Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Ma este megnéztem én is a Drive-ot. Előtte még csak elképzelhetőnek tartottam hogy tetszeni fog de az elején levő üldözést nézve már biztos voltam benne és úgy is lett. Annyira ugyan nem sikerült megfognia hogy beálljak a Refn-Drive-Ryan trióra felfokozott dicsérethullámot zúdító nézők közé de ezt egyáltalán nem tartom problémának. Nagy füst, kicsi láng. Én is így látom. Nekem már az előzőek is ilyesminek tűntek a trélereik alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Nekem is meg volt a Drive. Nagyon jó kis film, teljesen a hatása alá vont ami nagy szó. Isteni a zenéje, Cliff Martinez egy zseni. Mondjuk ezt már a Solaris óta tudom. BD-n vevősnek néz ki. Oldie nézd meg, Te imádni fogod! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Szerintem is tuti be fog jönni nekem. Már az első előzetesnél éreztem, hogy a hangulata valami piszkosul eltalált. Viszont beszereztem menet közben a Mestergyilkost és az X-men Első osztály filmeket. Először ezeken rágom át magam, aztán remélem jön szinkronosan a Drive is valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Szerintem is tuti be fog jönni nekem. Már az első előzetesnél éreztem, hogy a hangulata valami piszkosul eltalált. Viszont beszereztem menet közben a Mestergyilkost és az X-men Első osztály filmeket. Először ezeken rágom át magam, aztán remélem jön szinkronosan a Drive is valamikor. Van DVDscreener a magoson, plusz felirat is. Szerintem nem érdemes várni vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. "A Halálos iramban ötödik felvonása a franchise legsikeresebb darabja lett, az Universal nem teketóriázott sokat, berendelte a folytatást, amelyet ismét Justin Lin fog dirigálni. Lin e miatt hagyta magára a Hegylakó remake-et és a Terminátor 5-öt, aki állítása szerint már leforgatott egy 12 perces üldözést, csak úgy gyakorlás gyanánt. Úgy hírlik, hogy az Universal azt tervezi, hogy a hatodik és hetedik részt egyben forgatja le Európában, ráadásul azt szeretnék, ha Jason Statham is bepattanna a volán mögé. Stathamnak ráadásul van gyakorlata is a vezetésben, A szállító (The Transporter) trilógiában nyomhatta tövig a gázt, A banki meló (The Bank Job) filmben szintén vezethetett. " Jöhet a harmadik kopasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Statham jöhet minden mennyiségben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Oldie! Megnézted már a Drive -ot???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Oldie! Megnézted már a Drive -ot???? Írtam, hogy ha majd jön szinkronosan, majd akkor nézzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Írtam, hogy ha majd jön szinkronosan, majd akkor nézzem. Ne viccelj már ember! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Drive Eszméletlen jó film. Rég jöttem már ki a moziból ilyen jó érzéssel. (Bár utólag belegondolva lehetett volna több autós rész is benne) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Drive Eszméletlen jó film. Rég jöttem már ki a moziból ilyen jó érzéssel. (Bár utólag belegondolva lehetett volna több autós rész is benne) Szerintem is zseniális. Majd írok róla bővebben, mert van mit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Barátnőmmel totál hülyének érezzük magunkat, amiért mindenki áradozik a filmről, nekünk meg maga volt a borzalom. Gondolkodunk, hogy megnézzük újra, hátha változik valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. (szerkesztve) Barátnőmmel totál hülyének érezzük magunkat, amiért mindenki áradozik a filmről, nekünk meg maga volt a borzalom. Gondolkodunk, hogy megnézzük újra, hátha változik valami. Ne érezd hülyének magadat, mert áradozni én sem tudok a filmről (bár borzalomnak sem tartom, valahol az arany középúton vagyok) Valahogy érzékelem, miért tartjátok borzalmasnak, csak nem tudom elmagyarázni Szerkesztve: 2011. Október 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Barátnőmmel totál hülyének érezzük magunkat, amiért mindenki áradozik a filmről, nekünk meg maga volt a borzalom. Gondolkodunk, hogy megnézzük újra, hátha változik valami. Nincs ebben semmi misztikum. Nektek nem jött be. Mondjuk eléggé hangulat film, de nekem pont ez a feeling a gyengém. Nálam 2001, Solaris szintet üt meg, hangulatilag. A zene miatt a nosztalgiafaktor is nagy ám benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. (szerkesztve) Nyugi Donát, inkább feléd hajlik a véleményem. Mégis megnéztem a szóban forgó alkotást. Nem mondanám alapvetően rossz filmnek (mert tényleg nem az), de számomra sehol sincs az év filmje címhez! És az ajnározás.... hát igen, előző évben a Social Network-el voltam így... bár a Drive jobban bejött mint a nevezett másik, annak és ennek a hype-jával sem tudtam/tudok mit kezdeni, de nem is az én dolgm, hogy bármit is kezdjek vele. Szerkesztve: 2011. Október 6. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megnéztem én is a Drive-ot. Hihetetlen jó hangulata van. A zenéje meg fantasztikus. Árad a filmből a 80-as évek feelingje. Nekem nagyon tetszett, persze rá kell érezni a ritmusára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megnéztem én is a Drive-ot. Hihetetlen jó hangulata van. A zenéje meg fantasztikus. Árad a filmből a 80-as évek feelingje. Nekem nagyon tetszett, persze rá kell érezni a ritmusára. Remélem kiadják BD-n nálunk is. Úgy lenne az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Remélem kiadják BD-n nálunk is. Úgy lenne az igazi. Tuti kiadják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. A FB azt írta most, hogy 11én jön az Avengers trailer! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. (szerkesztve) Tegnap úgy döntöttem, hogy megnézem a Batman: Kezdődik című filmet, és nem bántam meg! Még mindig nagyon tetszik! A második részről nem is beszélve, jövőre jön a harmadik rész, hát nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz! De egyúttal azt is szeretném megkérdezni, hogy ti mit gondoltok a két új Batman filmről, és a régi Batman filmekről? Szerkesztve: 2011. Október 7. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Régi Batman filmek (Burton féle) nálam közepes! A Batman Forever elmegy, a Batman and Robin no comment kategória (rossz... nagyon rossz) Nolan Batman filmjei: nálam az abszolút besza-behu kategória... imádom mindkét részt, és már előre imádom a harmadikat is. (Röviden, tömören ennyi részemről) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Tree of Life: Valami gyönyörű film volt. de ez csak a megnézés után esett le. Nagyon elgondolkodtató, és nagyon szép a képi világa. Aki szereti ha egy történetet képi metaforákkal mesélnek el, annak a film kötelező. Brad Pittnek meg lassan DiCaprio mellett a helye olyan jól játszik. Kell a filmhez hangulat, de ha megvan akkor üt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. De egyúttal azt is szeretném megkérdezni, hogy ti mit gondoltok a két új Batman filmről, és a régi Batman filmekről? Batman: ha megnézem, felhívom Obamát és bevallom, hogy én lőttem le Kennedy-t. Batman Returns: azt is bevallom, hogy Lincoln vére is az én kezemen szárad. Batman Forever: Putyint is kap egy telefont, és megvallom Csernobillt. Batman & Robin: Challenger, Columbia! Batman Begins: A Batman film. Az első. Az egyetlen, ha nem lenne a folytatása. The Dark Knight: remek film, de szerintem kiölték belőle Gotham egyediségét, és a sztorit is kicsit túlbonyolították, ezért egy hajszálnyival lemarad nálam a Beginstől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Batman Nagyszerű. Batman visszatér Nagszerű. Mindörökké Batman. Rémes. Batman és Robin Rémes. Btman Kezdődik Kiváló A Sötét Lovag Tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Tree of Life: Valami gyönyörű film volt. de ez csak a megnézés után esett le. Nagyon elgondolkodtató, és nagyon szép a képi világa. Aki szereti ha egy történetet képi metaforákkal mesélnek el, annak a film kötelező. Brad Pittnek meg lassan DiCaprio mellett a helye olyan jól játszik. Kell a filmhez hangulat, de ha megvan akkor üt. Ezt a filmet én is megakarom majd nézni, valahogy bejönnek az ilyen témájú alkotások. Dzséjt, egyszerűen imádom a hozzászólásaidat!!! Viszont az is igaz amit Revan9 Nagyúr írt, sokan így látják. Hétvégén megnézem az összes Batman részt, utána írok majd egy véleményt én is. Addig is, várom, hogy kinek mi a véleménye! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. (szerkesztve) A Batman Begins után a régi részek egyenlőek lettek nálam a nullával. Mintha nem is léteznének. A Batman Beginst és a Sötét Lovagot egyformán szeretem. Szerkesztve: 2011. Október 7. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. (szerkesztve) A Batman Begins után a régi részek egyenlőek lettek nálam a nullával. Mintha nem is léteznének. A Batman Beginst és a Sötét Lovagot egyformán szeretem. Ami a képek és pár YouTube-os videón látszik az alapján a régi Batman filmek jobban hasonlítanak a képregényre, például ott van a Jack Nicholson-os Joker, az sokkal meseszerűbb mint a Heath Ledger-es Joker. Persze egyikkel sem lenne jó találkozni, de valahogy az új bohóc, félelmetesebb és közelebb is érzi magához az ember. Valahogy azt sugallja, hogy a mi világunkban is lehetnek Joker-ek. Ezt az érzést Nicholson-nál nem fedeztem fel. Bár elég régen is láttam, így nem vagyok teljesen biztos benne, hogy most mit éreznék. Majd hétvégén kiderül. Szerkesztve: 2011. Október 7. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. (szerkesztve) Denevérember: Ez a Batmanus-múvi jönne be a legjobban ha nem lenne a TéDéKá. Küszöbön a következő újranézés. Batman visszatér: Néhány nézés után nem érdekelt tovább. Mindörökké Batman: Marhaságigény esetén újranézős de a legutóbbi nézés után arra jutottam hogy talán a következő lesz az utolsó. Batman és Robin: Néhány nézés után nem érdekelt tovább. Batman: Kezdődik: A gyerek Brúsz jelenetei nélkül jobban bejönne de ettől függetlenül ha tehetem bele-belenézek mikor műsorra tűzi valamelyik csatorna. The Dark Knight: Ez a Batmanus-múvi jön be a legjobban. Szerkesztve: 2011. Október 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. (szerkesztve) Cameron Jimmy hangosan kameózgat. Szerkesztve: 2011. Október 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Vasöklöt látta már innen valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.