatnak van hamisítatlan Burton-ös hangulata, a Pushing Daisies-nek.

Hozzászólás ideje:

Idehaza lesz egy hónap különbség a bemutatók között, szóval ha ütni nem is de tuti, hogy sokkal több nézőt fog a moziba csalni a Macskafogó mint az AVPR :D Márcsak a korhatár miatt is :D

Node azért érdekes összehasonlítás lesz akkor az AVPR a Cloverfield-el, márha ez utóbbi világpremier lesz. :D

Hozzászólás ideje:
Idehaza lesz egy hónap különbség a bemutatók között, szóval ha ütni nem is de tuti, hogy sokkal több nézőt fog a moziba csalni a Macskafogó mint az AVPR :D Márcsak a korhatár miatt is :D

Node azért érdekes összehasonlítás lesz akkor az AVPR a Cloverfield-el, márha ez utóbbi világpremier lesz. :D

Lol... AVPR-t összehasonlítani a Macskafogóval... no comment

Hozzászólás ideje:

Szerintem még nézőszámba is durva, éppen a stílusbeli különbség miatt. AVPR-re max a fanok meg a horrorrajongók mennek el. Macskafogó 2-re pedig kicsik és nagyok egyaránt mehetnek. Egyértelmű, hogy a Macskafogó 2 jobban fog tarolni, kivétel ha bűn rossz lesz, az AVPR meg bűnjó. De szvsz éppen fordítva lesz... :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem még nézőszámba is durva, éppen a stílusbeli különbség miatt. AVPR-re max a fanok meg a horrorrajongók mennek el. Macskafogó 2-re pedig kicsik és nagyok egyaránt mehetnek. Egyértelmű, hogy a Macskafogó 2 jobban fog tarolni, kivétel ha bűn rossz lesz, az AVPR meg bűnjó. De szvsz éppen fordítva lesz... :D

Szavaidból csalódást érzek, pedig nem kéne. A maga nemében ugyanis mindkét sztori nagyszerü. :D Szerintem mindenki meg fogja találni a maga számításait :D

Hozzászólás ideje:
Szavaidból csalódást érzek, pedig nem kéne. A maga nemében ugyanis mindkét sztori nagyszerü. :D Szerintem mindenki meg fogja találni a maga számításait :D

Nincs benne csalódás, mert ahhoz, hogy csalódjak, látnom kéne a filme(ke)t :D

AVPR esetében jogos félsz van bennem (az AVP után egy újabb jelenes sztorit nehézkesen vesz be a gyomrom, pláne, hogy ezt lendületből egy városba dobták), a Macskafogó 2 esetében meg optimista vagyok :D

Jó ez a Saddam-Mouseszeim :D

Ez a fekete-fehér moszat amúgy mi akar lenni? Mert tud beszélni, meg Herrierbe bepattanni, de amúgy micsoda? :?

Hozzászólás ideje:
Sztoriról lehet valamit tudni, vagy jobb ha utánanézek? :D

Sajnos épp ezaz, nincs különösebb sztorija.Van ez a Hayden-gyerek aki tudja teleportálni magát oda ahova akarja, és egyszer összefut egy másik palival akinek szintén van ilyen képessége.

Hozzászólás ideje:
Nincs benne csalódás, mert ahhoz, hogy csalódjak, látnom kéne a filme(ke)t :D

AVPR esetében jogos félsz van bennem (az AVP után egy újabb jelenes sztorit nehézkesen vesz be a gyomrom, pláne, hogy ezt lendületből egy városba dobták), a Macskafogó 2 esetében meg optimista vagyok :D

Jó ez a Saddam-Mouseszeim :D

Ez a fekete-fehér moszat amúgy mi akar lenni? Mert tud beszélni, meg Herrierbe bepattanni, de amúgy micsoda? :D

Az AVP nél nálam is a jelen az ami szálkát hagyot a szemembe, elvégre a jövőben mennyire tartottak attól, hogy nehogy a Földre jussanak az idegenek. Legalábbis Repley és társai részéről.

Az a szürke maszat szerintem egy borz :D

Hozzászólás ideje:
Az akciók elég jónak tünnek ebben a Hayden filmben... Mace Windu strikes back! :D

Nagyon jónak tűnik ez a Jumper. Mintha a NightCrawler saját filmet kapott volna. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.