Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Mel Gibson, Lindsay Lohan, Charlie Sheen... az összes lezüllött színész részt vesz ebben a produkcióban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Charlie Sheen már Carlos Estevez néven fut A trailerben is úgy reklámozzák Mint az amerikai elnök, haha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Kétszer néztem már meg a moziban, de... nem tudjátok, mikor érkezik az online "boltokba" a Star Trek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Kétszer néztem már meg a moziban, de... nem tudjátok, mikor érkezik az online "boltokba" a Star Trek? hát szinkronosan már van fent jó minőségű. Sotetsegben.Star.Trek.2013.CAM.XviD.MD.HUN.RNI-muxuj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Hát magon aligha... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Hát magon aligha... nMagon nincs kamerás akármilyen jó a minősége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Én innen szereztem be egy jó minőségű angol mkv-t. Szinkronosat nem tudok mert úgy egyelőre nem érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Köszi! Az első nem kamerás verzióra gondoltam amúgy, az mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Köszi! Az első nem kamerás verzióra gondoltam amúgy, az mikorra várható? Kb 2-3 hét ha 2 hete mutatták be. Akkor már szokott lenni egy dvd-rip ha meg szerencse is van akkor brrip, valószinü az oroszoktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Kb 2-3 hét ha 2 hete mutatták be. Akkor már szokott lenni egy dvd-rip ha meg szerencse is van akkor brrip, valószinü az oroszoktól. Hát nem mi tőlünk? Mi vagyunk a kalózkodás fellegvára, nálunk már olyan filmek is kinn vannak torrent oldalakon BR ripben, minden létező nyelven, amik el sem készültek. Sőt, talán már olyanok is, amik csak forgatókönyvben léteznek. Amúgy szerintem inkább 2-3 hónap az a hét. Az R5 az első tűrhető minőség, az meg néhány hónapra a bemutató után jön általában. Esetleg a DVDSCR, bár az nálam tűréshatáron kívül esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Én is inkább várok normális minőségre. Főleg, mivel full HD monitoron nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Kudar! Honnan lehet leszedni a jó minőségű magyar szinkronos ST-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Kudar! Honnan lehet leszedni a jó minőségű magyar szinkronos ST-t? Bithumenről biztos, ha máshol nem találod azt a rilízt amit írtam lejjebb, és kell akkor írj FBon és átküldöm a torrentet. Eddig ez a legjobb minőség ami kijött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Köszi, jó lenne úgy! Átnyomod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Bithumen-en tényleg fent van, most bele is néztem. Nem olyan rossz felvétel, de számomra egy kicsit még zavaró ez a minőség. Ettől függetlenül lehet megnézem majd egészbe... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Új kép a Harrison Ford-os űrhajós sci-fiből, a Végjátékból Épp neveli a lurkót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. M. Night Shyamalan réges régen egy messzi messzi galaxisban És mostanában... Hozza a formáját a Last Airbander után is http://www.rottentomatoes.com/m/after_earth/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Amúgy szerintem inkább 2-3 hónap az a hét. Az R5 az első tűrhető minőség, az meg néhány hónapra a bemutató után jön általában. Esetleg a DVDSCR, bár az nálam tűréshatáron kívül esik. Igen, igazad van elírtam, bár volt már olyan hogy az amcsi bemutató után 1 hónappal volt már BR-rip. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Az Egri csillagok a mai napig a legnézettebb filmnek számít Magyarországon: összesen 18 millióan váltottak rá jegyet a mozikban. atyaég... további érdekességek a filmről http://mult-kor.blog.hu/2013/05/31/eger_halhatatlan_csillagai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. 2014-ben elkezdik forgatni a World of Warcraft filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. 18 millióan váltottak rá jegyet a mozikban. Figyelembe véve, hogy kis hazánkban nagyon régen éltek 18 millióan, én inkább úgy fogalmaznék, hogy "18 millió jegyet váltottak rá" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. 