Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szomorú, hogy ott nem ismerik a spoiler kapcsolót egyesek. :(

Itt speciel azért regelt az ürge, hogy beírja caps lock-kal hogy mi a film vége.

Ezt már megszívtam akkor is amikor a Dexter 4. évadzáróját lőtték le ugyanígy, egy letöltőoldalon. Ilyenkor kedvem támadna beleütni a gyökér fejét a billentyűzetbe.

Hozzászólás ideje:

Nemrég végeztem a Batman Beginsszel újra, és megint rá kellett döbbenem mennyire fantasztikus alkotás. Ahogy az egész fel van építve, ahogy szinte érezzük Wayne vergődését a harag és a megbocsájtás közt ahogy szorítunk Rachelért, ahogy ábrázolva van az egész korrupt város és mocskos a bűntől mind-mind kiemeli a hasonló filmek közül. Holnap jön a TDK.

Hozzászólás ideje:

Én is az elmúlt hetekben rágyúrtam a TDKR-ra. A Begins egy kiváló kalandfilm, jól felépített háttérsztorival. A TDK pedig egy masszív pszicho-gyomros, ahogy megismerjük a denevér és a város erkölcsi határait.

Én a Rises-ban arra számítok, hogy Batmannél elszakad a gépszíj. Nem hiszem, hogy a felemelkedés csak a TDK-ban történtekből értendő.

Csütörtök kora délutánig bírom, addigra ott kell lennem a moziban.icon32.gif

Hozzászólás ideje:
BoxofficeMojo alapján jobban nyitott mint a TDKR mint a TDK, viszont 47 millával lemaradt az Avengers-szel szemben, de a TDKRt még kevesebb moziban játszak. Azért Batman pofán nyomja az Avengerst egész csapatát! :)
Hozzászólás ideje:

Még egy dolog, amit nem árt figyelembe venni. Avangers 3D-s volt így 3D-s árat fizetett érte mindenki. TDKR only 2D-s, így a jegyár is olcsóbb rá!

Ja és még egy dolog eszembe ötlött... az Avangers jó film volt, nagyon jól szórakoztam rajta, de nem hiszem, hogy a TDKR-el egy lapon lehetne említeni azon túl, hogy mindkettő képregény film.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Én is lefoglaltam már az éjféli vetítésre. Már meg is van tervezve a menete a dolgoknak.

Kedd: Batman Begins Blu-Ray

Szerda délelőtt: The Dark Knight Blu-Ray, délután Donát írásai. Este 19:45-től Prometheus moziban, majd találkozás a haverokkal jegyátvétel és...

Csütörtök: 0:01 The Dark Knight Rises

:)

Hozzászólás ideje:

:)

Én csak azt nem értem, hogy miért olyan balf/szok itt Debrecenben, hogy a szinkronos verzió mellett az eredetit is leadják? FELIRAT NÉLKÜL! Ennek mi értelme? Olyan nehéz lenne egy kis feliratot a vászon aljára biggyeszteni. Jó vagyok angolból, de így még én sem merem bevállalni.

Hozzászólás ideje:

Ja.. és második napja a Begins és a TDK OST-je megy .... alaphangulatot előkészítendő :)

Valóban érdekes ez a felirat nélküli változat. Oké, hogy vannak perfekt angolosok, de azért egy felirat őket sem zavart volna... és kevésbé perfekteknek meg jól jött volna az a kis szöveg a kép alján.... érdekes.

Hozzászólás ideje:

Írtam nekik egy "baráti" levelet, kíváncsi vagyok, milyen racionális érv szól a döntés mellett. Mondjuk arra jó lesz a verzió, hogy ha láttam már mondjuk legalább kétszer, akkor be merjek majd rá ülni felirat nélkül is: amilyen ostobák, addigra már pont nem fogják vetíteni.

Hozzászólás ideje:

Akik megnézik szombat elött azokat arra kérném hogy lehetőleg semmilyen spoilert ne lőjjenek el itt. Köszönöm.

Hozzászólás ideje:

Én már helyet foglaltam a MOM-ban csütörtökön a 12:15-ös vetítétésre :) . Úgyhogy ma este Begins, holnap TDK, csütörtök délben pedig TDKR! :rock:

Hozzászólás ideje:

Én délben sohasem szoktam mozizni, az olyan furcsa. :) Csakis este :D A TDKR-nél még várok egy-két hetet. Kiváncsi vagyok, hogy felülmúlja-e a Sötét lovagot.

Hozzászólás ideje:

Norbi: akkor a te banodról nem kellene szavazást kiírni. :P

Örök bant kapnék az tuti :D

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Nehogy valaki az origora menjen, mert állítólag a TDKR kritika címében ellövik az egyik legnagyobb spoilert.

Én el is olvastam... :)

Nem igazán vannak elájulva tőle, s a címmel ellentétben egy szót sem írnak a végéről.

Olyan origós-elemzős.

Hozzászólás ideje:

Mi bajuk vele? spoilermentesen... :)

Pl.

"A sötét lovag hatásosabban adta vissza a kétezres évek terrorizmus miatti paranoiáját."

"Külön filmként kezelve tehát a Felemelkedés csak a játékidőt tekintve tudott túltenni elődein, bár rendezőjének becsületére legyen mondva, a lécet ő maga rakta irtó magasra."

Szóval akkor szerintem semmi baj nem lesz vele.

Hozzászólás ideje:

Ez a szokásos Origo-féle kákán is a csomót keresés. Ennél már csak az Index lesz g...ibb. Az újságíróknál ott ez felvételi alapkövetelmény. :)

Hozzászólás ideje:

Azok alapján amit olvastam, az a baj a filmmel hogy kissé túlzsúfolt/túl sok szálon fut/"túl epikus". Meg ugye sokan hiányolják belőle Ledger játékát, hogy Tom Hardy nem tudott felnőni a feladathoz (csak azt nem nézik hogy ha egy Joker-szerű főellenséget tolnak be - Rébuszt például - akkor az lenne a bajuk hogy szimplán egy Joker-klónt csináltak).

Persze ha nem lett volna egy TDK, és nem azt keresnék hogy miért nem tökéletes a film, akkor 99% állna RT-on, és nem 87%. Igazából ahogy nézem, jobbban nem is sikerülhetett volna a film, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy mitől csettintenének a kritikusok, hogy na ez jobb mint az előző kettő.

Hozzászólás ideje:

Én Szekeres Viktor kritikáját "várom". Annál tudálékosabb okoskodó csávót nehéz találni. Most viszont megnézem a TDK-t.

Szerkesztve: - Frenkie

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.