2014-ben elkezdik forgatni a World of Warcraft filmet. Nagyon rákattantak mindenfele a video játékok filmadaptációira. Erről még speciel nem hallottam, háát meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Az X-Men filmek kapcsán lenne kérdésem: Az 1-3. rész és a Farkas c. előzmény egymáshoz tartozik, míg a First Class elvileg ezektől teljesen különálló. Mi a helyzet az idén érkező "Farkas" . filmmel és a 2014-es újabb X-Mennel? Ezek megint különállók, vagy a korábbi filmek közül tartoznak valamihez. Kissé nehéz nyomon követni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Az X-Men filmek kapcsán lenne kérdésem: Az 1-3. rész és a Farkas c. előzmény egymáshoz tartozik, míg a First Class elvileg ezektől teljesen különálló. Mi a helyzet az idén érkező "Farkas" . filmmel és a 2014-es újabb X-Mennel? Ezek megint különállók, vagy a korábbi filmek közül tartoznak valamihez. Kissé nehéz nyomon követni. Kicsit mindegyik összevág, de mégsem. A farkas sem illik igazából, vagyis van sok eltérő dolog az 1-3mal, így gondolom az új film is így lesz. Ahogy a Days of future is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Star Trek Into The Darkness. Remek film, igazán szórakoztató sci-fi, lélegzetelállító látványvilággal és akciókkal. A vége különösen tetszett (tudjátok miért). Egy jól összerakott munka, de zseniálisnak semmiképp nem mondanám. Persze ha fan lennék, akkor lehet, hogy magam alá csináltam volna. Az SW kapcsán továbbra se érzem mértékadónak ezt a filmet. Mondjuk volt néhány érdekes rész. Pl. amikor Kirk felhívja Scotty -t a kommunikátorán a galaxis másik végéről....az nekem nagyon nem volt tiszta. Csak lestem, hogy ezt most hogyan A végén pedig azt éreztem, hogy Abrams le akarja zárni a munkáját azzal, hogy elindítja a TOS -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Tényleg nem zseniális, csak kolosszális. Zseniális az előző volt. A Kronosz nem a galaxis másik végén van, már száz évvel a sztori előtt is pár nap alatt meg lehetett tenni az utat (az NX-01 Enterprise négy nap alatt ért oda a Földről 4,5-es fokozaton, ez az új Enterprise 9-es fokozatra képes maximális meghajtással), de itt még addig sem mentek el az Enterprise-zal, csak a semleges zónáig repültek. Az percekre van maximális sebességgel a Naprendszertől (ahogy a filmben benne is volt). A "telefonálást" meg az Enterprise adóvevőjén át intézte, csak a kommunikátorára kapcsoltatta a hívást. Ilyet a sorozatokban többször is csináltak már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Engem nem szippantott be. Teljesen feleslegesnek éreztem Kirk "halálát". Hogy lehet úgy drámát csinálni, hogy tudjuk, úgyse halhat meg. Nagy hűhó volt a semmiért. Azért a részért szerintem kár volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Nem is tudom, tisztelgés a rajongók előtt, az eredeti film ismeretében behozott fordulat. Wrath of Khan spoiler Mindenki Spock halálára számított, erre is készültek rá a filmben azzal, hogy behozták az öreg Spockot. Így lehet drámát csinálni, csinálsz valami meghökkentőt, aztán vakarhatja a fejét az ember, hogy ebből hogyan mászik ki - mert ugye Spock feltámasztására mindenkinek lett volna ötlete, Kirkére csak akkor, ha odafigyelt a filmre. Mellesleg, semmi garancia nem volt rá, hogy ebben a részben már fel is támasztják Kirket. Spock is csak a harmadik moziban támadt fel, simán követhették volna ezt a metódust. A Vulcan és a Romulus felrobbantása óta semmi sem biztos ebben az érában (noha könnyed űropera jellege miatt nem is számítanék azért ilyenre, de hát Kirk halálra sem számítottam, Spock felbukkanására sem, a Vulcan és a Romulus elpusztítására sem, Khanra sem. ) Mellesleg, hogyan lehet drámát csinálni egy olyan fénykardpárbajból, aminek úgyis tudjuk, mi lesz az eredménye? Ez ugyanez a helyzet volt, tudtuk az eredményt, de maga a megalkotása, a csere léte a nagy fordulat. Én végig azt hittem, pláne, amikor az öreg Spock megjelent, hogy a hegyes fülű fordul fel már megint. Ezért is volt hatalmas dráma számomra, hogy Kirk áldozta fel magát. Pláne az előző film tekintetében, ahol pont a vesztett helyzetek nemléte mellett kardoskodik, és most először Kirk vesztett helyzetbe futott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Ody, szerintem te félreérted Már miért ne hallhatna meg Kirk? Ez nem a TOS előzménye, ez egy párhuzamos univerzum. Ahogy a Vulkán felrobbanhatott a 2009-es filmben, úgy itt meg kinyiffanhatott volna Kirk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.